• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yarın sabah herkes test yapsın bakalım hepimizi sevindiricek haberler alırız inşallah 🙏🏼🙏🏼
Yarın iğneden sonraki 11. Günüm artık eğer gebelik varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah ya da tamamen negatife döner sabah yapicam yine sizde yapinnn

İnşallah bebekten dolayı siliktir canım
İnşallah inşallah aslında 8. Gün yaptığım testte çizgi silikte olsa belirgindi 9. Günde de vardı ama daha çok siliklesmisti bugün 10. Gündü hala gölge gibi var yani fotoğrafta da belli oluyor da ciplak gözle daha belli oluyor vücudum atamadı sanırım hala iğneyi

Kasık ve sırt ağrım var birde göğüs hassasiyeti var
göğüs hassasiyeti bende her ay oluyor o kadar uzun zamandır deniyoruz ki kesin hamileyim diyeceğim çok belirti yaşadım artık umutlanamıyorum bile acaba mı diyemiyorum yani

Benimde bat 15 nisan dün test yaptım negatif çıktı. Dün akşam açık kahverengimsi turuncumsu tek seferlik silince gelen bi akıntım oldu. kasık ağrısı var gögüslerde şişlik ve hassasiyet bu belirtiler 10 gündür var

Yarın iğneden sonraki 11. Günüm artık eğer gebelik varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah ya da tamamen negatife döner sabah yapicam yine sizde yapinnn
Şey ya benim evde oncomed var 2 tane geçen aydan kalma sonra predictor express aldım 2 tane hepsiburada hepsipay param vardı onunla bide geçen aylarda bi arkadaş freely mavi test önermişti ondan siparis ettim inşallah doğrusu gelirse ben freelye biraz ayak sürüyorum açıkçası baya hassas demişlerdi🤣🤣

yapıp atıcam sabah inşallah hayırlısı olur

İnşallah inşallah aslında 8. Gün yaptığım testte çizgi silikte olsa belirgindi 9. Günde de vardı ama daha çok siliklesmisti bugün 10. Gündü hala gölge gibi var yani fotoğrafta da belli oluyor da ciplak gözle daha belli oluyor vücudum atamadı sanırım hala iğneyi
inşallah bebektir 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

İğne hiç olmadığım icin pek etkilerini bilmiyorum canım ama umarım ki bebeğine kavuşursun tez zamanda 😘

Şey ya benim evde oncomed var 2 tane geçen aydan kalma sonra predictor express aldım 2 tane hepsiburada hepsipay param vardı onunla bide geçen aylarda bi arkadaş freely mavi test önermişti ondan siparis ettim inşallah doğrusu gelirse ben freelye biraz ayak sürüyorum açıkçası baya hassas demişlerdi🤣🤣
Valla testlerin bile bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum🤣 eskiden hangisinde yaparsam çıkar sanıyordum ama burda çok şey öğreniyorum🤣🤣

Back