Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde bu ay bi gin boş bi gün dolu heçirim dicem ama gemara kullancam bu ay önmzdeki hafta başlicam inş

Galiba öyle oldu canım hemen olur düşüncesi bide inat ettim geç test yaptım belki vardı yine kimyasal oldu 4gün gecikme ateş takibine göre yumurtlama günümde belliydi bu ay yorucu bir aydı evde tadilat var çok yoruldum belki ondan yarın adetin 5. Günü başka hastaneye gidecem orda nasıl olacak bilmiyorum özele gitme durumum yok şuan bu ay bi dolu bi boş gideyim diyorum sperim kalitesi mi düşüyor mu diye yarın biter son günüm bide ben sperm bayatlar diyorlar onu hiç anlamıyorum

Çok sinir bozucu bir durum olmuş İnşAllah kanda da pozitif çıkarda sana moral olur.Öğle aranda en yakın hastaneye gitsen yaparlar aslında özelde de 100 TL civarında yapıyorlar

E Esra1306 soldaki pembe çizginin kenarlarından renk kaymış dikkatli bakarsan.Bende de böyle olmuştu inşAllah seninki gerçekten pozitiftir canım. 10 saniyeden fazla tutma testi idrarda

Merhaba, hsg çekildikten sonra antibiyotik kullandınız mı? Doktor verdi ama mideni rahatsız ederse 2 günden sonra bırak dedi. Dün akşam ilkini içtim ama sabah bi daha almadım. Sizler içmiş miydiniz?

Üstteki bugün sabah alttaki öğlen diğer tekli olan da öğlen
Canım bır baska markayla yaparsn daha net olur kırmızılıklar dagılıyor gıbı bu testın.Ama sılık cızgı var gorunuyor inşallah gönlundekı nasıp olsun canım

aynen senin gecikmenin sebebi hem bedenen hem ruhen yorgunluk olabilir. dediğin gibi bir dolu bir boş ile değerlendirmek en sağlıklısı bence. Eşine de bu süreçte keçiboynuzu özü içirebilirsin çok faydalıymış spermlere.Benim eşimin ihtiyacı var mı bilmiyorum ama ben içirmeye başladım, kendimde içiyorum :) illaki iyi gelir diyorum

Freely marka testle yaptım şuanda bata 2 varken fakat koskoca bir negatif olsaydı artık çıkardı diye düşünüyorum elendim sayılır hamişleri tebrik ederim ben artık kıyıda köşede kırmızıların gelmesini bekleyeceğim sonrada mayıs grubuna kayıt olurum nasip

Eklentiler

• IMG_8427.jpeg
    39,4 KB · Görüntüleme: 66
Ya ben ne zaman yumurtluycam? Geçen ay ikinci günü pik olmuştu erken olmuştu takvime göre, böyle beklemek zor geldi
Yarın ya da öbür gün yumurtlama görünüyor uygulamada. 26-27 günde bir oluyorum normalde.
Sonuncuyu çok tutmuşum

Eklentiler

• IMG_20230413_144639.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 68
Kız zaten varsa bile 10. Gün cıkmaz ki.

Merhaba, hsg çekildikten sonra antibiyotik kullandınız mı? Doktor verdi ama mideni rahatsız ederse 2 günden sonra bırak dedi. Dün akşam ilkini içtim ama sabah bi daha almadım. Sizler içmiş miydiniz?
Bnde içmiştim adı monodoks idi ama zaten doktorunun sna mide koruyucu bermesi lazimdi vermedi mi canım eğer vermediyse mutlaka ilaçtan önce mide koruyucu al doktorlar veriyo bnde bu ay çekildim bna vermişti bide ben ilaç bitene kadar kullanmiştim doktor bna bu ay korınun demişti sna ne ddid

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…