Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bende mavili freely markasının artimeddemi bunu üretmiş

Evet bana da onu verdiler başka yok mu diyemedim

Valla bilmiyorum ama çok öyle pozitif çıkan testim var ama hiçbirinde hamile değildim

D defnew Ben de cizgi gordum ama pembelik olmadıgı icin testin kendi cizgisi gibi geldi
Test markası laboquick önerebilirim aylarca yaptım ne bir golge ne bir kuruma cizgisi hicbisey cıkarmadı negatifse negatif yani
Evet bazı testler bu kuruma çizgisini çok belli ediyor insan bisey var sanıyor. Bugün ondan da alayım bari sabaha hepsini tek tek yapiyormusum

Valla bilmiyorum ama çok öyle pozitif çıkan testim var ama hiçbirinde hamile değildim
İnsanın psikolojisi bozuluyor bu ne böyle ya valla sabahları esimi ise göndermek için kalkıyorum ilk idrar olduğu için sabah 6 da bile testle uğraşıyorum gözüm kapalı hahahahah kafayı yicem artık

Polipi nerde oldunuz yani devletmi ozelmi birde nasıl zor bi işlem mi
İstanbul Medical Park'te oldum 17 bin lira gibi bir fiyatı var ama özel sigortanız varsa sordurabilirsiniz zor bir işlem değil ben de çok korkuyordum ama normal ameliyata gider gibi odaya çıkardılar üzerime ameliyat önlüğü falan giydirdiler o arada tabii biraz tedirgin oldum ama asansörle sedye ile aşağıya indim doktor çok mu gerginsin İlk defa mı ameliyat olacaksın diye sordu çok mu belli oluyor dedim biraz dedi çok tedirgin oturmuşum çünkü neyse zaten sakinleştirici yapalım dediler kolumdan uyuttular yani bildiğin sonrasini hatırlamıyorum uyandığımda bitmişti çok üşüyordum doktorumu gördüğüm hatırlıyorum 2 saat sonra falan doktor geldi tabii odada uyudum dinlendim sonra geldi gösterdiğim bak dedi içinden bunu çıkardık dedi Bir buçuk santimlik bir polipi resmini gösterdi böyle yatay yumurta şeklinde sonra bu işlemi yaparken bak tüplerin sisli görünüyordu tup girişlerinde açıldı dedi öğleden sonra da taburcu olduk yarım günlük bir işlem zor değil hatta keşke yine öyle uyuyabilsem eve geldiğimde de yaklaşık 7 ile 10 gün gibi bir süre adet başlangıcı gibi böyle hafif kırmızı kanamalarım oldu her gün ama başlangıcındaki gibi yoğun değil ondan sonra çok hafif kasık ağrım oldu ama gaz sancısı gibiydi daha çok narkozdan olsa gerek hiç sıkıntılı bir işlem değil korkmanıza gerek yok öyle

Daha sonrasında ise 5 gün ilaç kullandım fitil ve antibiyotik enfeksiyon olmasın diye bir de ben 10 günlük bir cinsel perhiz uyguladım mikrop kapmasın ne olur ne olmaz diye ilk adetim geldiğinde de aynı gününde geldi yani normal kendi günümde adet oldum ama bu ikinci ayda nisan ayında 3 gün gecikme yaşadım onu da neden olduğunu bilmiyorum fakat adetlerim hep lekeli başlarda kahverengi şekilde hani akıntı gibi başlardı ve 3-4 gün ben onu çekerdim ondan sonra adetim çözülürdü şimdi çarşamba günü mesela direkt kıpkırmızı geldi ve yoğun bir şekilde oluyor altı güne de bitiyor yani genç kızlık hallerime geri döndüm diyebilirim

Evet bana da onu verdiler başka yok mu diyemedim
Yok kız ben diyorum valla boşu boşuna üzmeyeyim kendimi eczaneye girince artık gebelik testlerinizde hangi marka var deyip sorup alıyorum saydıklarında sadece artı Med varsa kalsın iyi günler deyip çıkıyorum

İnsanın psikolojisi bozuluyor bu ne böyle ya valla sabahları esimi ise göndermek için kalkıyorum ilk idrar olduğu için sabah 6 da bile testle uğraşıyorum gözüm kapalı hahahahah kafayı yicem artık
Alemsin ya valla inan kaç ay üst üste testte öyle görüp kan verdiğimde hüsran yaşadım öyle öyle testleri öğrendim hangisi iyi hangisi kötü diye

Alemsin ya valla inan kaç ay üst üste testte öyle görüp kan verdiğimde hüsran yaşadım öyle öyle testleri öğrendim hangisi iyi hangisi kötü diye
Ya benim eşim iş gereği yurt dışına gidiyor gittiği zaman 15 20 gün gelmiyor. Şuan da daha ilk tedavi ayımız hani tutmadiysa bile hemen adet olayım ki ikinci aya geçelim istiyorum çünkü bayramdna sonra benim koca yine yolcu ve iğne zamanını ona denk getirmek aman gelcek mi aman olcak mu o da beni yoruyor biraz da onun için üstüne düşüyorum

Geçmiş olsun aslnda araştırdıgimda herkes aynı gün icnde taburcu oluyorsun kolay bir işlem diyorlar ama insan illaki stres yapiyor benimde 4 5 gün leke sonra adet oluyorm ki zaten ultrasonda da doktor polipler var dedi ama başka bir doktorada sormak istiyorum büyük ihtimalle alınacak kaçarı yok :)

Aa öyle mi ben yavaş yavaş artıyor sonra azalıyor sandım. O zaman pili görmek tesadüf mü olacak yaptığımız saate göre
Ben de gecen ay oyle saniyordum canim. Burda kizlar yazdi gorunce anlarsin diye. Hakikaten anliyorsun. Aslnda birakmistim ovulasyon yapmayi. 15.gunde cok yogun bir akinti bir de hafif agri hissedince acaba mi dedim. Aksam bi deneyeyim diye baktim. Bayagi guzel pikti degerlendiremedim o ayri da gormus oldum ama

Test öneriniz var mı birgebeningunlugu sayfasındakinden memnun kaldım ben ama 5 tanesi 140 tl biraz pahalı geldi. Benim kullandığım da artimed ondan da pek memnun kalmadım.
Cnm laboquik öneririm ya da roll gebelik testi bulabilirsen 10 numara

Eklentiler

• 16813665809231416284192664442898.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 37
güzel sonuclar alırsın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…