Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaaa önmzdeki ay bakalım o zmn canım bu ay bişi kullanmiş miydn

bendede dun yapmisdim 10cu gundu neqativ amma bekliyorum sende umidini yitirme bekleyelim iste sende 10cu gunse bugun ayni vakitlerde igne olmusuz o zaman birlikde bekleyelim ben idrarimi tutuyorum test yapacam 2 saata filan neqativ olursa sonra yine yaparim bu ay icimde bir hiss olacak diyor ya ruyalarim filandada oyle seyler goruyorum bakalim hayirlisi umit iste bitmek bilmiyor

İçmez cnm bnmki bi sorun yoktur bnce oluyor ama tutunamıyor nedense sözde bnde bugün alıp bal çörek otu tarçına başlayacaktım işi bitirip çıkamadım kaldı

Aaaaa önmzdeki ay bakalım o zmn canım bu ay bişi kullanmiş miydn
Yok canım ben doktora gittim fakat bana alttan muayenede yaptı bikaç tahlilde istedi iyi cıktı alttan bakıncada problem görmüyorum dedi bikaç aya kalırsın bence dedi kimyasalın üstünden bu adetle birlikte 2 adet geçmiş olcak bakalım bir süre daha denemelere devam edicem baktım olmadı doğum yaptığım doktoruma gidicem özel kliniği var ona muayene olurum bide geçen gitmemde devlet hastanesine gitmiştim

Mesela bugun hiç belirti filan yok bende. Ama kanda değer 100.1 cıktı. O yüzden belirti arayıp strese girmeyelim
Ohhh gözümüz aydın, bende yarın sabahtan kan tahlili vereceğim ve bugün 2 adet gebelik testi aldım. Yarın sabahtan yaparım, belki akşamdan da bir denerim.

Sağlıkla ilerlesin inşallah

Ohhh gözümüz aydın, bende yarın sabahtan kan tahlili vereceğim ve bugün 2 adet gebelik testi aldım. Yarın sabahtan yaparım, belki akşamdan da bir denerim.

Sağlıkla ilerlesin inşallah
Bende iki tane aldım birini akşam birini sabah yapasım var ama negatif görmekten baya korkuyorum

Canim herşerde Bi hayir vardır. Adet olmadan da ümit kesmeyelim bak benimde 2 gün var nr adet belirtim ne de hamilelik belirtim yok Allah ol der olur hiç canını sıkma. Sen mayısa git bende peşinden gelirim

Anladm canım ne kadarlık evlsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…