Yarın iğneden sonraki 11. Günüm artık eğer gebelik varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah ya da tamamen negatife döner sabah yapicam yine sizde yapinnnyarın sabah herkes test yapsın bakalım hepimizi sevindiricek haberler alırız inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın iğneden sonraki 11. Günüm artık eğer gebelik varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah ya da tamamen negatife döner sabah yapicam yine sizde yapinnnyarın sabah herkes test yapsın bakalım hepimizi sevindiricek haberler alırız inşallah![]()
İnşallah bebekten dolayı siliktir canımBenimde 15 Nisan veriyor uygulama testlerde silik çizgi çıkıyor ama daha iğne etkisi sanırım bende sadece bel ve kasık ağrıları var ve aşırı gaz
İnşallah inşallah aslında 8. Gün yaptığım testte çizgi silikte olsa belirgindi 9. Günde de vardı ama daha çok siliklesmisti bugün 10. Gündü hala gölge gibi var yani fotoğrafta da belli oluyor da ciplak gözle daha belli oluyor vücudum atamadı sanırım hala iğneyiİnşallah bebekten dolayı siliktir canım
göğüs hassasiyeti bende her ay oluyor o kadar uzun zamandır deniyoruz ki kesin hamileyim diyeceğim çok belirti yaşadım artık umutlanamıyorum bile acaba mı diyemiyorum yaniKasık ve sırt ağrım var birde göğüs hassasiyeti var
Şey ya benim evde oncomed var 2 tane geçen aydan kalma sonra predictor express aldım 2 tane hepsiburada hepsipay param vardı onunla bide geçen aylarda bi arkadaş freely mavi test önermişti ondan siparis ettim inşallah doğrusu gelirse ben freelye biraz ayak sürüyorum açıkçası baya hassas demişlerdiYarın iğneden sonraki 11. Günüm artık eğer gebelik varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah ya da tamamen negatife döner sabah yapicam yine sizde yapinnn
yapıp atıcam sabah inşallah hayırlısı olurYarın iğneden sonraki 11. Günüm artık eğer gebelik varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah ya da tamamen negatife döner sabah yapicam yine sizde yapinnn
Kaç aydir deniyorsunuzgöğüs hassasiyeti bende her ay oluyor o kadar uzun zamandır deniyoruz ki kesin hamileyim diyeceğim çok belirti yaşadım artık umutlanamıyorum bile acaba mı diyemiyorum yani
inşallah bebektirİnşallah inşallah aslında 8. Gün yaptığım testte çizgi silikte olsa belirgindi 9. Günde de vardı ama daha çok siliklesmisti bugün 10. Gündü hala gölge gibi var yani fotoğrafta da belli oluyor da ciplak gözle daha belli oluyor vücudum atamadı sanırım hala iğneyi
İğne hiç olmadığım icin pek etkilerini bilmiyorum canım ama umarım ki bebeğine kavuşursun tez zamandaİnşallah inşallah aslında 8. Gün yaptığım testte çizgi silikte olsa belirgindi 9. Günde de vardı ama daha çok siliklesmisti bugün 10. Gündü hala gölge gibi var yani fotoğrafta da belli oluyor da ciplak gözle daha belli oluyor vücudum atamadı sanırım hala iğneyi
Valla testlerin bile bu kadar önemli olduğunu bilmiyordumŞey ya benim evde oncomed var 2 tane geçen aydan kalma sonra predictor express aldım 2 tane hepsiburada hepsipay param vardı onunla bide geçen aylarda bi arkadaş freely mavi test önermişti ondan siparis ettim inşallah doğrusu gelirse ben freelye biraz ayak sürüyorum açıkçası baya hassas demişlerdi![]()
Amin canım çok teşekkür ederim hepimiz inşallahİğne hiç olmadığım icin pek etkilerini bilmiyorum canım ama umarım ki bebeğine kavuşursun tez zamanda![]()
Insllah bu ay olurocak 2022 den beri![]()
inşallah canım vallahi çok yoruldum artıkInsllah bu ay olur
sabahı bekle ilk idrarla yappAcaba simdi yapsam mi ki testtim biraz var![]()
Yorucu bir süreçinşallah canım vallahi çok yoruldum artık
Sahura kalktigimda yapicam ınsllah bisey cikarsabahı bekle ilk idrarla yapp![]()
çoooook birde sebepsiz olunca insanın daha çok siniri bozuluyor ilk aylarda çok takmamıştım hiç bir şey olmadıkça kafama takmaya başladım artıkkYorucu bir süreç