Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı haberler olur inşallah ❤️
Doktor kontrolünde 28 mm yumurta çıktı şaşkınım biraz doktorda kan ver içi boşmu dolumu ona göre iğne yaparz dedi

Leke oldu dedik zatn sizn erken olacaktı bu ay ovu büyük ihtimalle ovulasyon gerçekleşti dedi ultrasonda koca bir yumurta bakalım ne çıkacak sonuç

Merhaba hanimlar pik olmus mu?
20230412_180651.jpg

Bende 11. Günden sesleniyorum 🤣 test negatif kasık ağrıları devam ediyor sanırım içim gaz dolu 🤣🤣 bide bugün göğüs uçlarımda Bi yanma hissettim dokununca çok az aciyor sadece. Suanlik sadece bu kadar yarın sabah tekrar test yapsam mı diyorum ama yapmak istemiyorum aklım karmakarışık
Ben de 9. Günden sesleneyim bari 🤣🤣 bugün başlayan çok hafif bir göğüs hassasiyeti var kasık ağrım oldu 4 gün önce tansiyonum düştü sonra 2 gün önce iftardan sonra yine tansiyonum 10 a 5 olmuştu aynı gün gece kustum baya ama midem ağırdığı için mi başka birşey için mi oldu bilemiyorum 🤣 iştahım açılmış canım birşeyler isteyip duruyor o da oruçtan dolayıdır diye düşünüyorum çünkü testim negatif 🤣 az biraz ara ara süt kesiği akıntım oluyor o kadar 🤣

Ben de 9. Günden sesleneyim bari 🤣🤣 bugün başlayan çok hafif bir göğüs hassasiyeti var kasık ağrım oldu 4 gün önce tansiyonum düştü sonra 2 gün önce iftardan sonra yine tansiyonum 10 a 5 olmuştu aynı gün gece kustum baya ama midem ağırdığı için mi başka birşey için mi oldu bilemiyorum 🤣 iştahım açılmış canım birşeyler isteyip duruyor o da oruçtan dolayıdır diye düşünüyorum çünkü testim negatif 🤣 az biraz ara ara süt kesiği akıntım oluyor o kadar 🤣
Sendeki belirtiler de güzel böyle devam 😃😃

Şuan şaşkınım biraz 9. Gün yumurta 28 mm olmuş içi boşmu dolumu diye kan ver ona göre çatlarma ignesi yaparz dedi yarın belli olucak lekelenme oldu dedim o zman ovulasyon olmuştur dedi ultrasonla bakınca koca bir yumurta:) bakalm ne çıkacak
Ay maşallahh çok sevindimmm ağrın sızın varmıydıı 😀 nasıl oluyormuş ki içi boş mu dolumu

Kurtaj planlanmisti kendiliginden dustu canim. Siddetli bir regl ağrısı gibi agriyla basladi kanama. Ogleden sonra bir anda gidiverdi. Agri da aninda kesildi. Orda anladim düştüğünü. Isleme gerek kalmadi. Insallah seninki de kolayca biter.. amin insallah Rabbim isteyen herkese versin saglikla

Kuzum inşallah benimde öyle olmuştur. Dünden beri parça parça geliyor. Kürtaj işlemim yarın normalde. Nasıl düştü baya bir parça geldi mi benden küçük pıhtılar geliyor acaba o mu. Regl gibi karın ağrım devam ediyor şuan. Senin için üzücü olmayacak ise tanimlayabilir misin

Birletelikten kaç gün sonra bilmiyorum. Ama normalde yumurta catladıktan 12 gün sonra cıkıyor. İğne de 36 saatte catlatıyor genelde. O yüzden iğneden sonraki 14. Gün kesin sonuc alınıyor. Ama benimki iğnenin etkisi daha tam gecmeden koyulasmaya başladı.
Ya bişey dicem umutlandırmak istemem ama içimden geçti ikiz bebek olabilir mii ☺️

Bence bi doktora daha git bana saçma geldi anlamsız geldi plikistik over gibi diyo hem yumurtan var diyor benim bildiğim kadar polikistik over dedin mi kist oluyo bu yumurta değil
Hayır canım yumurtalar kistleşiyor boyutu küçük ve birden fazla yumurta oluyor

Ay maşallahh çok sevindimmm ağrın sızın varmıydıı 😀 nasıl oluyormuş ki içi boş mu dolumu
Ben açıkçası panikledim biraz fazla büyümesi iyi değilimdir diye :)

7. Günü kan geldi leke oldu dediğimde tamm ovulasyon gerçekleşti o zman zaten erken bekliyorduk dedi sonra ultrasonda 28 mm çıktı
Bakalm sonuç ne çıkacak kan sonucunu bekliyorm

7. Günü kan geldi leke oldu dediğimde tamm ovulasyon gerçekleşti o zman zaten erken bekliyorduk dedi sonra ultrasonda 28 mm çıktı
Hiç anlamıyorum yumurta işinden 😀 inşallah güzelce çatlar ve döllenir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😀

Sendeki belirtiler de güzel böyle devam 😃😃
Kuzum benim 2 yumurtam geriden geliyor belki onlar çatlayack diye belirtiler artmıştır yumurta çatlayacağı zaman da göğüs hassasiyetim oluyor belki onun hassasiyetidir başlıyor

canim bendede bu ay 28mmdi amma catlamadan sonea gitdim ici doluydu sari cisim var idi yani, o yuzden bence vardir

kizlar bugun igneden 10cu gun insan neqativ gorunce uzuluyor ya birden ikinci cizgi olmazsa diye biri beni aydinlata bilirmi bundan sonra pozitiv ola bilir demi? mesajlara bakiyorum oyle diyorsunuzda amma varsada bundan sonra pozitiv olmali dimi? ya 14cu gune kadar neqativ ola bilirmi?

Back