• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım doktora gitmek için erken ama bana kalırsa ayın tamamını değerlendir.
6 gün kala negatif görmen çok normal çok erken çünkü. Beklemelisin..
Eşim hasta oldu canım bir haftadır boş geçiyor maalesef :( ovulasyon dönemi dışında da hamile kalma ihtimali olur muydu ki?
Bir dahaki ay senin yöntemini deneyeceğim o zaman, tüm ayı değerlendirmek 😊😀

Kuzum benim geçen ay da böyleydi etkisi çabuk gitti hiç belirti yoktu negatifti zaten olmadı bu ay da aynısı oldu etkisi yine aynı süre de gitti hiç belirti yok zaten doktoruma da sordum belirti olmadan gebelik olmaz dedi benim geçen ay adet belirtim bile yoktu bu ay da aynısı zaten progesteron fitil kullanıyorum olmazsam 14 . günde adet olurum geçen ay kan vermeye gittim 14. Gün eve geldim lekenme gördüm 2 gün lekenme ile 3. Gün adet oldum . Bu ay da aynısı olacak belli 🤷
bende bel agrisi var baskada belirti yok fitil kullaniyorum progesteron dusunuyordum ondan olur bel agrisi, amma testlerde neqativ simdi bende hamile degilmiyim demek bendede cabuk gecdi igne etkisi

bende bel agrisi var baskada belirti yok fitil kullaniyorum progesteron dusunuyordum ondan olur bel agrisi, amma testlerde neqativ simdi bende hamile degilmiyim demek bendede cabuk gecdi igne etkisi
Ben geçen ay da iğne yaptım aynı şeyler oldu diye bu ay da öyle adet olurum dedim . Senin belki vardır . Herkeste farklı oluyor . Benim öyle oldu diye senin de öyle olacak değil ya ☺️🙏🏻 inşallah hamilesindir canım 🌺🙏🏻

Ben geçen ay da iğne yaptım aynı şeyler oldu diye bu ay da öyle adet olurum dedim . Senin belki vardır . Herkeste farklı oluyor . Benim öyle oldu diye senin de öyle olacak değil ya ☺️🙏🏻 inşallah hamilesindir canım 🌺🙏🏻
Insallah canim sende hamilesindir🥰 10cu gunum bugun igneden sonra 12ci gununden baslarim testde bakalim ne olacak, birde fitili basladikdan 14 gun sonra reql geliyor ya igneden?

Günaydın kızlar. Ben klasik sabah regl ağrısı gibi ağrıyla uyandım. Yumurtlama 6sıydı bat 20 Nisan. Hiç ama hiç ümitlenmiyorum. Hatta 20si geçmeden test bile yapmayacağım 🤷🏼‍♀️ hep hüsran çünkü
Bu ağrılardan bende de var psikolojik mi acaba anlamadım ya inşallah öyle değildir ve bebiş vardır, ben de test yapmaya korkuyorum 😞

Kızlar günaydın bugün sabah değişik bir rüya ile uyandım kadın doğuma gitmişim doktora diyorum ki ben hamileyim hissediyorum oynuyor içimde ve cinsiyeti kız nasıl hissediyorsun öle birşey olamaz diyor ve karnimdan ultrasonyona bakıyor bana dönüyor evet gebelik ve var hemde kız nasıl olabilir bu diyor şaşırıyor kasığımda hareket ettiğini gördüm rüyamda (ilk çocuğumdan bildiğim için böle 20 haftalarda hareket eder ya aynı öyle hareket ediyordu )hareketle uyandım hemen gözümü açtım çok etkiledi beni 😓 Rabb'im hayırlısını versin hakkımızda inşallah 🤲

Canım senin git gide koyulayışıyor sanki 🥰 koyulaştığı için vardır bence olmazsa koyulaşmazdı canım 🥰 ayyyy hadi inşallah sağlıkla ilerlesin 🧿🙏🏻
Allah razı olsun canim benim bakayım bı şimdi kan verdim yarın çıkıyormuş sağlık ocağında ya bilmiyordum ama verdim bı kere hayırlısı çıksın ins🤗🌼❤️

Günaydın kızlar
Rüyamda pozitif görüp Bi hevesle yaptım ama yine hüsran 🥺

Eklentiler

• IMG20230412100011.jpg
    IMG20230412100011.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar günaydın bugün sabah değişik bir rüya ile uyandım kadın doğuma gitmişim doktora diyorum ki ben hamileyim hissediyorum oynuyor içimde ve cinsiyeti kız nasıl hissediyorsun öle birşey olamaz diyor ve karnimdan ultrasonyona bakıyor bana dönüyor evet gebelik ve var hemde kız nasıl olabilir bu diyor şaşırıyor kasığımda hareket ettiğini gördüm rüyamda (ilk çocuğumdan bildiğim için böle 20 haftalarda hareket eder ya aynı öyle hareket ediyordu )hareketle uyandım hemen gözümü açtım çok etkiledi beni 😓 Rabb'im hayırlısını versin hakkımızda inşallah 🤲
Hadi Insallah ruyan ciksin yaa🥳

Back