- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
Ol derse olur AllahSagol canim kan vermeye henüz gitmeyi düşünmüyorum kimyasal olur fln moralim bozulmasın kan verip değer düşmesi görmemek için hiçbirinin garantisi yok ben ovulasyon testi yapmadım uygulamadan takip ettim canim yumurtlamanin yüksek olduğu o günleri değerlendirdik ama esim kalmayım diye hep üstte tuttu beni ama nasip
Yok canım benim geçen ay prolaktin 44 çıktı onun için gidecektim eğer hamileysem bunun için gidicem artık kısmetsedoktor takibimi yaptırıyordun
nasip demekki degerin düşmüş olmalı hayırlısı olsun ne zamandır düşünüyordun herhangi bişey kullandınmıYok canım benim geçen ay prolaktin 44 çıktı onun için gidecektim eğer hamileysem bunun için gidicem artık kısmetse
Sagol canim benim
İnşallah bu güzel ay da sizde bizde isteyen herkes dileğine bebişine kavuşurYarın doktor kontrolüm var inşallah yalancı falan değildir de yarın kan verince de çıkar
İnşAllah canım senin bata kaç gün var?İnşallah bu güzel ay da sizde bizde isteyen herkes dileğine bebişine kavuşur
Bnm bulndğm yerde cok küçük ve sağlık sektörü berbat ist gibi deil ama mecburum allahtan hsg çekilcek bi yer buldm bi iyi dr buldum onla ilerliyorum ne derse yapicam mecbur bu doktor ikimzde aynı zamnalık evlyiz ne güzelbende 8 aylık evliyim hiç korunmadık 6 ay dolunca ilk dr gittim degerler iyi dedi yine olmayınca gecen ay gitim orda amh bakıldı düşük dedi ve tup bebek yaptır dedi bende cok üzüldüm hiçbir tedavi bile görmeden nasıl tüp diye ama devlet olunca herkes orda zaten ilgilenmiyorlar dediler bende şimdilik takviyelerle deniyecem bulundugum yer küçük yer olmazsa cevre illerde bende hsg düşünüyorum bayramdan sonra iyi bi dr bulursam
Olursa 3. Ayım da hamile kalmış olucamnasip demekki degerin düşmüş olmalı hayırlısı olsun ne zamandır düşünüyordun herhangi bişey kullandınmı
Evet canım var inşallah sağlıkla kavusursun bebğine bişey kullanmiş miydn bu ayKızlar ovulasyon ve gebelik testim sabahta yapmıştım gebelik çok beklettim diye tekrardan yaptım bunda da silik var sanki dimi bakar mısınız? Gebelikte üstteki sabah alltaki yarım saat önce yaptığım
@mooncrown2001Bezgininsan
Ovulasyonla mı takip ediyorsun?Benim bat normalde 19 nisandı ama yumurtlama geç oldu 24 üne kaydı canm
Benim de tahmini 3 Mayıs bir gün var aramızdaEvet canım benim tahminen bu ay erken olur gibi me geliyor mayısın başı gibi
Evet canım 9 Nisan'da koyu çıktı ovulasyon testim 10 Nisan'da da koyuydu 11 inde silikleşti çatlama oldu galibaOvulasyonla mı takip ediyorsun?
Hiç birşey kullanmadım aslında benim geçen ay prolaktin 44 merhaba çıktı doktor ilaç vermek istemedi takip edelim dedi gebeliğe engel olmaz sadce yumurtlamayı yakalayamayabilrisin dedi bende öyle diyince regl bitince 1 gün yaptım 1 gün yapmadım öyle birliktelik yaşadım. İnşallah vardır da tekrardan strese girmemEvet canım var inşallah sağlıkla kavusursun bebğine bişey kullanmiş miydn bu ay
Evet canım 24 günde olursam 4 mayıs 22 de olursam 2 mayısBenim de tahmini 3 Mayıs bir gün var aramızda
Bende normalde 1 Nisan yumurtlamaydı başka Bi ovulasyonla yaptım 31nde koyulaştı sonra silikleşti. 10 nisanda 12nisan ve bugün yaptım tekrar yaptım onda da tekrardan koyulaşmaya başladı gebelikte silik çıktı işteEvet canım 9 Nisan'da koyu çıktı ovulasyon testim 10 Nisan'da da koyuydu 11 inde silikleşti çatlama oldu galiba
Var gibi duruyor canımKızlar ovulasyon ve gebelik testim sabahta yapmıştım gebelik çok beklettim diye tekrardan yaptım bunda da silik var sanki dimi bakar mısınız? Gebelikte üstteki sabah alltaki yarım saat önce yaptığım
@mooncrown2001Bezgininsan
Çok sevindim canımBen 7 aydır istiyordum ama esim yumurtlama zamanı 1 kere şans veriyordu o yuzden catlamaya denk gelse bile olmuyordu bende dedim kaçak dövüş yapma fln o da bu ay o gazla 2 günde 1 olduk beraber ama genelde üste beni koydu olacaksa olur sonucta gun asiri yapıyoruz diye Allah nasip etti sukur ilk sok oldu ama bu testten sonra artık o da mutlu heyecanligercekten erkekleri anlamak zor
İnşAllah canım inşallahVar gibi duruyor canıminşallah vardır
evet aynı zamanlarda evlenmişizBnm bulndğm yerde cok küçük ve sağlık sektörü berbat ist gibi deil ama mecburum allahtan hsg çekilcek bi yer buldm bi iyi dr buldum onla ilerliyorum ne derse yapicam mecbur bu doktor ikimzde aynı zamnalık evlyiz ne güzelbnde dr gittiğimde bi sorun çikmamişti bakalm bu ay neler beklicem bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?