- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 35
Tamm canım bu sabah test yaptın mı?12.oldu kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamm canım bu sabah test yaptın mı?12.oldu kuzum
Pozitife dönsün insallah canımBen bu sabah direk negatif ile uyandım kızlar
Canım senin git gide koyulayışıyor sanki koyulaştığı için vardır bence olmazsa koyulaşmazdı canım ayyyy hadi inşallah sağlıkla ilerlesinBundan sabah yapmıştım şimdi bida yaptım sahura kalkınca kızlar anında çıktı çizgi comfort days güvenmeyin diyorlar ama olmasa neden çıksın ki dime
Eki Görüntüle 3231858
Canım var ben laboquick teste güveniyorum yalancı çıkartmıyorYaaaa dogrudur canım benim ins öyle bir şey olmaz ya ben akşam labuquick de yaptım ondada çıktı ama atayım bakın bi buda çıkınca aceba dedim
Canım bu kendi çizgisi beyaz çünkü pembe değilKizlar burda bi cizgi mi var yoksa bana mi öyle geliyor laboquick marka kuruma cizgi bile onceden cikmazdi hic bu ilk 2dk icinde çekildi
Evet kuzum cuma günü igneyi olmuştum bugün çatlamanın 6. Günündeyim sen nasılsın napıyorsunsavascii canım nasılsın, iğne oldun mu ?
bendede simdi 10cu gun bugun yapmadim amma dun neqativdi zaten kizlarada sordum cabuk simdi pozitiv gormege o yizden bekle biraz canimKızlar D defnew bebibabuli Y Yasmize M mooncrown2001 ve etiketleyemediğim kızlar dayanamadım test yaptım biliyorsunuz artık beni iğnenin 7. Günü testim tamamen negatif olmuştu iğne etkisi geçmişti . Bugün iğnenin 9. Günü ve geleceğimden bile daha temiz bir testle güne günaydın dedim kocaman bir NEGATİF demek ki göğüs hassasiyeti olmadan gebelik olmuyormuş
Hayatım iğnenin 9. Günü buna karar vermek için erken.sana net birsey söylim göğüs hassasiyetim olmadı hatta hiçbir hassasiyetim olmadı.Kızlar D defnew bebibabuli Y Yasmize M mooncrown2001 ve etiketleyemediğim kızlar dayanamadım test yaptım biliyorsunuz artık beni iğnenin 7. Günü testim tamamen negatif olmuştu iğne etkisi geçmişti . Bugün iğnenin 9. Günü ve geleceğimden bile daha temiz bir testle güne günaydın dedim kocaman bir NEGATİF demek ki göğüs hassasiyeti olmadan gebelik olmuyormuş
Tatlım doktora gitmek için erken ama bana kalırsa ayın tamamını değerlendir.Kızlar bata 6 gün var erken gebelik testi yaptım negatif. Hiçbir belirtim de yok zaten bu ay ovulasyon testi ile günleri de değerlendirmiştik ama olmadı demek ki. 2 ay oldu başlayalı, doktora gitmeli miyim sizce?
Kuzum benim geçen ay da böyleydi etkisi çabuk gitti hiç belirti yoktu negatifti zaten olmadı bu ay da aynısı oldu etkisi yine aynı süre de gitti hiç belirti yok zaten doktoruma da sordum belirti olmadan gebelik olmaz dedi benim geçen ay adet belirtim bile yoktu bu ay da aynısı zaten progesteron fitil kullanıyorum olmazsam 14 . günde adet olurum geçen ay kan vermeye gittim 14. Gün eve geldim lekenme gördüm 2 gün lekenme ile 3. Gün adet oldum . Bu ay da aynısı olacak bellibendede simdi 10cu gun bugun yapmadim amma dun neqativdi zaten kizlarada sordum cabuk simdi pozitiv gormege o yizden bekle biraz canim
Benim vermişti laboquik markaydıİyi geceler hanımlar tarihi geçmiş gebelik testi doğru sonuç verir mi?
Canım hamileliklerimin hiç birinde belirtisiz olmadım artık bedenimdeki en ufak bir değişimi bile fark edebiliyorum o yüzden yoktur diyorumHayatım iğnenin 9. Günü buna karar vermek için erken.sana net birsey söylim göğüs hassasiyetim olmadı hatta hiçbir hassasiyetim olmadı.
Hamileyim.
Sıfır belirtiydi yani.
Belirti olmadan gebelik olmaz nasıl bir yargı acabaKuzum benim geçen ay da böyleydi etkisi çabuk gitti hiç belirti yoktu negatifti zaten olmadı bu ay da aynısı oldu etkisi yine aynı süre de gitti hiç belirti yok zaten doktoruma da sordum belirti olmadan gebelik olmaz dedi benim geçen ay adet belirtim bile yoktu bu ay da aynısı zaten progesteron fitil kullanıyorum olmazsam 14 . günde adet olurum geçen ay kan vermeye gittim 14. Gün eve geldim lekenme gördüm 2 gün lekenme ile 3. Gün adet oldum . Bu ay da aynısı olacak belli
Anladım canım da her hamilelik kendine özgüdür bunu unutmaCanım hamileliklerimin hiç birinde belirtisiz olmadım artık bedenimdeki en ufak bir değişimi bile fark edebiliyorum o yüzden yoktur diyorum
Ben çizgi görüyorum canım kaç gün var bata. Birde yarın sabah ilk idrarla kaset test yapabilirsin.bu ay da olmadı sanırım
cumartesi günü olmam lazım yapayım ama predictor var evde sadece yine onunla yapabilirimBen çizgi görüyorum canım kaç gün var bata. Birde yarın sabah ilk idrarla kaset test yapabilirsin.
İllaki oluyor ama insanlar anlamıyor fark edemeyebiliyor demişti ya da adet belirtisiyle karıştırıyor demişti. Bedensel ruhsal her açıdan vücut değişiyor normal ruh halinde olmayabiliyorlar eskiden gülüp geçecekleri şeye ağlayabiliyorlar bu bile belirti ama fark etmeyebilirler ya da belirtiden saymıyorlar demişti . Düşününce haklı akıntı olmadan da olmuyor bildiğim kadarıylaBelirti olmadan gebelik olmaz nasıl bir yargı acaba