• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba size bir sorum olcak döngunun 8.Gununde ovulasyon testinin pike yakin cikmasi normalmi bugun 16.Gunu 11.Gun siliklesti ve daha sonra hic cizgi koyulasmadi yumurtlamama gibi bir sorunumda yok
Kizlarr bilgisi olan yardımci olabilirmi

Kızlar bat 15 nisan bugün erken gebelik yaptım Bi bakar mısınız sizde ben görüyor gibiyim ama hayali çizgi mi görüyorum ki 😂😂
Canım bende 2. Fotoda çok hafif gördüm gibi bende oğlumda bu testle bayaaaa silik çizgiyle ilk öğrenmiştim 6 gün kala o yüzden doğru görüyorsundur test bozuk olmadıgı sürece gördüğün çizgi doğrudur🙏🏼

Canım bende 2. Fotoda çok hafif gördüm gibi bende oğlumda bu testle bayaaaa silik çizgiyle ilk öğrenmiştim 6 gün kala o yüzden doğru görüyorsundur test bozuk olmadıgı sürece gördüğün çizgi doğrudur🙏🏼
Ahh canım moral depoladın valla inşallah yarın kaset testte de bsyler çıkar 🙏🏻

Ben bikere kadın doğuma gittim hatta adetim bitelide 5-6 gün olmuştu ama bir kasık ağrısıyla akıntım gelmişti muayeneden önce hatta dedim inşallah muayene esnasındada gelmez falan utanırdım muayenehe girdiğimde dr sağ yumurtan çatlamak üzere bugün yarın değerlendir demişti o günden beri böyle o ağrı akıntı oldugunda mutlaka değerlendiriyorum adet uygulamasıda tam o günlerde yumurtlama bildirimi gönderiyor hemen hemen 😅 adet uygulaması kullanabilirsiniz çatlama probleminiz yoksa eğer o uygulamalarda çatlamayı nerdeyse biliyor
Vallahi çok iyi ya bende pko var adetlerim düzensiz ne zaman catladigini da bilmiyorum 🤣🤣

Her test için illa kötü yorum var. Bende artimedi önerenleri gördüm hep
Yani hiç test deneyimim olmadı dün ve önceki gün birgebeningunlugu sayfasından aldıklarımı kullandım bitince mecbur yeni test aldim

Ben bikere kadın doğuma gittim hatta adetim bitelide 5-6 gün olmuştu ama bir kasık ağrısıyla akıntım gelmişti muayeneden önce hatta dedim inşallah muayene esnasındada gelmez falan utanırdım muayenehe girdiğimde dr sağ yumurtan çatlamak üzere bugün yarın değerlendir demişti o günden beri böyle o ağrı akıntı oldugunda mutlaka değerlendiriyorum adet uygulamasıda tam o günlerde yumurtlama bildirimi gönderiyor hemen hemen 😅 adet uygulaması kullanabilirsiniz çatlama probleminiz yoksa eğer o uygulamalarda çatlamayı nerdeyse biliyor
Bu son bi haftadır ateşim sürekli 36.6-36.7 sanırım ateşle takip eden de çok var ama ben bilmiyorum. Eşim de bugün sen neden bu kadar sıcaksın dedi. Ateş ile nasıl anlıyorlar acaba

Eklentiler

• IMG20230403173410.jpg
    IMG20230403173410.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 47
Ben genel kontrole gitmiştim medicanada müzeyyen hn a.Pınar Türk e de iyi diyorlar bir de volkan bey Baya baya övülüyor.Siz ne için gittiniz 3 doktora tedavi mi yoksa kontrol mu?
İlk gittiğim genel muayneydi 2. Adet kanamam uzun sürmüştü ondan gittim3. Bebek için hormon tahlili istedim 1 yıldır korunmuyoruz olmadı 😔 1 kürtajım var sadece

İlk gittiğim genel muayneydi 2. Adet kanamam uzun sürmüştü ondan gittim3. Bebek için hormon tahlili istedim 1 yıldır korunmuyoruz olmadı 😔 1 kürtajım var sadece
İnşallah mayıs ayında olsun 😊 Allah isteyen herkese nasip etsin hepimize.. Müzeyyen hocayı da bir deneyin derim infertilite konusunda çok iyi diye biliyorum prof zaten kendisi ve tatlı biri

Adetin uzun sürdüğünde ne dedi doktor bu duruma canım

Back