Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Freely marka testle yaptım şuanda bata 2 varken fakat koskoca bir negatif olsaydı artık çıkardı diye düşünüyorum elendim sayılır hamişleri tebrik ederim ben artık kıyıda köşede kırmızıların gelmesini bekleyeceğim sonrada mayıs grubuna kayıt olurum nasip🙏🏼
Aaaaa önmzdeki ay bakalım o zmn canım bu ay bişi kullanmiş miydn

İğne sonrası 10. Günde Test faslını kapatıyorum kızlar D defnew @Yasmize bebibabuli bebibabuli M mooncrown2001 Test yaptım tertemiz negatif . Göğüs hassasiyeti falan demek ki adet olacam diye herhalde . Artık pazartesi ya herro ya merro diyorum ve 14. Gün testimi yapıp kapatıyorum bu Faslı da daha Mayıs'a falan da geçmiyorum küstüm bu tedavi olaylarına 🤣
bendede dun yapmisdim 10cu gundu neqativ amma bekliyorum sende umidini yitirme bekleyelim iste sende 10cu gunse bugun ayni vakitlerde igne olmusuz o zaman birlikde bekleyelim ben idrarimi tutuyorum test yapacam 2 saata filan neqativ olursa sonra yine yaparim bu ay icimde bir hiss olacak diyor ya ruyalarim filandada oyle seyler goruyorum bakalim hayirlisi umit iste bitmek bilmiyor🥰

aynen senin gecikmenin sebebi hem bedenen hem ruhen yorgunluk olabilir. dediğin gibi bir dolu bir boş ile değerlendirmek en sağlıklısı bence. Eşine de bu süreçte keçiboynuzu özü içirebilirsin çok faydalıymış spermlere.Benim eşimin ihtiyacı var mı bilmiyorum ama ben içirmeye başladım, kendimde içiyorum :) illaki iyi gelir diyorum
İçmez cnm bnmki bi sorun yoktur bnce oluyor ama tutunamıyor nedense sözde bnde bugün alıp bal çörek otu tarçına başlayacaktım işi bitirip çıkamadım kaldı

Aaaaa önmzdeki ay bakalım o zmn canım bu ay bişi kullanmiş miydn
Yok canım ben doktora gittim fakat bana alttan muayenede yaptı bikaç tahlilde istedi iyi cıktı alttan bakıncada problem görmüyorum dedi bikaç aya kalırsın bence dedi kimyasalın üstünden bu adetle birlikte 2 adet geçmiş olcak bakalım bir süre daha denemelere devam edicem baktım olmadı doğum yaptığım doktoruma gidicem özel kliniği var ona muayene olurum bide geçen gitmemde devlet hastanesine gitmiştim

Mesela bugun hiç belirti filan yok bende. Ama kanda değer 100.1 cıktı. O yüzden belirti arayıp strese girmeyelim🌸
Ohhh gözümüz aydın❤️❤️❤️❤️, bende yarın sabahtan kan tahlili vereceğim ve bugün 2 adet gebelik testi aldım. Yarın sabahtan yaparım, belki akşamdan da bir denerim.

Sağlıkla ilerlesin inşallah ❤️❤️

Ohhh gözümüz aydın❤️❤️❤️❤️, bende yarın sabahtan kan tahlili vereceğim ve bugün 2 adet gebelik testi aldım. Yarın sabahtan yaparım, belki akşamdan da bir denerim.

Sağlıkla ilerlesin inşallah ❤️❤️
Bende iki tane aldım birini akşam birini sabah yapasım var ama negatif görmekten baya korkuyorum

Freely marka testle yaptım şuanda bata 2 varken fakat koskoca bir negatif olsaydı artık çıkardı diye düşünüyorum elendim sayılır hamişleri tebrik ederim ben artık kıyıda köşede kırmızıların gelmesini bekleyeceğim sonrada mayıs grubuna kayıt olurum nasip🙏🏼
Canim herşerde Bi hayir vardır. Adet olmadan da ümit kesmeyelim bak benimde 2 gün var nr adet belirtim ne de hamilelik belirtim yok Allah ol der olur hiç canını sıkma. Sen mayısa git bende peşinden gelirim 🤣

Yok canım ben doktora gittim fakat bana alttan muayenede yaptı bikaç tahlilde istedi iyi cıktı alttan bakıncada problem görmüyorum dedi bikaç aya kalırsın bence dedi kimyasalın üstünden bu adetle birlikte 2 adet geçmiş olcak bakalım bir süre daha denemelere devam edicem baktım olmadı doğum yaptığım doktoruma gidicem özel kliniği var ona muayene olurum bide geçen gitmemde devlet hastanesine gitmiştim
Anladm canım ne kadarlık evlsnz

Eklentiler

• 987FB5B4-3D97-4D7D-9E06-BEDA98F67904.jpeg
    987FB5B4-3D97-4D7D-9E06-BEDA98F67904.jpeg
    19 KB · Görüntüleme: 88
Back