Evet bana monodoks verdi.aşırı midem acıyor keşke mide koruyucu da yaz saydı bana dedim ama mecbur 5 gün içecekMerhaba, hsg çekildikten sonra antibiyotik kullandınız mı? Doktor verdi ama mideni rahatsız ederse 2 günden sonra bırak dedi. Dün akşam ilkini içtim ama sabah bi daha almadım. Sizler içmiş miydiniz?
Canım belirtilerin var mı ?Adet gecikmemin 3. Günü bugün
Göğüslerim acıyor ama benim her adet döneminde acırdı sarı akıntım var ve adet günümden önceki günler adet olacakmış gibi ağrılarım oldu pozitifi görüyordum ama adet olacağım kesin diyordu bir yanım da onun dışında bi belirti yokCanım belirtilerin var mı ?
Benim gögsüm acımıyor bi. Normalde adet öncesi çok sızlar. Ama suan yok. Koyu sarı akıntım var benimde. Ve adet agrısı gibi kramplar vardı gecti şükür. Bacaklarımda aşırı bi ağrı var ama gebelikle alakalıda olmayabilir tabi. Senin değerin baya yükselmiş sorayım dedim. Rabbim analı babalı büyütsünGöğüslerim acıyor ama benim her adet döneminde acırdı sarı akıntım var ve adet günümden önceki günler adet olacakmış gibi ağrılarım oldu pozitifi görüyordum ama adet olacağım kesin diyordu bir yanım da onun dışında bi belirti yok
Benimki 7 günlüktü. 5 gün kullanıp bıraktımMerhaba, hsg çekildikten sonra antibiyotik kullandınız mı? Doktor verdi ama mideni rahatsız ederse 2 günden sonra bırak dedi. Dün akşam ilkini içtim ama sabah bi daha almadım. Sizler içmiş miydiniz?
yapdim neqativ yineOlabilir canım daha varmış sonuçta 14. Gün Kesin oluyormuş sonuç yine bir test varsa bak istiyorsan
Akşam yapsak yine de çıkar mı varsa genellikle ilk idrar diyorlar yaBende öyle ama bir şekilde öğrenmeliyiz artık
Aynenn oyleeee hiç üzülmeyelim inşallah bu aydan alalım müjdeli haberlerimizi diyip sabah tek çizgiyle kalkarim hahahahÖyle aşkım tabiii kırmızılara gelene kadar umut var kırmızılar gelirse koşarız mayısa doğru
Gerçekten öyle insan yıpraniyor sürekli yapıncaartik test yapmama karari aldim bir tane testim kaldi oda adetim gecerse. yaparim boyle nereye kadar test yap neqativ neqativ yipraniyor insan zaten adete 10 gun kaldi , 5 6 gun kalmis erken gebelik testiyle kimse biliyor belki bende adi testlerle gormeye calisiyorum hevesde kalmadi artik kismet Allahin meslehet bildiyi en guzelidir
elimizden geleni yapiyoruz geriri takdiri IlahiGerçekten öyle insan yıpraniyor sürekli yapınca
inşAllah öyle olur beni de haberdar et :)Öyle tabi canım yarın gideceğimhastane doktor iyi olur inşallah da güzel haberlerle gelirim
yoo gidip kayıt kısmında tahlil yaptırmak istediğini söylersin sadece beta hcg ücretini alıp yapıyorlar. özel sağlık sigortası olunca hakkından düşer mi bilmiyorum ama sonuçta muayene olmuyosun sadece tahlil ücreti ödeniyor. eğer gideceksen öncesinde hastaneyi arayıp bu konuda bilgi alsan daha iyi olurözel hastanede beta acilden mi veriliyor canım bilgin var mı? benim özel sağlık sigortam var fakat ayakta tedavi olarak karşılıyormuş sanırım 10 muayene hakkından mı düşüyorlar acaba ?
bende delicesine test yapa yapa negatif göre göre akıllandım :) eğer ilaç kullanmıyorsan adet gecikmeden test yapmamak lazım. Rabbim hepimize en kısa zamanda,hayırla, hamileliği ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşAllah :)artik test yapmama karari aldim bir tane testim kaldi oda adetim gecerse. yaparim boyle nereye kadar test yap neqativ neqativ yipraniyor insan zaten adete 10 gun kaldi , 5 6 gun kalmis erken gebelik testiyle kimse biliyor belki bende adi testlerle gormeye calisiyorum hevesde kalmadi artik kismet Allahin meslehet bildiyi en guzelidir
Sağolasın tşk ederimyoo gidip kayıt kısmında tahlil yaptırmak istediğini söylersin sadece beta hcg ücretini alıp yapıyorlar. özel sağlık sigortası olunca hakkından düşer mi bilmiyorum ama sonuçta muayene olmuyosun sadece tahlil ücreti ödeniyor. eğer gideceksen öncesinde hastaneyi arayıp bu konuda bilgi alsan daha iyi olur
İki testim var akşam yapasım var ama sıvı alımını ne kadar önce kesmem gerek?Akşam yapsak yine de çıkar mı varsa genellikle ilk idrar diyorlar ya
4 saat falan diyorlar ama net bisey bilmiyorum yaİki testim var akşam yapasım var ama sıvı alımını ne kadar önce kesmem gerek?
Çok teşekkür ederim canım desteğin içinNe diye kaybedesin aşk olsun. Her şeyden önce bir zamanı var Rabbimiz zamanı gelince veriyor. Stres yapma hiç kendini. Psikolojin ne kadar sağlıklı olursa sende o kadar saglıklı gebe kalırsın
sivi aliminin tesiri oluyormuki ben iki gundur idrarimi tutup test ediyorum amma su kola filan iciyorum4 saat falan diyorlar ama net bisey bilmiyorum ya
Yani genellikle birikmiş idrarla öneriyorlar o da sabah ilk idrarsivi aliminin tesiri oluyormuki ben iki gundur idrarimi tutup test ediyorum amma su kola filan iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?