- 11 Eylül 2022
- 325
- 446
- 23
- 23
regle ne kadar kaldi canim?Günaydın kızlar
Rüyamda pozitif görüp Bi hevesle yaptım ama yine hüsran![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
regle ne kadar kaldi canim?Günaydın kızlar
Rüyamda pozitif görüp Bi hevesle yaptım ama yine hüsran![]()
Amin inşallah canım ya walla bütün isteyenlere Rabb'im kısa sürede versin inşallahHadi Insallah ruyan ciksin yaa![]()
Programa göre 3 gün ama gecikir mi bilememregle ne kadar kaldi canim?
Maalesef iki ay böyle çıktı koşup kan verdim negatif çıktı ve adet oldum. Burda birçok arkadaş da bu testin mağduru oldu hatta içimizden bir arkadaş şikayetçi oldu bu markadan. Adetin 5. Günü sırf merakımdan bu testten yaptım onda bile çok net ikinci çizgi çıkarmıştı. İnşallah senin bebeğin senledir canım bunu çok isterim. Ama son zamanlarda sahte testlerin varlığı arttı o yüzden güvenemiyor insan. Laboquick varsa onla dene istersen evet canım malesef öyleymiş akşam labuquick de yaptım böyle çıktı canım @fnd_50
Lapuqoick mi bu ben buna inanmıyorum artık geçen ay beni.kirmizi çıkardı resmen
sende gozukuyor canim ikinci cizgi
Amin Amiin AmiinAmin inşallah canım ya walla bütün isteyenlere Rabb'im kısa sürede versin inşallah![]()
Hayırlısı olsun Allah em Hayırlı şekilde nasip etsin31 yaşındayım canım, bugün regl oldum bende malesef olmadı bu ay da.
Bati bekle o zaman olmazsa bir daha yaparsinPrograma göre 3 gün ama gecikir mi bilemem
İnşAllah bakalım bekliyorum ovulasyon yapmıştım 10 ve 12sinde üstteki 10 Nisan alttaki 12 Nisan sanki 10 ve 12 arasında Bi değişiklik var mı? ateşim de 36.9 36.7 çıkıyorBati bekle o zaman olmazsa bir daha yaparsin![]()
Kaset test al sen tatlım onunla yapcumartesi günü olmam lazım yapayım ama predictor var evde sadece yine onunla yapabilirim
Belki de canım bu bakış açısında olabilir ama imkansız diye birsey yok benceİllaki oluyor ama insanlar anlamıyor fark edemeyebiliyor demişti ya da adet belirtisiyle karıştırıyor demişti. Bedensel ruhsal her açıdan vücut değişiyor normal ruh halinde olmayabiliyorlar eskiden gülüp geçecekleri şeye ağlayabiliyorlar bu bile belirti ama fark etmeyebilirler ya da belirtiden saymıyorlar demişti . Düşününce haklı akıntı olmadan da olmuyor bildiğim kadarıyla
Tatlım sen bütün aya yay beni dinleEşim hasta oldu canım bir haftadır boş geçiyor maalesefovulasyon dönemi dışında da hamile kalma ihtimali olur muydu ki?
Bir dahaki ay senin yöntemini deneyeceğim o zaman, tüm ayı değerlendirmek![]()
Ay insallah hadi bakalımGünaydın kızlar. Ben klasik sabah regl ağrısı gibi ağrıyla uyandım. Yumurtlama 6sıydı bat 20 Nisan. Hiç ama hiç ümitlenmiyorum. Hatta 20si geçmeden test bile yapmayacağımhep hüsran çünkü
Benimde 19 nisan başta olan beirtilerim kalmadı şimdi hic bir belirtim yokKızlar 19 Nisan adet günüm bende heyecanla bekliyorum ama stres var test bile yapmak istemiyorum umudum kalmadı
direk çektim bakalım yarında bir yapayım ne çıkarsa artıkbende gordum golge gibi canim beklemis halimi ya ilk 5 dakikada cikdi?
tamam canımm gidip alayım bu günKaset test al sen tatlım onunla yap
Valla ben de geçen ay çok oldu dedim kesin bu sefer. Olmadı ama fos çıktı tam bat da adet oldumBu ağrılardan bende de var psikolojik mi acaba anlamadım ya inşallah öyle değildir ve bebiş vardır, ben de test yapmaya korkuyorum![]()