Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de o agriyi cekerken disari cikmak zorunda kalmistim. Cok üşümüştüm. Eve gelince kalin giyinip sicak battaniyeyle iyice sarilip dinlendim. Sicagin etkisi olmustur belki bilmiyorum. Ama bir de soyle bir durum vardi kese kucuktu haftasina gore kalp atimi vardi en son ultrasonda. Haftaya bir daha bakariz diye ugurlamisti beni doktor. Kahverengi lekelenmen olabilir demisti. Kalbinin duracagini dusundu belki.. kalbi durup kanama hala baslamazsa kendiliginde dusmesi daha zor oluyormus galiba. Durup durmadigina bakmaya kalmadan oylece gidiverdi iste

Allah bir daha yaşatmasın sağlıkla sağlıklı eline almayı nasip etsin canim

Insallah isleme gerek kalmaz canim senin de ama olsa bile anesteziyle bisey hissedilmiyor zaten o kisma takilma. sağlığın yerinde olsun da.. ben iyiyim simdi cok şükür. O donem cok uzuldum tabi ama cok dua etmistim hayirliysa saglikliysa olsun diye. Saglikli degildi belki de diyerek teselli buldum. Her seyin hayirlisi Allahtan.. insallah saglikla tekrardan nasip olur sana da bana da🥰

Amin kuzum hepimize inşallah sağlıkla sağlıklı 🙏💜🥰

Insallah isleme gerek kalmaz canim senin de ama olsa bile anesteziyle bisey hissedilmiyor zaten o kisma takilma. sağlığın yerinde olsun da.. ben iyiyim simdi cok şükür. O donem cok uzuldum tabi ama cok dua etmistim hayirliysa saglikliysa olsun diye. Saglikli degildi belki de diyerek teselli buldum. Her seyin hayirlisi Allahtan.. insallah saglikla tekrardan nasip olur sana da bana da🥰

Allah sabrını veriyor bu arada evet üzülüyorum ama çokta kötü değilim. Annem eşim kardeşlerim ve yakin arkadaşlarım sayesinde sanirim 🙏💜

Canim test hic yapmadıysan hic belli olmaz umut vermek gibi olmasın ama benim de hic belirtim yok ama testte cift çizgi cikti insallah senin de vardir🙏
Belirtim olmayinca test yapmadim İnşallah dediginiz gibi olur sizinde hamileliginiz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin ❤🤗

Allah sabrını veriyor bu arada evet üzülüyorum ama çokta kötü değilim. Annem eşim kardeşlerim ve yakin arkadaşlarım sayesinde sanirim 🙏💜
Cok sevindim iyi olmana🥰 tabi yakinlarinin desteği onemli.. ben gebe oldugumu da kimseye soylememistim. Bir tek esim biliyordu. Acimi da kendi icimde yasamis oldum. Ama düşük yaptigim gün genis aileyle birlikteydik. O birliktelik iyi gelmisti kafam dağılmıştı. Onlar bilmese de teselli oldular😊

Sonunda o beklenen gogus agrısı basladı demek 🤣
Aynen 🤣🤣 ama öyle çok değil çok az 🤣 benim yumurtlamam oluyordur büyük ihtimalle iğne sonrası 15 mm yumurtam vardı cuma günü o çatlıyordur diye ağrı başlamış olabilir 🤣

Şuan şaşkınım biraz 9. Gün yumurta 28 mm olmuş içi boşmu dolumu diye kan ver ona göre çatlarma ignesi yaparz dedi yarın belli olucak lekelenme oldu dedim o zman ovulasyon olmuştur dedi ultrasonla bakınca koca bir yumurta:) bakalm ne çıkacak
İçi dolu mu boş mu ne demek 😅 ne demek istedi adetten itibaren 9. gün mü

İçi dolu mu boş mu ne demek 😅 ne demek istedi adetten itibaren 9. gün mü
Valla bende anlamadm :) koca bir yumurta görünüyor ama kaliteli mi sadece sıvısı mi var icnde folikul varmi diye bakacak herhalde adetin 9. Günü 3. Günü 12 mm di zatn ama ovu testinde hala pik gormedm lekelenme var bilmiyorm yani ne sonuç çıkacak:)

Selam kızlar benim de bat 12 Nisan sat 12 Mayıs ekler misiniz? Cuma Dr a gidip hormon testi isticem ve çatlatma iğnesi tedavisi isticem uygun görürse.

Not:Şubat ta polip histeroskopi oldum.ve 2 yıldır bebek istiyoruz.
Polipi nerde oldunuz yani devletmi ozelmi birde nasıl zor bi işlem mi

Bende düşürmüş olabilirim o halde kuzum benzer bir şey yaşadım tek fark ağrım devam ediyor. Hayırlısı olsun inşallah 🙏💜🧿 nasılsın umarım iyisindir
Canım benim çok üzüldüm ben de Ocak ayınca kürtaj olmuştum. İnş kendiliğinden gitmiştir gerek kalmaz. Senin beta düzensiz artıyordu değil mi yanlış mı hatırlıyorum cevap vermek istemezsen anlarım şu an

Kızlar yarın kurtajim var.
Ama 2 gündür pıhtılı kanamam var dua edin kürtaja gerek kalmamış olsun yarın Dr birsey kalmamış içinde desin 🙏💜 bunun için 1 haftadır bekliyorum.

Ben mayıs ayını dört gözle bekliyor olacağım.
Umarım hiç biriniz mayıs ayi grubuna gelmez burda ayrılırsınız direkt anneler grubuna geçersiniz sağlıkla 🙏💜

Bana dua edin seviyorum sizi
Allah yanında olsun gönlünce olsun hersey 🙏

Oğlumda adet den önceki hafta gaz sancısı şişkinlik adet ağrısı kaşık ağrısı bol uyku vardı şu an hiç belirti yok 7 gün kaldı adete bu ay hiç sanmıyorum olucağını :KK43: mayısa kaldı gibi :KK43:
Aman yarabbi sizin oğlunuzdaki belirtileriniz şuan bende var regl 3 gün var inşallah birşey vardır da ondan oluyordur 🙏🏻

Valla bende anlamadm :) koca bir yumurta görünüyor ama kaliteli mi sadece sıvısı mi var icnde folikul varmi diye bakacak herhalde adetin 9. Günü 3. Günü 12 mm di zatn ama ovu testinde hala pik gormedm lekelenme var bilmiyorm yani ne sonuç çıkacak:)
İlk defa duydum da ondan anlayamadım peki kanda hangi değere bakınca anlaşılıyormuş bu canım sonucun çıktı mı

Back