Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile tekrar anne olmayı nasip etsin rabbim

Canım hiç geçmiyor artmıyor da diyorsun acaba testin kendi çizgisi olabilir mi ? Başka bir marka alıp dener misin mesela laboquick yada Dr prüfer bunlarda öyle birşey çıkmıyor varsa var yoksa yok kendi çizgisi de çıkmıyor . Bence başka marka ile yap canım . Ve bol su iç iğne etkisi çabuk atılır vucuttan oruçtan dolayı susuz kalıyor olabilirsin

Bugün yaptığım farklı testti zaten ilk yaptığım teste göre daha silikti ama vardı herhalde yeni yeni geçiyor bende iğne

Canım benim adet gecikmesinden üç gün sonra oldu.
Biraz araştırma yaptım bebek tutunmaya çalışırken önceden kalan birikintileri dışarıya atar mış.
Bizzat kendim de yaşadım kanama.
Valla canım bilemedim 2 gebeliğimde de yerleşme kanaması yaşadım ama hiç kırmızı değildi çok çok açık pembemsiydi kahvemsiydi. Zaten kırmızı gördüğümde de düşük riskiydi hatta doktor gebelikte her türlü kanama düşük riskidir yerleşme kanaması diye birşey yok demişti sonra başka bir doktor yerleşme kanaması olabilir dedi. Sonuç her iki gebeliğimde düşük riski vardı biri düştü diğerinde iğnelerle durdurdum bu kez kalbi durdu kürtaj oldum . Tabi herkeste böyle olacak diye birşey yok hep kanama görüp doğuran da var

Bugün yaptığım farklı testti zaten ilk yaptığım teste göre daha silikti ama vardı herhalde yeni yeni geçiyor bende iğne
Olabilir canım hayırlısı olsun inşallah hsmilesindir

Kızlar günaydın erken gebelik testim adete 4 gün var sizde görebiliyor musunuz ince çizgiyi yoksa bu testler yanıltır mi
Eki Görüntüle 3231285
Prodoctor mu bu testin markası öyleyse ben bu teste güvenmiyorum benim geçen ay daha pembe çıkarttı ama adet oldum . Kaset test yapsana daha doğru kaset testler

Hayırlı olsun canım hamilesin Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Sagol canim benim bakalim artik adet olmazsam günümde oyle yapmayı düşünüyorum test artik ilk hamilelikte kimyasaldi benim sonra kizima hamile kalmıştım smdi bu da böyle olur mu düşüncesi var ister istemez

Yorumunuz için teşekkür ederim. Doktor bana pazartesi yine test ver 400 ün üzerindeyse gayet güzel ilerliyo demektir demişti. ben dayanamadım cumartesi gecesi kan verdim 379 çıktı değerim :) içime su serpildi. Cuma kontrol için doktora gideceğim bakalım bizi neler bekliyor. Herkes sağlıkla kucağına alır inşallah bebeciklerini <3 Demekki hemen hemen aynı zmanda hamiş kalmışız ^^,

O zaman dHa yanıltıcı canım beni bariz pozitif gösterdi ama hamile değildim. Ya kan ver canım ya kaset test yap
Hadi ya bu tetsler böyle mi yapıyor ama yumurtlama 9. Gün ya bu gün kaset çıkmaz dün yaptım çıkmadı sonradan silik çıktı mesela alttaki testlerim

Eklentiler

• IMG_20230411_013935.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 59
Sagol canim benim bakalim artik adet olmazsam günümde oyle yapmayı düşünüyorum test artik ilk hamilelikte kimyasaldi benim sonra kizima hamile kalmıştım smdi bu da böyle olur mu düşüncesi var ister istemez
Yok canım Allah korusun niye kimyasal olsun ki bir kez oldu diye hep olacak diye birşey yok ki güzel düşün güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…