amin inşallahBanada bu ayda olmazsa gebelik polipleri almamız gerek dedi belkide uzun zmandr ondan hamile kalamıyorum bende heyecan içindeyim hayırlısı hakkimizda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inşallahBanada bu ayda olmazsa gebelik polipleri almamız gerek dedi belkide uzun zmandr ondan hamile kalamıyorum bende heyecan içindeyim hayırlısı hakkimizda
Ovülasyon testi kullanıyorlar ya eğer ki kullanmadıysan öyle takip et kuzum istersen belki o şekilde ne zaman çatladığına emin olursunVallahi çok iyi ya bende pko var adetlerim düzensiz ne zaman catladigini da bilmiyorum![]()
Dil altından yatakdan cıkmadan ölçüyolar sanırım canım benimde pek bilgim yok ateş ölçmedim hiç ama burda ölçen kızlar vardı onlardan yardım al istersen tarif ederler mutlakaBu son bi haftadır ateşim sürekli 36.6-36.7 sanırım ateşle takip eden de çok var ama ben bilmiyorum. Eşim de bugün sen neden bu kadar sıcaksın dedi. Ateş ile nasıl anlıyorlar acaba
Seninle aynı gün olmuşuz canımİğneden sonrakı 8. Güngecen hafta bugun ilişki olmustu iğneneın etkısını merak etmiştım o da negatıfe donmus
Enfeksiyonun var dedi antibiyotik ve fitil verdi düzeldi canımAdetin uzun sürdüğünde ne dedi doktor bu duruma canım
Hayırlısı olaun canıımFemara kullanıyorum geçen ayda kullanmıştım iğne olmadan kendi çatladı bakalm bu ah nasıl olacak
Güzel haberş aldık diyebilir miyiz?6 gün oldu canım az önce çıktım hastaneden. Vajinalde keseyi gördü değerin iyi yüksek dedihaftaya gel gebe polikliniğine dedi. Erken döllenmeden dolayı değerim yüksek sanırım ama ben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum garanti olsun kalp için.
Mart planlamalarındayım bakalım olmassa buraya gelicem ama gelmemek tercihimMayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra
son durumu bizimle de paylaşın..
️
Anne adayı SAT BAT Durum Hanimefendi97
6 nisan 30 nisan Sunshine1
1 nisan 30 nisan yenibirhayal
28 mart 30 nisan evremm22
4 nisan 30 nisan garfiuss
2 nisan 30 nisan maya8
30 mart 1 mayıs jeybey
3 nisan 1 mayıs Mikmik Kizim
4 nisan 2 mayıs ayse2325
2 nisan 2 mayıs sed2
4 nisan 3 mayıs
aynurland
6 nisan 3 mayıs mlh5
5 nisan 3 mayıs 1sunshine1
6 nisan 3 mayıs Feyzacim
7 nisan 4 mayıs beyons
8 nisan 4 mayıs cnlrm
10 nisan 4 mayıs arastirmasever
7 nisan 5 mayıs esmercicegim
7 nisan 5 mayıs Tuttyy
6 nisan 6 mayıs merniss
7 nisan 6 mayıs mavininumutlutonu 9 nisan 6 mayıs Belisimm
5 nisan 7 mayıs kubra005
10 nisan 8 mayıs Eymennnannesi
11 nisan 11 mayıs sundy94 16 nisan 16 mayıs eylulcmre
23 nisan 18 mayıs papatyam3
19 nisan 18 mayıs dream2311 melisaa93
Evetttt yanıltıyor mu acebaArtımed mi canım bu![]()
Evet canımGüzel haberş aldık diyebilir miyiz?şuan kese mi görünüyo sadece
Canim cok fazla bu testle yanildim hatta trendyolda yorumlara bak gorursun umut etme diye diyorum bende umut ettim uzuldum cunku inşallah sen yanilmazsin senin vardir bebegin ama bende dahada koyu ciktigi oldu ama negatifti kanda confort marka gercekten lanet bir testBundan sabah yapmıştım şimdi bida yaptım sahura kalkınca kızlar anında çıktı çizgi comfort days güvenmeyin diyorlar ama olmasa neden çıksın ki dime
Eki Görüntüle 3231858
Benim boyleydi ama kocaman bir negatif cikti sonucum tamamen hayal kırıklığıydi yani M MutluolmutluCanim cok fazla bu testle yanildim hatta trendyolda yorumlara bak gorursun umut etme diye diyorum bende umut ettim uzuldum cunku inşallah sen yanilmazsin senin vardir bebegin ama bende dahada koyu ciktigi oldu ama negatifti kanda confort marka gercekten lanet bir test
Yaaaa dogrudur canım benim ins öyle bir şey olmaz ya ben akşam labuquick de yaptım ondada çıktı ama atayım bakın bi buda çıkınca aceba dedimBenim boyleydi ama kocaman bir negatif cikti sonucum tamamen hayal kırıklığıydi yani M Mutluolmutlu