Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yaptırmıştım canım iki tanesini geçirmemişim gözüküyordu ama aşılarını yaptırmadım . Anneme sordum su çiçeğini geçirdim mi diye evet geçirdin dedi hatta bana hatırlattı geçirdiğim zamanı ama testte bağışıklığım yok geçirmemişim gibi gözüküyordu yine de yaptırmadım aşısını boşverdim
Bende yarın yaptıracağım canım kısmetse

Ama sen monodoksu ne kdr süre kullanacaksin bana bitinceye kdr kullan demişti yaklaşik 7günlük ilaçti heralde o sebeple korunun dedi
Normalde 1 haftalık kutu evet. Mideni rahatsız ederse 2 günden sonra bırak dedi bana ama bilmiyorum ne yapsam. Korunmamı da demedi. Zaten çikolata kistim var amh düşük gebe Kalamıyorum diye mi korun demedi acaba😅

Kızlar dün bata 5 gün kala kaset test yapmıştım ilk 2-3 dk negatifti sonra bir işim çıktı neyse birazdan bakarım dedim unuttum. Bugün farkettim banyoda görünce. Tabi üzerinden 1 gün geçmiş oldu. Ama belirgin bir çizgi var sizce kuruma çizgisi midir?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar yardımcı olabilirmisiniz biliyorsunz 28 mm lik yumurta vardı test sonucuna göre doktor msj yazdı catlasm iğneyi gerek yok 3 günü degerlendirin diye fakat ben P.tesiden itibaren ovu testi yapiyorm sanki bugün pike yaklaşmış gibi başka bir yumurtami geliyor

Kızlar dün bata 5 gün kala kaset test yapmıştım ilk 2-3 dk negatifti sonra bir işim çıktı neyse birazdan bakarım dedim unuttum. Bugün farkettim banyoda görünce. Tabi üzerinden 1 gün geçmiş oldu. Ama belirgin bir çizgi var sizce kuruma çizgisi midir?
Bence hamilelikkk 😍

Kızlar bende tansıyon yuksemesınden ve bas donmesinden dolayı acıle gıttim.İlac kullanımı için hcg de verdım sonuc 0,143
Hamilelık olsa cıkardı dıye dusunuyorum. Günüm gecmedıgı ıcın tam sonucta olmaya bılır dedıler ama adete günler kala kaset testte bıle cıkabılıyor.Kandada cıkmıs olması lazımdı

Tekrar kan testi için çağırmadılar mı
Canım ben yeni şehir değiştirdim ve burada hastanede hormon bakan cihaz bile yok. Kanı 2 gün önce verdim sonuc daha bugun geldi. Henüz kadın doğuma gidemedim çünkü yok. İnşaAllah haftasonu özele gideceğim. Benim belirtiler birden kayboldu korkuyorum acaba değer düşer mi kimyasal olur mu diye. Ama adetime 5 gün varken değerde yüksek çıkmıs yine. Cok gerildim😀

Back