Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allah bir daha yaşatmasın sağlıkla sağlıklı eline almayı nasip etsin canim

Amin kuzum hepimize inşallah sağlıkla sağlıklı

Allah sabrını veriyor bu arada evet üzülüyorum ama çokta kötü değilim. Annem eşim kardeşlerim ve yakin arkadaşlarım sayesinde sanirim

Canim test hic yapmadıysan hic belli olmaz umut vermek gibi olmasın ama benim de hic belirtim yok ama testte cift çizgi cikti insallah senin de vardir
Belirtim olmayinca test yapmadim İnşallah dediginiz gibi olur sizinde hamileliginiz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin ❤

Allah sabrını veriyor bu arada evet üzülüyorum ama çokta kötü değilim. Annem eşim kardeşlerim ve yakin arkadaşlarım sayesinde sanirim
Cok sevindim iyi olmana tabi yakinlarinin desteği onemli.. ben gebe oldugumu da kimseye soylememistim. Bir tek esim biliyordu. Acimi da kendi icimde yasamis oldum. Ama düşük yaptigim gün genis aileyle birlikteydik. O birliktelik iyi gelmisti kafam dağılmıştı. Onlar bilmese de teselli oldular

Sonunda o beklenen gogus agrısı basladı demek
Aynen ama öyle çok değil çok az benim yumurtlamam oluyordur büyük ihtimalle iğne sonrası 15 mm yumurtam vardı cuma günü o çatlıyordur diye ağrı başlamış olabilir

İçi dolu mu boş mu ne demek ne demek istedi adetten itibaren 9. gün mü

İçi dolu mu boş mu ne demek ne demek istedi adetten itibaren 9. gün mü
Valla bende anlamadm :) koca bir yumurta görünüyor ama kaliteli mi sadece sıvısı mi var icnde folikul varmi diye bakacak herhalde adetin 9. Günü 3. Günü 12 mm di zatn ama ovu testinde hala pik gormedm lekelenme var bilmiyorm yani ne sonuç çıkacak:)

Selam kızlar benim de bat 12 Nisan sat 12 Mayıs ekler misiniz? Cuma Dr a gidip hormon testi isticem ve çatlatma iğnesi tedavisi isticem uygun görürse.

Not:Şubat ta polip histeroskopi oldum.ve 2 yıldır bebek istiyoruz.
Polipi nerde oldunuz yani devletmi ozelmi birde nasıl zor bi işlem mi

Bende düşürmüş olabilirim o halde kuzum benzer bir şey yaşadım tek fark ağrım devam ediyor. Hayırlısı olsun inşallah nasılsın umarım iyisindir
Canım benim çok üzüldüm ben de Ocak ayınca kürtaj olmuştum. İnş kendiliğinden gitmiştir gerek kalmaz. Senin beta düzensiz artıyordu değil mi yanlış mı hatırlıyorum cevap vermek istemezsen anlarım şu an

Allah yanında olsun gönlünce olsun hersey

Aman yarabbi sizin oğlunuzdaki belirtileriniz şuan bende var regl 3 gün var inşallah birşey vardır da ondan oluyordur

İlk defa duydum da ondan anlayamadım peki kanda hangi değere bakınca anlaşılıyormuş bu canım sonucun çıktı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…