Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef iki ay böyle çıktı koşup kan verdim negatif çıktı ve adet oldum. Burda birçok arkadaş da bu testin mağduru oldu hatta içimizden bir arkadaş şikayetçi oldu bu markadan. Adetin 5. Günü sırf merakımdan bu testten yaptım onda bile çok net ikinci çizgi çıkarmıştı. İnşallah senin bebeğin senledir canım bunu çok isterim. Ama son zamanlarda sahte testlerin varlığı arttı o yüzden güvenemiyor insan. Laboquick varsa onla dene istersen evet canım malesef öyleymiş akşam labuquick de yaptım böyle çıktı canım @fnd_50
IMG_20230411_223152.jpg

Bati bekle o zaman olmazsa bir daha yaparsin💕
İnşAllah bakalım bekliyorum ovulasyon yapmıştım 10 ve 12sinde üstteki 10 Nisan alttaki 12 Nisan sanki 10 ve 12 arasında Bi değişiklik var mı? ateşim de 36.9 36.7 çıkıyor

Eklentiler

• IMG_20230412_094655.jpg
    IMG_20230412_094655.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar benim bu grupta sürem doldu, kırmızılar geldi çok bı belirtim yoktu ama umutluyduk bu ay olmadı vs kısaca elendim, hamile kalanlara saglikli hayırlı evlatlar diliyorum benim gibi olanlar umudumuzu daha da artırarak devam ediyoruz diyorum. Bnm iki felsefem oluştu bu 2 yıllık sürenin içinde 1. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. 2. İse geciktiriyorsa guzellestiriryordur. Daha hayırlısı daha güzeli bizim içindir. Yolumuz açık olsun sevgilerle.

İllaki oluyor ama insanlar anlamıyor fark edemeyebiliyor demişti ya da adet belirtisiyle karıştırıyor demişti. Bedensel ruhsal her açıdan vücut değişiyor normal ruh halinde olmayabiliyorlar eskiden gülüp geçecekleri şeye ağlayabiliyorlar bu bile belirti ama fark etmeyebilirler ya da belirtiden saymıyorlar demişti . Düşününce haklı akıntı olmadan da olmuyor bildiğim kadarıyla
Belki de canım bu bakış açısında olabilir ama imkansız diye birsey yok bence 🙏

Eşim hasta oldu canım bir haftadır boş geçiyor maalesef :KK43: ovulasyon dönemi dışında da hamile kalma ihtimali olur muydu ki?
Bir dahaki ay senin yöntemini deneyeceğim o zaman, tüm ayı değerlendirmek 😊😀
Tatlım sen bütün aya yay beni dinle 😂

Günaydın kızlar. Ben klasik sabah regl ağrısı gibi ağrıyla uyandım. Yumurtlama 6sıydı bat 20 Nisan. Hiç ama hiç ümitlenmiyorum. Hatta 20si geçmeden test bile yapmayacağım 🤷🏼‍♀️ hep hüsran çünkü
Ay insallah hadi bakalım 🙏

Bugun testim var ama yarın yapcam zor dayanıyorum meraktan olcem koyulascak mi diye ama her gun yapmak istemedim gercekten varsa yarın daha da belli olur herhalde ne akintim var ne gogus hassasiyeti hic bir belirti yok hala kızımda kasik agrim cok vardi 🙄

Back