Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi çok iyi ya bende pko var adetlerim düzensiz ne zaman catladigini da bilmiyorum
Ovülasyon testi kullanıyorlar ya eğer ki kullanmadıysan öyle takip et kuzum istersen belki o şekilde ne zaman çatladığına emin olursun

Bu son bi haftadır ateşim sürekli 36.6-36.7 sanırım ateşle takip eden de çok var ama ben bilmiyorum. Eşim de bugün sen neden bu kadar sıcaksın dedi. Ateş ile nasıl anlıyorlar acaba
Dil altından yatakdan cıkmadan ölçüyolar sanırım canım benimde pek bilgim yok ateş ölçmedim hiç ama burda ölçen kızlar vardı onlardan yardım al istersen tarif ederler mutlaka

İğneden sonrakı 8. Güngecen hafta bugun ilişki olmustu iğneneın etkısını merak etmiştım o da negatıfe donmus
Seninle aynı gün olmuşuz canım

Resmen bekledikçe dahada koyulaşmış hayırlısı diyorum şuanlık bat günü falan yapıyım diyorum gebelik testinide bikaç gün önce yaptım ama negatifi gördüm o yüzden acele etmek istemiyorum

İyi geceler hanımlar tarihi geçmiş gebelik testi doğru sonuç verir mi?

Batıma az kaldı sol kasığımda batma hissediyorum çok fazla bel ve sırt ağrım oluyor inşallah psikolojik değildir

Kızlar 19 Nisan adet günüm bende heyecanla bekliyorum ama stres var test bile yapmak istemiyorum umudum kalmadı

Güzel haberş aldık diyebilir miyiz? şuan kese mi görünüyo sadece

Mart planlamalarındayım bakalım olmassa buraya gelicem ama gelmemek tercihim

İy geceler kızlar bat 24 nisan 9undaa çatlama gördüm yumuetam sağda sağlam taraftaydı ama ağrılarım hala geçmiyo değerlendirdik ama bu geçmeyen sağ bacak ve kasık ağrısını yaşayan oldumu birde en yakın ne zaman test yapsam silikte olsa bi sonuç görebilirim son 5 ay şansım var kanser hastasıyım ve artık düşünmekten uyuyamıyorum

Güzel haberş aldık diyebilir miyiz? şuan kese mi görünüyo sadece
Evet canım hamilelik şüphesiyle geldim deyince direk aşağıdan baktı keseyi gördü. Değerin yüksek haftaya gel dedi kalp atışı için erken diye boşa gitmek istemiyorum 2 hafta sonra gideceğim inşallah.

Bundan sabah yapmıştım şimdi bida yaptım sahura kalkınca kızlar anında çıktı çizgi comfort days güvenmeyin diyorlar ama olmasa neden çıksın ki dime
Eki Görüntüle 3231858
Canim cok fazla bu testle yanildim hatta trendyolda yorumlara bak gorursun umut etme diye diyorum bende umut ettim uzuldum cunku inşallah sen yanilmazsin senin vardir bebegin ama bende dahada koyu ciktigi oldu ama negatifti kanda confort marka gercekten lanet bir test

Benim boyleydi ama kocaman bir negatif cikti sonucum tamamen hayal kırıklığıydi yani M Mutluolmutlu

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-12-03-36-56-11_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 106
Benim boyleydi ama kocaman bir negatif cikti sonucum tamamen hayal kırıklığıydi yani M Mutluolmutlu
Yaaaa dogrudur canım benim ins öyle bir şey olmaz ya ben akşam labuquick de yaptım ondada çıktı ama atayım bakın bi buda çıkınca aceba dedim

Eklentiler

• IMG_20230411_223152.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…