Bir de o agriyi cekerken disari cikmak zorunda kalmistim. Cok üşümüştüm. Eve gelince kalin giyinip sicak battaniyeyle iyice sarilip dinlendim. Sicagin etkisi olmustur belki bilmiyorum. Ama bir de soyle bir durum vardi kese kucuktu haftasina gore kalp atimi vardi en son ultrasonda. Haftaya bir daha bakariz diye ugurlamisti beni doktor. Kahverengi lekelenmen olabilir demisti. Kalbinin duracagini dusundu belki.. kalbi durup kanama hala baslamazsa kendiliginde dusmesi daha zor oluyormus galiba. Durup durmadigina bakmaya kalmadan oylece gidiverdi iste
Insallah isleme gerek kalmaz canim senin de ama olsa bile anesteziyle bisey hissedilmiyor zaten o kisma takilma. sağlığın yerinde olsun da.. ben iyiyim simdi cok şükür. O donem cok uzuldum tabi ama cok dua etmistim hayirliysa saglikliysa olsun diye. Saglikli degildi belki de diyerek teselli buldum. Her seyin hayirlisi Allahtan.. insallah saglikla tekrardan nasip olur sana da bana da
Insallah isleme gerek kalmaz canim senin de ama olsa bile anesteziyle bisey hissedilmiyor zaten o kisma takilma. sağlığın yerinde olsun da.. ben iyiyim simdi cok şükür. O donem cok uzuldum tabi ama cok dua etmistim hayirliysa saglikliysa olsun diye. Saglikli degildi belki de diyerek teselli buldum. Her seyin hayirlisi Allahtan.. insallah saglikla tekrardan nasip olur sana da bana da
Belirtim olmayinca test yapmadim İnşallah dediginiz gibi olur sizinde hamileliginiz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin ❤Canim test hic yapmadıysan hic belli olmaz umut vermek gibi olmasın ama benim de hic belirtim yok ama testte cift çizgi cikti insallah senin de vardir
Cok sevindim iyi olmanaAllah sabrını veriyor bu arada evet üzülüyorum ama çokta kötü değilim. Annem eşim kardeşlerim ve yakin arkadaşlarım sayesinde sanirim
İnşallahGeçen ay hamileymişim gibi tüm belirtileri yaşadım kuzum ama sonuç negatif bence bu belirtiler belli olmuyor belkide hamileyizdir
Cok geçmiş olsunYok canim hastayim baya ilaç icecektim ama test yapayim dedim baya belirsiz çizgi vardi cesaret edemedim 2 günde daha da belirginlesti ama grip beni mahvediyor napalim yeter ki guzel ilerlesin insallah saglikla
evet canimBakalm hayırlısı catlatma ignesi mi oldun sende
Bilmiyorum canm ne çıkacak sonuç 7. Gün lekenme oldu sonra yoktu birsey bugün doktor kontrolüne kadarevet canim
AynenSonunda o beklenen gogus agrısı basladı demek
İçi dolu mu boş mu ne demekŞuan şaşkınım biraz 9. Gün yumurta 28 mm olmuş içi boşmu dolumu diye kan ver ona göre çatlarma ignesi yaparz dedi yarın belli olucak lekelenme oldu dedim o zman ovulasyon olmuştur dedi ultrasonla bakınca koca bir yumurta:) bakalm ne çıkacak
Valla bende anlamadm :) koca bir yumurta görünüyor ama kaliteli mi sadece sıvısı mi var icnde folikul varmi diye bakacak herhalde adetin 9. Günü 3. Günü 12 mm di zatn ama ovu testinde hala pik gormedm lekelenme var bilmiyorm yani ne sonuç çıkacak:)İçi dolu mu boş mu ne demekne demek istedi adetten itibaren 9. gün mü
Sagol canim insallah hepimizinBelirtim olmayinca test yapmadim İnşallah dediginiz gibi olur sizinde hamileliginiz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin ❤
Polipi nerde oldunuz yani devletmi ozelmi birde nasıl zor bi işlem miSelam kızlar benim de bat 12 Nisan sat 12 Mayıs ekler misiniz? Cuma Dr a gidip hormon testi isticem ve çatlatma iğnesi tedavisi isticem uygun görürse.
Not:Şubat ta polip histeroskopi oldum.ve 2 yıldır bebek istiyoruz.
Bugün adet oldum benHadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Canım benim çok üzüldüm ben de Ocak ayınca kürtaj olmuştum. İnş kendiliğinden gitmiştir gerek kalmaz. Senin beta düzensiz artıyordu değil mi yanlış mı hatırlıyorum cevap vermek istemezsen anlarım şu anBende düşürmüş olabilirim o halde kuzum benzer bir şey yaşadım tek fark ağrım devam ediyor. Hayırlısı olsun inşallahnasılsın umarım iyisindir
Allah yanında olsun gönlünce olsun herseyKızlar yarın kurtajim var.
Ama 2 gündür pıhtılı kanamam var dua edin kürtaja gerek kalmamış olsun yarın Dr birsey kalmamış içinde desinbunun için 1 haftadır bekliyorum.
Ben mayıs ayını dört gözle bekliyor olacağım.
Umarım hiç biriniz mayıs ayi grubuna gelmez burda ayrılırsınız direkt anneler grubuna geçersiniz sağlıkla
Bana dua edin seviyorum sizi
Aman yarabbi sizin oğlunuzdaki belirtileriniz şuan bende var regl 3 gün var inşallah birşey vardır da ondan oluyordurOğlumda adet den önceki hafta gaz sancısı şişkinlik adet ağrısı kaşık ağrısı bol uyku vardı şu an hiç belirti yok 7 gün kaldı adete bu ay hiç sanmıyorum olucağınımayısa kaldı gibi
İlk defa duydum da ondan anlayamadım peki kanda hangi değere bakınca anlaşılıyormuş bu canım sonucun çıktı mıValla bende anlamadm :) koca bir yumurta görünüyor ama kaliteli mi sadece sıvısı mi var icnde folikul varmi diye bakacak herhalde adetin 9. Günü 3. Günü 12 mm di zatn ama ovu testinde hala pik gormedm lekelenme var bilmiyorm yani ne sonuç çıkacak:)
Cikmadi daha geç kan verdm yarın ama birgebenin günlügunn instagram sayfasında var estridol sanirmİlk defa duydum da ondan anlayamadım peki kanda hangi değere bakınca anlaşılıyormuş bu canım sonucun çıktı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?