Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canim sende hamilesindir🥰 10cu gunum bugun igneden sonra 12ci gununden baslarim testde bakalim ne olacak, birde fitili basladikdan 14 gun sonra reql geliyor ya igneden?
Ben geçen ay 14. Gün fitile başlamıştım doktorum öyle dedi diye ama bu ay yumurta çatladıktan 2 gün sonra başlattı . İğneden dolayı gebelik olmazsa adet olunuyor canım ben tam 14. Gün lekelendim ama fitile başladığım için tam akmadı 2 gün lekenme sürdü 3. Gün adet olmuştum. Şimdi adet görene kadar fitil kullanacam zaten gebelik yoksa rahat adet olmayı sağlıyormuş ☺️

Belki de canım bu bakış açısında olabilir ama imkansız diye birsey yok bence 🙏
Olabilir canım valla bu hamilelik işlerinde herşey olabilir Rabbim için imkansız diye birşey yoktur . O ol der oluverir . Umarım bizler için de hamilelik ol desin olsun hayırlısıyla 🙏🏻🌺

Kızlar D defnew bebibabuli bebibabuli @Yasmize @mooncrown2001 ve etiketleyemediğim kızlar dayanamadım test yaptım biliyorsunuz artık beni 🤣 iğnenin 7. Günü testim tamamen negatif olmuştu iğne etkisi geçmişti . Bugün iğnenin 9. Günü ve geleceğimden bile daha temiz bir testle güne günaydın dedim 🤣 kocaman bir NEGATİF 🙃 demek ki göğüs hassasiyeti olmadan gebelik olmuyormuş 🤣
Vallahi bende aynı şekilde bembeyaz bir testle Günaydın dedim 🤣🤣

Hahahah 😁😁 vallahi sabah koyulasir diye yatmıştım gece kendimi nasıl kurduysam sabah bembeyaz testle uyanınca Heh dedim sen deyince koyulascakti zaten 😁🤣🤣
Seni üzmek istemedim ama belliydi iğne etkisi olduğu çünkü hamilelik olsaydı koyulaşma olması gerekirdi 🙏🏻 Senin bundan sonra belli olur daha zamanın var canım sonuçta yeni negatif olmuş. Bundan sonra çift çizgi çıkar mı bakacaksın . Benim öyle değil zaten negatif ti varsa pozitife dönmüş olmalıydı ama milim dönmemiş daha da temiz bir negatif olmuş 🤣

Evet evet iğne etkisi girmiş artık demektir bu 🤣 herkesin bünyesi farklı oluyor işte negatiften pozitife dönen de çok var direk 11. Gün öğrenen de ümit kesmek yok yola devam 😁
Valla korkudan rest yapmaya cesaretim yok, almıyorum o yüzden 12 gün bekledim ,2 gün daha beklerim diye düşünüyorum 😁

Merhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim
5 ve üzeri pozitif sayılıyoo diye biliyorum ben 2 gün sonra veya adet gününüzde tekrar verin 2 günde 2 kat artması gerekiyor inşallah yükselir değeriniz

Seni üzmek istemedim ama belliydi iğne etkisi olduğu çünkü hamilelik olsaydı koyulaşma olması gerekirdi 🙏🏻 Senin bundan sonra belli olur daha zamanın var canım sonuçta yeni negatif olmuş. Bundan sonra çift çizgi çıkar mı bakacaksın . Benim öyle değil zaten negatif ti varsa pozitife dönmüş olmalıydı ama milim dönmemiş daha da temiz bir negatif olmuş 🤣
Kalbimizin temizliği testlere yansıyor 😁

Merhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim
5 ve üstü hamilelik ama 10 ve üstü tam hamilelik oluyor . Şuan doktorlar muallaklı der sana ama 2 gün sonra tekrar test yap 2 kat artıyorsa tam hamilesin demek 🌺🙏🏻 inşallah sağlıkla ilerlesin 🧿

Back