- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
Amin canım hepimize inşallahCanım doktor dedi nasıl anladı onu bilmiyorum. Çok üzgünüm senin adinada sağlıkla en sonuna kadar ilerleyecek sağlıkli bir bebek diliyorum sana canım
Beta mı bu eğer öyleyse hamilesin ki sen iki yada üç günde bir takip yap ikinci tahlili ver iki günde bir en az iki kat attıysa sağlıklıdır inşallahÇok teşekkürler verdim kan 195 cıktı normal mi
Şimdide böyle olmuş canım kuruyuncaBen gördüm diğerindeki gölgeyi canım hadş bismillah inşallah
Canım beni listeye yazmsmışsın eklermişinAmin inşallahh
Ben yaptım, negatif çıktıİğnenin 10.günü test yapan var mı kızlar?
Ben kaset test yaptım baya koyuBen yaptım, negatif çıktı
7.gün cok silikti benimBen yaptım, negatif çıktı
İğne etkisinin geçip geçmediğini kontrol ettin mi hiç yoksa ilk testin mi ?Testi ekleyemedim
İnşallah hemen tekrar pozitife dönerBen yaptım, negatif çıktı
7.gün cok silik bi çizgi vardıİğne etkisinin geçip geçmediğini kontrol ettin mi hiç yoksa ilk testin mi ?
7.gün bu. Mesaja fotograf ekleyemedim bir türlü
Senin bildiğin ateşin var. Derece bozuk değil dimi37.9 çıktı canım tuhaf değil mi
Sanırım hamilesiniz tebrıkler 7. Gün cızgısınden sonra sımdı hıc cıkmaması lazımdı ikinci çizgininTesti ekleyemedim
Evet canım beta sonucum. 2-3 günde bir gidip verıcem insallah düşüş falan yasanmazBeta mı bu eğer öyleyse hamilesin ki sen iki yada üç günde bir takip yap ikinci tahlili ver iki günde bir en az iki kat attıysa sağlıklıdır inşallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallah mayıs ayı topiği herkes içinMayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra son durumu bizimle de paylaşın.. ️
Anne adayı SAT BAT Durum Hanimefendi97
6 nisan 30 nisan Sunshine1
1 nisan 30 nisan yenibirhayal
28 mart 30 nisan
evremm22
4 nisan 30 nisan maya8
30 mart 1 mayıs jeybey
3 nisan 1 mayıs Mikmik Kizim
4 nisan 2 mayıs ayse2325
2 nisan 2 mayıs sed2
4 nisan 3 mayıs
aynurland
6 nisan 3 mayıs mlh5
5 nisan 3 mayıs 1sunshine1
6 nisan 3 mayıs Feyzacim
7 nisan 4 mayıs beyons
8 nisan 4 mayıs arastirmasever
7 nisan 5 mayıs esmercicegim
7 nisan 5 mayıs Tuttyy
6 nisan 6 mayıs merniss
7 nisan 6 mayıs mavininumutlutonu 9 nisan 6 mayıs Belisimm
5 nisan 7 mayıs kubra005
10 nisan 8 mayıs sundy94 16 nisan 16 mayıs eylulcmre
23 nisan 18 mayıs dream2311
melisaa93
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?