Ay evet evet klomen kullanıyor musunn ?Yaptm ama sıvıya flan pek dikkat etmeden yaptm daha birşey yoktu birde yarn yapicam doktora gitmeden çok heyecanlı dimi
Doktora gittiniz mi bu süre içindeçoooook birde sebepsiz olunca insanın daha çok siniri bozuluyor ilk aylarda çok takmamıştım hiç bir şey olmadıkça kafama takmaya başladım artıkk
Femara kullanıyorum geçen ayda kullanmıştım iğne olmadan kendi çatladı bakalm bu ah nasıl olacakAy evet evet klomen kullanıyor musunn ?
Erkek doktorlar daha ilgili oluyor sanırım :) benim tavsiye ettiklerimi de deneyebilirsin canım3 kere dr a gittim 3 üre farklıydımedicana bahar çelen. Medicabil Songül yapıcı. Şehir hastanesi Serdar türklay. Aslında serdar beyi beğendim çok ilgiliydi özelde olsa ona gitmek çok isterdim
Evet onu da görmüştüm ama ben çok ilaç kullanıyorum o yüzden başka biseyler eklemek istemiyorum. Ayrıca siz yumurtladigjnizi nasıl hissediyorsunuzİnşallah kuzum şeye yazdım da c-life varya ona yazdım kapsülünü kullansam mı diye düşündümde sürekli kullanılan bişey değilmiş adet günü başlıyorsun diyo yumurtlamayı hissettiğin an bırakıyorsun diyo kapsül 3 aylık kapsül içeriyormus herhalde yani belki ilk ayda kalsan gerisi çöp olur ben düzenli tüm günler kullanılıyo sandım o yüzden vazgeçtim eğerki biraz daha hamile kalamazsam uzun aylar belki düşünebilirim
Hangi marka test kullanıyorsun canımYarın iğneden sonraki 11. Günüm artık eğer gebelik varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah ya da tamamen negatife döner sabah yapicam yine sizde yapinnn
Bilmiyorum ki burda gördüm bir kaç kişi 9 gün önce de bli oldu diye ondanÇok erken değil mi 8 gün öncesi?
Bende de hemen hemen böyle benimde bat 15 nisan gösteriyor ama bakalmBenimde bat 15 nisan dün test yaptım negatif çıktı. Dün akşam açık kahverengimsi turuncumsu tek seferlik silince gelen bi akıntım oldu. kasık ağrısı var gögüslerde şişlik ve hassasiyet bu belirtiler 10 gündür var
Ben bikere kadın doğuma gittim hatta adetim bitelide 5-6 gün olmuştu ama bir kasık ağrısıyla akıntım gelmişti muayeneden önce hatta dedim inşallah muayene esnasındada gelmez falan utanırdım muayenehe girdiğimde dr sağ yumurtan çatlamak üzere bugün yarın değerlendir demişti o günden beri böyle o ağrı akıntı oldugunda mutlaka değerlendiriyorum adet uygulamasıda tam o günlerde yumurtlama bildirimi gönderiyor hemen hemenEvet onu da görmüştüm ama ben çok ilaç kullanıyorum o yüzden başka biseyler eklemek istemiyorum. Ayrıca siz yumurtladigjnizi nasıl hissediyorsunuzben hiç hissetmiyorum
Koyulasma varsa test markası çok önemli değil tatlım anlarsın zatenKızlar bugun kan testi vermeye gittim Cuma’ya sisteme düşermişöyle bir yerdeyim ki kaset testle daha hızlı öğrenirim zaten testlerim koyulaşmaya devam ediyor bu arada. Bu sabah ki daha koyuydu dün sabaha göre. Testin markası surelab inşaAllah güvenilirdir bu test
Ama benim sürecim nasıl oldu anlatayımKoyulasma varsa test markası çok önemli değil tatlım anlarsın zaten
Hayırlı olsun grup bat 15nisan inşallah regl olmam hamile olurum da bu gruba gelmemMayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra son durumu bizimle de paylaşın.. ️
Anne adayı SAT BAT Durum Hanimefendi97
6 nisan 30 nisan Sunshine1
1 nisan 30 nisan yenibirhayal
28 mart 30 nisan evremm22
4 nisan 30 nisan garfiuss
2 nisan 30 nisan maya8
30 mart 1 mayıs jeybey
3 nisan 1 mayıs Mikmik Kizim
4 nisan 2 mayıs ayse2325
2 nisan 2 mayıs sed2
4 nisan 3 mayıs
aynurland
6 nisan 3 mayıs mlh5
5 nisan 3 mayıs 1sunshine1
6 nisan 3 mayıs Feyzacim
7 nisan 4 mayıs beyons
8 nisan 4 mayıs cnlrm
10 nisan 4 mayıs A arastirmasever
7 nisan 5 mayıs esmercicegim
7 nisan 5 mayıs Tuttyy
6 nisan 6 mayıs merniss
7 nisan 6 mayıs mavininumutlutonu 9 nisan 6 mayıs Belisimm
5 nisan 7 mayıs kubra005
10 nisan 8 mayıs Eymennnannesi
11 nisan 11 mayıs sundy94 16 nisan 16 mayıs eylulcmre
23 nisan 18 mayıs papatyam3
19 nisan 18 mayıs dream2311 melisaa93
Ben genel kontrole gitmiştim medicanada müzeyyen hn a.Pınar Türk e de iyi diyorlar bir de volkan bey Baya baya övülüyor.Siz ne için gittiniz 3 doktora tedavi mi yoksa kontrol mu?3 kere dr a gittim 3 üre farklıydımedicana bahar çelen. Medicabil Songül yapıcı. Şehir hastanesi Serdar türklay. Aslında serdar beyi beğendim çok ilgiliydi özelde olsa ona gitmek çok isterdim
canim ben goremedim amma telefonla cook silik oldukda iyi gozukmuyor zatenKızlar bat 15 nisan bugün erken gebelik yaptım Bi bakar mısınız sizde ben görüyor gibiyim ama hayali çizgi mi görüyorum ki
Canim confortmu markasiKızlar bat 15 nisan bugün erken gebelik yaptım Bi bakar mısınız sizde ben görüyor gibiyim ama hayali çizgi mi görüyorum ki
Yok predictorCanim confortmu markasi
canim ben goremedim amma telefonla cook silik oldukda iyi gozukmuyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?