• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bundan sabah yapmıştım şimdi bida yaptım sahura kalkınca kızlar anında çıktı çizgi comfort days güvenmeyin diyorlar ama olmasa neden çıksın ki dime
Eki Görüntüle 3231858
Canım senin git gide koyulayışıyor sanki 🥰 koyulaştığı için vardır bence olmazsa koyulaşmazdı canım 🥰 ayyyy hadi inşallah sağlıkla ilerlesin 🧿🙏🏻

Kızlar D defnew bebibabuli bebibabuli Y Yasmize M mooncrown2001 ve etiketleyemediğim kızlar dayanamadım test yaptım biliyorsunuz artık beni 🤣 iğnenin 7. Günü testim tamamen negatif olmuştu iğne etkisi geçmişti . Bugün iğnenin 9. Günü ve geleceğimden bile daha temiz bir testle güne günaydın dedim 🤣 kocaman bir NEGATİF 🙃 demek ki göğüs hassasiyeti olmadan gebelik olmuyormuş 🤣

Eklentiler

• IMG_20230412_081106.jpg
    IMG_20230412_081106.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20230412_080640.jpg
    IMG_20230412_080640.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar bata 6 gün var erken gebelik testi yaptım negatif. Hiçbir belirtim de yok zaten :( bu ay ovulasyon testi ile günleri de değerlendirmiştik ama olmadı demek ki. 2 ay oldu başlayalı, doktora gitmeli miyim sizce?

Kızlar D defnew bebibabuli bebibabuli Y Yasmize M mooncrown2001 ve etiketleyemediğim kızlar dayanamadım test yaptım biliyorsunuz artık beni 🤣 iğnenin 7. Günü testim tamamen negatif olmuştu iğne etkisi geçmişti . Bugün iğnenin 9. Günü ve geleceğimden bile daha temiz bir testle güne günaydın dedim 🤣 kocaman bir NEGATİF 🙃 demek ki göğüs hassasiyeti olmadan gebelik olmuyormuş 🤣
bendede simdi 10cu gun bugun yapmadim amma dun neqativdi zaten kizlarada sordum cabuk simdi pozitiv gormege o yizden bekle biraz canim

Hayatım iğnenin 9. Günü buna karar vermek için erken.sana net birsey söylim göğüs hassasiyetim olmadı hatta hiçbir hassasiyetim olmadı.
Hamileyim.
Sıfır belirtiydi yani.

Kızlar bata 6 gün var erken gebelik testi yaptım negatif. Hiçbir belirtim de yok zaten :KK43: bu ay ovulasyon testi ile günleri de değerlendirmiştik ama olmadı demek ki. 2 ay oldu başlayalı, doktora gitmeli miyim sizce?
Tatlım doktora gitmek için erken ama bana kalırsa ayın tamamını değerlendir.
6 gün kala negatif görmen çok normal çok erken çünkü. Beklemelisin..

bendede simdi 10cu gun bugun yapmadim amma dun neqativdi zaten kizlarada sordum cabuk simdi pozitiv gormege o yizden bekle biraz canim
Kuzum benim geçen ay da böyleydi etkisi çabuk gitti hiç belirti yoktu negatifti zaten olmadı bu ay da aynısı oldu etkisi yine aynı süre de gitti hiç belirti yok zaten doktoruma da sordum belirti olmadan gebelik olmaz dedi benim geçen ay adet belirtim bile yoktu bu ay da aynısı zaten progesteron fitil kullanıyorum olmazsam 14 . günde adet olurum geçen ay kan vermeye gittim 14. Gün eve geldim lekenme gördüm 2 gün lekenme ile 3. Gün adet oldum . Bu ay da aynısı olacak belli 🤷

Hayatım iğnenin 9. Günü buna karar vermek için erken.sana net birsey söylim göğüs hassasiyetim olmadı hatta hiçbir hassasiyetim olmadı.
Hamileyim.
Sıfır belirtiydi yani.
Canım hamileliklerimin hiç birinde belirtisiz olmadım artık bedenimdeki en ufak bir değişimi bile fark edebiliyorum o yüzden yoktur diyorum 😔

Kuzum benim geçen ay da böyleydi etkisi çabuk gitti hiç belirti yoktu negatifti zaten olmadı bu ay da aynısı oldu etkisi yine aynı süre de gitti hiç belirti yok zaten doktoruma da sordum belirti olmadan gebelik olmaz dedi benim geçen ay adet belirtim bile yoktu bu ay da aynısı zaten progesteron fitil kullanıyorum olmazsam 14 . günde adet olurum geçen ay kan vermeye gittim 14. Gün eve geldim lekenme gördüm 2 gün lekenme ile 3. Gün adet oldum . Bu ay da aynısı olacak belli 🤷
Belirti olmadan gebelik olmaz nasıl bir yargı acaba 🥴🥴

Belirti olmadan gebelik olmaz nasıl bir yargı acaba 🥴🥴
İllaki oluyor ama insanlar anlamıyor fark edemeyebiliyor demişti ya da adet belirtisiyle karıştırıyor demişti. Bedensel ruhsal her açıdan vücut değişiyor normal ruh halinde olmayabiliyorlar eskiden gülüp geçecekleri şeye ağlayabiliyorlar bu bile belirti ama fark etmeyebilirler ya da belirtiden saymıyorlar demişti . Düşününce haklı akıntı olmadan da olmuyor bildiğim kadarıyla

Back