Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, hsg çekildikten sonra antibiyotik kullandınız mı? Doktor verdi ama mideni rahatsız ederse 2 günden sonra bırak dedi. Dün akşam ilkini içtim ama sabah bi daha almadım. Sizler içmiş miydiniz?
Evet bana monodoks verdi.aşırı midem acıyor keşke mide koruyucu da yaz saydı bana dedim ama mecbur 5 gün içecek

Göğüslerim acıyor ama benim her adet döneminde acırdı sarı akıntım var ve adet günümden önceki günler adet olacakmış gibi ağrılarım oldu pozitifi görüyordum ama adet olacağım kesin diyordu bir yanım da onun dışında bi belirti yok
Benim gögsüm acımıyor bi. Normalde adet öncesi çok sızlar. Ama suan yok. Koyu sarı akıntım var benimde. Ve adet agrısı gibi kramplar vardı gecti şükür. Bacaklarımda aşırı bi ağrı var ama gebelikle alakalıda olmayabilir tabi. Senin değerin baya yükselmiş sorayım dedim. Rabbim analı babalı büyütsün😍😘🥰

artik test yapmama karari aldim bir tane testim kaldi oda adetim gecerse. yaparim boyle nereye kadar test yap neqativ neqativ yipraniyor insan zaten adete 10 gun kaldi , 5 6 gun kalmis erken gebelik testiyle kimse biliyor belki bende adi testlerle gormeye calisiyorum hevesde kalmadi artik kismet Allahin meslehet bildiyi en guzelidir

artik test yapmama karari aldim bir tane testim kaldi oda adetim gecerse. yaparim boyle nereye kadar test yap neqativ neqativ yipraniyor insan zaten adete 10 gun kaldi , 5 6 gun kalmis erken gebelik testiyle kimse biliyor belki bende adi testlerle gormeye calisiyorum hevesde kalmadi artik kismet Allahin meslehet bildiyi en guzelidir
Gerçekten öyle insan yıpraniyor sürekli yapınca

özel hastanede beta acilden mi veriliyor canım bilgin var mı? benim özel sağlık sigortam var fakat ayakta tedavi olarak karşılıyormuş sanırım 10 muayene hakkından mı düşüyorlar acaba ?
yoo gidip kayıt kısmında tahlil yaptırmak istediğini söylersin sadece beta hcg ücretini alıp yapıyorlar. özel sağlık sigortası olunca hakkından düşer mi bilmiyorum ama sonuçta muayene olmuyosun sadece tahlil ücreti ödeniyor. eğer gideceksen öncesinde hastaneyi arayıp bu konuda bilgi alsan daha iyi olur

bende delicesine test yapa yapa negatif göre göre akıllandım :) eğer ilaç kullanmıyorsan adet gecikmeden test yapmamak lazım. Rabbim hepimize en kısa zamanda,hayırla, hamileliği ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşAllah :)

yoo gidip kayıt kısmında tahlil yaptırmak istediğini söylersin sadece beta hcg ücretini alıp yapıyorlar. özel sağlık sigortası olunca hakkından düşer mi bilmiyorum ama sonuçta muayene olmuyosun sadece tahlil ücreti ödeniyor. eğer gideceksen öncesinde hastaneyi arayıp bu konuda bilgi alsan daha iyi olur
Sağolasın tşk ederim 💕

Ne diye kaybedesin aşk olsun. Her şeyden önce bir zamanı var Rabbimiz zamanı gelince veriyor. Stres yapma hiç kendini. Psikolojin ne kadar sağlıklı olursa sende o kadar saglıklı gebe kalırsın😍🌸🌸🌸
Çok teşekkür ederim canım desteğin için ❤️ Allah razı olsun 🙏🏻❤️ rabbim sana da bana da burdaki isteyen herkese de nasip etsin inşallah 😘

Back