Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sende mi kürtaj oldun 😔 çok geçmiş olsun toparladin mi vakum kurtaj mi oldun ve kürtaj sonrası kanaman oldu mu. Kalbi durmuş kuzum evet betam da duzensizdi. 1 hafta kendi düşsün diye bekledim düşmeyince maalesef bugün kürtaj oldum. Vakum kürtaj oldum. Kanamam devam ediyor maalesef. Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin canım sana da bana da diğer arkadaşlarıma da
amin canım inşallah bu sefer mutluluğumuz yarım kalmaz benimde başta düzensizdi beta dış gebelik geçirdim allahtan erken farkettikte sadece kürtajla kurtuldum. embriyo görünmüyordu tüpte olabileceği için o yüzden vakumlu olmadı kanamamda sacede iki gün hafif oldu sonra iki hafta sonra kanamam oldu adet oldum sandım ama oda öyle biraz leke gibi geldi durdu iki haftadırda temizim doktor adet olup gel dedi biran önce adet olmak istiyorum çünkü polip çıktı bu sefer başıma onu atamazsam alacaklar

Canım sende mi kürtaj oldun 😔 çok geçmiş olsun toparladin mi vakum kurtaj mi oldun ve kürtaj sonrası kanaman oldu mu. Kalbi durmuş kuzum evet betam da duzensizdi. 1 hafta kendi düşsün diye bekledim düşmeyince maalesef bugün kürtaj oldum. Vakum kürtaj oldum. Kanamam devam ediyor maalesef. Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin canım sana da bana da diğer arkadaşlarıma da
Çok geçmiş olsun canım. Bu süreçte üşütmemeye dikkat et özellikle ayakkarını sıcak tut kürtaj doğumdan daha zormuş doğum yapmadım ama düşük yasadım kürtaj yaşadım kürtaj düşükten daha zordu

Çok geçmiş olsun canım. Bu süreçte üşütmemeye dikkat et özellikle ayakkarını sıcak tut kürtaj doğumdan daha zormuş doğum yapmadım ama düşük yasadım kürtaj yaşadım kürtaj düşükten daha zordu

Evet canım ayakları sıcak tutmayı büyüklerde söyledi dikkat edeceğim çok teşekkür ederim 🙏💜 Rabbim sana da tamamına sağlıkla erdirecek şekilde sağlıklı nasip etsin canim

hayir canim ben 2nisanda oldum igne olan gunu saymiyorum, sende ne belirtiler var? bende cok haraket etdikde bel agrisi o baskada hicbirsey yok, test yapdinmi?
Bende basta cok kasık agrısı fılan oluyordu ama şuan kasık agrısı hafıfledı gögus agrısı kaldı
Testte dün ve öncekı gun yapmiştım negatıftı yani iğneden sonra 8. Ve 9. Gün yaptım

Rabbim yeniden sağlıklı bi hamilelik nasip etsin de kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🤲🤲

Kızlar yardımcı olabilirmisiniz biliyorsunz 28 mm lik yumurta vardı test sonucuna göre doktor msj yazdı catlasm iğneyi gerek yok 3 günü degerlendirin diye fakat ben P.tesiden itibaren ovu testi yapiyorm sanki bugün pike yaklaşmış gibi başka bir yumurtami geliyor

Eklentiler

• 20230413_225317.jpg
    20230413_225317.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar yardımcı olabilirmisiniz biliyorsunz 28 mm lik yumurta vardı test sonucuna göre doktor msj yazdı catlasm iğneyi gerek yok 3 günü degerlendirin diye fakat ben P.tesiden itibaren ovu testi yapiyorm sanki bugün pike yaklaşmış gibi başka bir yumurtami geliyor
Canim tabi doktor gününü saatini tam bilemez. Siz degerlendirmeye devam edin

Back