Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Özelde yaptırabiliyorsan yaptır bir saatliğine çıkıp ya da acilde yaptır . Ben ilk gebeliğimi acilde yaptırmıştım saat sabahın 5 inde

Gittiğinde söylersin doktora şehir dışına çıkmam lazım ama hamileyim çift çizgi çıktı test yapar mısınız ona göre yolculuk yapmayayım diye yarcımcı olurlar

Ay var varr

Ovulasyon hamilelikte de koyulaşabiliyo bende 1 kere hamile olduğumu ovulasyon 2 gün üst üste pik olunca öğrenmiştim canm

Tabi canım mutkka veririm haberleşelim elbette sen de bana haber et mutlakabnde bu ay aynı zmnda bal arı sütü propolis denedim baklm

Kızlar kan değerim 100.1 çıktı. Salı günü vermiştim umarım sağlıkla yükselir değer. İnşallah sizlerde pozitifleri görürsünüz hemen. Sakın umut kesmeyin çünkü benim bu ay hiç ama hiç umudum yoktu sadece dualarım vardı. Düşünün doktor yumurta yok demişti bana. Ama suan gebe görünüyorum

İğne sonrası 10. Günde Test faslını kapatıyorum kızlar D defnew Y Yasmize bebibabuli M mooncrown2001 Test yaptım tertemiz negatif . Göğüs hassasiyeti falan demek ki adet olacam diye herhalde . Artık pazartesi ya herro ya merro diyorum ve 14. Gün testimi yapıp kapatıyorum bu Faslı da daha Mayıs'a falan da geçmiyorum küstüm bu tedavi olaylarına

Eklentiler

• IMG_20230413_141341.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 75
Aynen yumurtalar daha küçüktür bugünde ama ilgisiz olmasına üzüldüm.varsa yakında özel hastane bir de oraya gidersin içine sinmezse. Zaten sorun yok çok şükür hamile kalabiliyorsun. Belkide biraz rahatlamaya ihtiyacın vardır kimyasal üstüne hemen tekrar olacağı beklentisi ile psikolojini epey yordun belliki

Canım devlet hastanesınin acıl bolumunde hemen yaptırabılıyorsun 2 3 saatedebsonuc cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…