Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor kontrolünde 28 mm yumurta çıktı şaşkınım biraz doktorda kan ver içi boşmu dolumu ona göre iğne yaparz dedi

Leke oldu dedik zatn sizn erken olacaktı bu ay ovu büyük ihtimalle ovulasyon gerçekleşti dedi ultrasonda koca bir yumurta bakalım ne çıkacak sonuç
Maşallah maşallah 😍

Kızlar idrar yoğunluğum aynıydı hep bekleyerek yaptım bugün öğlen koyulaşan test şu an neden silikleşti sizce. Daha tam koyulaşmamışto bile bir de adetim biteli 2 gün oldu daha

Eklentiler

• 3DD26711-9C3E-4052-BFE0-70E620E1C226.jpeg
    3DD26711-9C3E-4052-BFE0-70E620E1C226.jpeg
    55,1 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar idrar yoğunluğum aynıydı hep bekleyerek yaptım bugün öğlen koyulaşan test şu an neden silikleşti sizce. Daha tam koyulaşmamışto bile bir de adetim biteli 2 gün oldu daha

Eklentiler

• 23C740FD-310B-4808-9184-FF0BE4A72E20.jpeg
    23C740FD-310B-4808-9184-FF0BE4A72E20.jpeg
    55,1 KB · Görüntüleme: 35
Genelde öğle saatleri daha fazla oluyor lh hormonu diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum

Benim ovitrelleyle 4.denemem. Bence bosa umutsuz olma. Bu ay ben olmaz diyordum hep kiste dönüyodu yumurtalarım. Ama Rabbim nasip etti İnşaAllah. Bence en önemli konu stressiz beklemek
Benim 2. Denemem .
Klomen ile 3 kere denedim. 2 sinde yumurtalar kiste dönüşmüş. İğne bile olamadım.
Bu ay femara ile ilk defa 2 yumurtam büyüyüp iğne ile çatladı, haklısın stressiz beklemek önemli.
Gün içinde zaman geçiyor da kendi kendine kalınca biraz zor stres yapmamak 🤷🏽‍♀️

Ben biraz panigim:) herkes maşallah diyorda iki günde lekelenme var ovu testlerinde pik flan daha yok doktorda biraz büyük dedi ama bakalım hayırlısı
Sende bendensin arkadaşım bende öyle panikleme ustası, yumurtlama döneminde lekelenme normal diye çokça okudum, testin sonucunu merakla bekliyoruz 🌼

Bence daha devam etmelisin gibi. Aynı günde iki tane yapmak pek doğru değil diyordu Ebru hanim.
Ovulasyon testinde ben hiç pik göremedim ama birgebeningunlugu nde Ebru hanım çok teşekkür olmuştu.

Lh beta hcg gibi surekli artan bir hormon degil canim. Artis azalislar olabilir. Önemli olan piki görmek regl sonrasi 2.gun daha erken bence yumurtlama icin. Yapmaya devam et. Pik olunca anlarsın

Bence daha devam etmelisin gibi. Aynı günde iki tane yapmak pek doğru değil diyordu Ebru hanim.
Ovulasyon testinde ben hiç pik göremedim ama birgebeningunlugu nde Ebru hanım çok teşekkür olmuştu.
Ya ben de gündüz görünce acaba erken yumurtlama mı olacak dedim. Akşam kaçırmamak için bir daha bakayım dedim yarın gündüz tekrar deneyeyim o zaman. Ben de ilk defa deniyorum çözmeye çalışıyorum teşekkür ederimmm

Lh beta hcg gibi surekli artan bir hormon degil canim. Artis azalislar olabilir. Önemli olan piki görmek regl sonrasi 2.gun daha erken bence yumurtlama icin. Yapmaya devam et. Pik olunca anlarsın
Aa öyle mi ben yavaş yavaş artıyor sonra azalıyor sandım. O zaman pili görmek tesadüf mü olacak yaptığımız saate göre 😅

Birşey sorcam kızlar.Lh testinin pim yaptığı yani yumurtlamanın gerçekleşeceği gün , bugünün öncesi 1-2 gün ve lh nın silikleştiği yani çatlamanın olduğu gün ilişki olmalı diyen de var. Çatladıktan sonraki 3-4 gün de am etmeli ilişki diyen de var.Şimdi bayrama denk gelecek de çatlamadan sonra ki ilk gün muhtemelen misafirlikte olacaz 🫠 Hangi günler diyorsunuz olmalı 😎
Bende çatlamadan önce diye biliyorum cnm yumurta kanala girdiğinde hazırda bekleyen olursa hemen tutunurmus zaten sprm içerde 3 gün yaşayabilirmiş bence olcak oldumu her türlü oluyor :) arkadaşıma doktoru asla çocugun olmucak dedi ve bebeği 3 ay önce doğdu umudunuzu kaybetmeyin

Kuzum inşallah benimde öyle olmuştur. Dünden beri parça parça geliyor. Kürtaj işlemim yarın normalde. Nasıl düştü baya bir parça geldi mi benden küçük pıhtılar geliyor acaba o mu. Regl gibi karın ağrım devam ediyor şuan. Senin için üzücü olmayacak ise tanimlayabilir misin
Canım doktor banada kürtaj demişti gitmedim evde düşük yaptım gece kasık agrım çoktu duramıyordum lavaboya oturdum düştü ama öyle pıhtı degil baya koca parçaydı ce keseside düştü benim içimde bir şey kalmadı

Bende düşürmüş olabilirim o halde kuzum benzer bir şey yaşadım tek fark ağrım devam ediyor. Hayırlısı olsun inşallah 🙏💜🧿 nasılsın umarım iyisindir
Canım eger agrın devam ediyorsa düşmemiştir normla agrıdan biraz daha şiddetli oluyır düşük gerçekleştigi zaman agrın birden kesiliyor

Valla bende anlamadm :) koca bir yumurta görünüyor ama kaliteli mi sadece sıvısı mi var icnde folikul varmi diye bakacak herhalde adetin 9. Günü 3. Günü 12 mm di zatn ama ovu testinde hala pik gormedm lekelenme var bilmiyorm yani ne sonuç çıkacak:)
Canım çok büyümüş yumurtan ondan öyle demiştir benimde 27mm olmuştu kiste dönüştü

Back