Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar bugun igneden 10cu gun insan neqativ gorunce uzuluyor ya birden ikinci cizgi olmazsa diye biri beni aydinlata bilirmi bundan sonra pozitiv ola bilir demi? mesajlara bakiyorum oyle diyorsunuzda amma varsada bundan sonra pozitiv olmali dimi? ya 14cu gune kadar neqativ ola bilirmi?
14 e kaşar negatif olup sonrasında pozitife dönen de çok var canım

Peki yarın benim 12. Gün bugün negatifi gördüm eğer varsa yarın belli olur mu. Genellikle 12. Gün varsa belli olur diyor internette. 8-9-10 silik çizgi 11. Gün negatife döndü
Yarında olabilir 14.günde 16. günde. Yumurta catlama gününe göre değişir. Gec döllenme olmus olabilir. Ama cogu kişi 13 ve 14 hatta 16.gün görüyor. Bide hormonun idrara gecmesi 2 günü buluyor. Bu benim 4. tedavim. Umudunuzu bence asla kaybetmeyin.

Şimdi gördüm üstteki testleri , şimdiden hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah, 10. Gün negatifi görünce bozulmadım değil onun için emin olmak istiyorum 😞 gerçekten negatif görmekten çok bunaldım 😑
Benim ovitrelleyle 4.denemem. Bence bosa umutsuz olma. Bu ay ben olmaz diyordum hep kiste dönüyodu yumurtalarım. Ama Rabbim nasip etti İnşaAllah. Bence en önemli konu stressiz beklemek

Yarında olabilir 14.günde 16. günde. Yumurta catlama gününe göre değişir. Gec döllenme olmus olabilir. Ama cogu kişi 13 ve 14 hatta 16.gün görüyor. Bide hormonun idrara gecmesi 2 günü buluyor. Bu benim 4. tedavim. Umudunuzu bence asla kaybetmeyin.
Çok teşekkür ederim

Bide çok gariptir her adet öncesi iç çamaşırı değiştircek kadar akıntı yaşardım. 2 gün sürdü akıntım resmen kupkuruyum
İşte bende öyleydim geçen ay bu ay da fitilden olmasa yine öyle sanki 🙃

kizlar bugun igneden 10cu gun insan neqativ gorunce uzuluyor ya birden ikinci cizgi olmazsa diye biri beni aydinlata bilirmi bundan sonra pozitiv ola bilir demi? mesajlara bakiyorum oyle diyorsunuzda amma varsada bundan sonra pozitiv olmali dimi? ya 14cu gune kadar neqativ ola bilirmi?
Canım negatife döndükten sonra pozitif olursa olur olmazsa yoktur . 14. Gün artık varsa var yoksa yoktur . O yüzden 14. Gün e kadar bekleyin deniliyor

Kuzum inşallah benimde öyle olmuştur. Dünden beri parça parça geliyor. Kürtaj işlemim yarın normalde. Nasıl düştü baya bir parça geldi mi benden küçük pıhtılar geliyor acaba o mu. Regl gibi karın ağrım devam ediyor şuan. Senin için üzücü olmayacak ise tanimlayabilir misin
Normal regl kanamasi gibi basladi canimcim.. normal regl agrisindan biraz daha fazla bir agri devam ediyordu. Sonra lavobya gittim. Orda bir anda düştüğünü hissettim. Kaydi gitti cok tuhaf bir histi. Sonra da agri bıçak gibi kesilince iyice emin oldum o anda düştüğünden

Kızlar yarın kurtajim var.
Ama 2 gündür pıhtılı kanamam var dua edin kürtaja gerek kalmamış olsun yarın Dr birsey kalmamış içinde desin 🙏💜 bunun için 1 haftadır bekliyorum.

Ben mayıs ayını dört gözle bekliyor olacağım.
Umarım hiç biriniz mayıs ayi grubuna gelmez burda ayrılırsınız direkt anneler grubuna geçersiniz sağlıkla 🙏💜

Bana dua edin seviyorum sizi

Normal regl kanamasi gibi basladi canimcim.. normal regl agrisindan biraz daha fazla bir agri devam ediyordu. Sonra lavobya gittim. Orda bir anda düştüğünü hissettim. Kaydi gitti cok tuhaf bir histi. Sonra da agri bıçak gibi kesilince iyice emin oldum o anda düştüğünden

Bende düşürmüş olabilirim o halde kuzum benzer bir şey yaşadım tek fark ağrım devam ediyor. Hayırlısı olsun inşallah 🙏💜🧿 nasılsın umarım iyisindir

Ben de 9. Günden sesleneyim bari 🤣🤣 bugün başlayan çok hafif bir göğüs hassasiyeti var kasık ağrım oldu 4 gün önce tansiyonum düştü sonra 2 gün önce iftardan sonra yine tansiyonum 10 a 5 olmuştu aynı gün gece kustum baya ama midem ağırdığı için mi başka birşey için mi oldu bilemiyorum 🤣 iştahım açılmış canım birşeyler isteyip duruyor o da oruçtan dolayıdır diye düşünüyorum çünkü testim negatif 🤣 az biraz ara ara süt kesiği akıntım oluyor o kadar 🤣
Sonunda o beklenen gogus agrısı basladı demek 🤣

Kuzum inşallah benimde öyle olmuştur. Dünden beri parça parça geliyor. Kürtaj işlemim yarın normalde. Nasıl düştü baya bir parça geldi mi benden küçük pıhtılar geliyor acaba o mu. Regl gibi karın ağrım devam ediyor şuan. Senin için üzücü olmayacak ise tanimlayabilir misin
Bir de o agriyi cekerken disari cikmak zorunda kalmistim. Cok üşümüştüm. Eve gelince kalin giyinip sicak battaniyeyle iyice sarilip dinlendim. Sicagin etkisi olmustur belki bilmiyorum. Ama bir de soyle bir durum vardi kese kucuktu haftasina gore kalp atimi vardi en son ultrasonda. Haftaya bir daha bakariz diye ugurlamisti beni doktor. Kahverengi lekelenmen olabilir demisti. Kalbinin duracagini dusundu belki.. kalbi durup kanama hala baslamazsa kendiliginde dusmesi daha zor oluyormus galiba. Durup durmadigina bakmaya kalmadan oylece gidiverdi iste

Bende düşürmüş olabilirim o halde kuzum benzer bir şey yaşadım tek fark ağrım devam ediyor. Hayırlısı olsun inşallah 🙏💜🧿 nasılsın umarım iyisindir
Insallah isleme gerek kalmaz canim senin de ama olsa bile anesteziyle bisey hissedilmiyor zaten o kisma takilma. sağlığın yerinde olsun da.. ben iyiyim simdi cok şükür. O donem cok uzuldum tabi ama cok dua etmistim hayirliysa saglikliysa olsun diye. Saglikli degildi belki de diyerek teselli buldum. Her seyin hayirlisi Allahtan.. insallah saglikla tekrardan nasip olur sana da bana da🥰

Back