• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 kere dr a gittim 3 üre farklıydı 😀 medicana bahar çelen. Medicabil Songül yapıcı. Şehir hastanesi Serdar türklay. Aslında serdar beyi beğendim çok ilgiliydi özelde olsa ona gitmek çok isterdim
Erkek doktorlar daha ilgili oluyor sanırım :) benim tavsiye ettiklerimi de deneyebilirsin canım 🤗

İnşallah kuzum şeye yazdım da c-life varya ona yazdım kapsülünü kullansam mı diye düşündümde sürekli kullanılan bişey değilmiş adet günü başlıyorsun diyo yumurtlamayı hissettiğin an bırakıyorsun diyo kapsül 3 aylık kapsül içeriyormus herhalde yani belki ilk ayda kalsan gerisi çöp olur ben düzenli tüm günler kullanılıyo sandım o yüzden vazgeçtim eğerki biraz daha hamile kalamazsam uzun aylar belki düşünebilirim
Evet onu da görmüştüm ama ben çok ilaç kullanıyorum o yüzden başka biseyler eklemek istemiyorum. Ayrıca siz yumurtladigjnizi nasıl hissediyorsunuz 🤣🤣 ben hiç hissetmiyorum

Kızlar bugun kan testi vermeye gittim Cuma’ya sisteme düşermiş 🥲 öyle bir yerdeyim ki kaset testle daha hızlı öğrenirim zaten😀 testlerim koyulaşmaya devam ediyor bu arada. Bu sabah ki daha koyuydu dün sabaha göre. Testin markası surelab inşaAllah güvenilirdir bu test

Benimde bat 15 nisan dün test yaptım negatif çıktı. Dün akşam açık kahverengimsi turuncumsu tek seferlik silince gelen bi akıntım oldu. kasık ağrısı var gögüslerde şişlik ve hassasiyet bu belirtiler 10 gündür var
Bende de hemen hemen böyle benimde bat 15 nisan gösteriyor ama bakalm

Evet onu da görmüştüm ama ben çok ilaç kullanıyorum o yüzden başka biseyler eklemek istemiyorum. Ayrıca siz yumurtladigjnizi nasıl hissediyorsunuz 🤣🤣 ben hiç hissetmiyorum
Ben bikere kadın doğuma gittim hatta adetim bitelide 5-6 gün olmuştu ama bir kasık ağrısıyla akıntım gelmişti muayeneden önce hatta dedim inşallah muayene esnasındada gelmez falan utanırdım muayenehe girdiğimde dr sağ yumurtan çatlamak üzere bugün yarın değerlendir demişti o günden beri böyle o ağrı akıntı oldugunda mutlaka değerlendiriyorum adet uygulamasıda tam o günlerde yumurtlama bildirimi gönderiyor hemen hemen 😅 adet uygulaması kullanabilirsiniz çatlama probleminiz yoksa eğer o uygulamalarda çatlamayı nerdeyse biliyor

Kızlar bugun kan testi vermeye gittim Cuma’ya sisteme düşermiş 🥲 öyle bir yerdeyim ki kaset testle daha hızlı öğrenirim zaten😀 testlerim koyulaşmaya devam ediyor bu arada. Bu sabah ki daha koyuydu dün sabaha göre. Testin markası surelab inşaAllah güvenilirdir bu test
Koyulasma varsa test markası çok önemli değil tatlım anlarsın zaten ❤️

Kızlar bat 15 nisan bugün erken gebelik yaptım Bi bakar mısınız sizde ben görüyor gibiyim ama hayali çizgi mi görüyorum ki 😂😂

Eklentiler

• IMG20230411231148.jpg
    IMG20230411231148.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG20230411180759.jpg
    IMG20230411180759.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 74
Koyulasma varsa test markası çok önemli değil tatlım anlarsın zaten ❤️
Ama benim sürecim nasıl oldu anlatayım😀 adetin 2.gününden letrol kullanmaya basladım 5 gün sabah akşam. Sonra şehir değiştirmek zorunda kaldık tayin yüzünden. Burada doktora döngünün 13.günü gittik. Oruçtum idrar olmadıgı için doktor yumurta göremiyorum dedi. Ovitrellede vermiyorum bu durumda dedi. Bide beni azarladı 7 aylık evlisin ne çocugu diye. Deli mi ne? Neyse bende gittim aldım ovitrelleyi doktoru dinlemeyip. O gün vurdum kendim 😀 yani işin açıkcası ortada yumurta yoktu ama bu testler koyulasıyor😀 acaba öncesinde kendi mi çatladı. Bunu düşünerekten zaten ovitrelle oldum çünkü bebeğin tutunmasına da yardımcı oluyor bi yandan.

Kizlar merhaba size bir sorum olcak döngunun 8.Gununde ovulasyon testinin pike yakin cikmasi normalmi bugun 16.Gunu 11.Gun siliklesti ve daha sonra hic cizgi koyulasmadi yumurtlamama gibi bir sorunumda yok

Mayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız🌺🌺🌺

❗️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra😂 son durumu bizimle de paylaşın.. ❗

Anne adayı 🌺SATBATDurum

Hanimefendi97

6 nisan30 nisan🍀🐞

Sunshine1

1 nisan30 nisan🍀🐞

yenibirhayal

28 mart30 nisan🍀🐞

evremm22

4 nisan30 nisan🍀🐞

garfiuss

2 nisan30 nisan🍀🐞

maya8

30 mart1 mayıs🍀🐞

jeybey

3 nisan1 mayıs🍀🐞

Mikmik Kizim

4 nisan2 mayıs🍀🐞

ayse2325

2 nisan2 mayıs🍀🐞

sed2

4 nisan3 mayıs
🍀🐞

aynurland

6 nisan3 mayıs🍀🐞

mlh5

5 nisan3 mayıs🍀🐞

1sunshine1

6 nisan3 mayıs🍀🐞

Feyzacim

7 nisan4 mayıs🍀🐞

beyons

8 nisan4 mayıs🍀🐞

cnlrm

10 nisan4 mayıs🍀🐞

A arastirmasever

7 nisan5 mayıs🍀🐞

esmercicegim

7 nisan5 mayıs🍀🐞

Tuttyy

6 nisan6 mayıs🍀🐞

merniss

7 nisan6 mayıs🍀🐞
mavininumutlutonu9 nisan6 mayıs🍀🐞

Belisimm

5 nisan7 mayıs🍀🐞

kubra005

10 nisan8 mayıs🍀🐞

Eymennnannesi

11 nisan11 mayıs🍀🐞
sundy9416 nisan16 mayıs🍀🐞

eylulcmre

23 nisan18 mayıs🍀🐞

papatyam3

19 nisan18 mayıs🍀🐞
dream2311🍀🐞

melisaa93

🍀🐞
🍀🐞
Hayırlı olsun grup bat 15nisan inşallah regl olmam hamile olurum da bu gruba gelmem 🙏🏻🥺

3 kere dr a gittim 3 üre farklıydı 😀 medicana bahar çelen. Medicabil Songül yapıcı. Şehir hastanesi Serdar türklay. Aslında serdar beyi beğendim çok ilgiliydi özelde olsa ona gitmek çok isterdim
Ben genel kontrole gitmiştim medicanada müzeyyen hn a.Pınar Türk e de iyi diyorlar bir de volkan bey Baya baya övülüyor.Siz ne için gittiniz 3 doktora tedavi mi yoksa kontrol mu?

Back