- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 35
Tatlım belki de kaset testte çıkacak kadar yok hemen stres yapma dur bakalımKızlar ateşe gecikmeye rağmen kocaman bi 0 malesef yok @Belisimm @fnd_50 @melegim can P Psikolog2426 aklıma gelmeyenler kusura bakmasın moralim bozuldu
Tamam canım yanıma alırım yarın çıkar sonuçlar onlarida göstereyim yeniden ister zatenHormon sonuçlarını doktora gösterirkende reglinin 3.günü test yaptırmadığını söyle canım. Genelde 3. Günü yapıldığı için o gün olması gereken referansla kıyaslama yapması yanıltıcı olabilir
Geldi canım az da olsa tam sökülmedi ama geldi malesefTatlım belki de kaset testte çıkacak kadar yok hemen stres yapma dur bakalım
İnşallah canım tamam etiketlerimHakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim muhakak beni etiketle
Yarın sonuçların çıktığında beta net gösterir zaten canım kimyasal yaşayıp yaşamadığını. Ateşin takibinin doğruluğu çok yüksek ama hamile değilsen düşmemiş olmasının sebebi belki başka bir şeydir.Hiç bişey kullanmıyorum canım doğal yolla demedik galiba tahminen eğer 24Dünde yumurtlama olduysa kimyasal oldu diye düşünüyorum ateş takibi yaptığım için o günü söyledim normal kadın hastalıkları hastanesinde yaparlar mı özele gitmeyeceğimde
Evet canım devlet hastanesi takip yapmasa bile hani bakıyorlarmış ya yumurtlama var mı yok mu diye adrtliyken ona bile baksa yeterli kimyasal yaşadığımda gittiğim iyiydi inşallah vardır ona giderimYarın sonuçların çıktığında beta net gösterir zaten canım kimyasal yaşayıp yaşamadığını. Ateşin takibinin doğruluğu çok yüksek ama hamile değilsen düşmemiş olmasının sebebi belki başka bir şeydir.
Kadın hastalıkları hastanesi dediğin devlet hastanesi mi? Bazı doktorlar yapıyor bazıları yapmıyor diye biliyorum.İnşAllah çok iyi bir doktora denk gelirsin
Bu ay o Ay canım inanalımİnşallah bu ay o aydır be kuzum. Hiç ümidim yok. Bu ay da boş gibi geliyor. Gün aşırı denediğim aylar olmdı da şimdi mi olcak diyorum. 6sı pikti. 5-6-9 Nisan deneme oldu
Evet testler pozitif kan verip netlestirinKızlae ben hiç planlamadım gecen ay kımyasal gebelık gecırdım bu ay 6 gün gecıktım kaset test ovülasyon dıgerleri gebelik testlerim varmı?
Canım senin sonucun ne oldu?Canlarım etiket
Bu ay o Ay canım inanalım
Silik olsada pozitif oluyor değilmi 6 gün gecıkınce daha diğeri kadar koyu cıkar sanıyodumEvet testler pozitif kan verip netlestirin
Kız ona üçüncü gün değil ya 3. Günü rahim ne durumda kist var mı bir sıkıntı var mı diye bakılıyor rahim kalınlığına falan bakılıyor ona göre ilaç başlatıyor 3. 4 . yada 5 . Gün kişiye göre değişiyor bu durumTamam canım 3. Günü yumurtlama var mı diye ultrasonla bayılıyormuş da onu bilemedim
Canım benim doktorumda 3. Gün bakıyor. Hem rahim kalınlığı hem içerde kist var mı yok mu ona bakıyor. Bir de benim hep minik bir yumurtam belirmiş oluyor 3. Gün. Bu ayın yumurtası geliyor diye de söylüyor ama herkesin ki böyle görünüyor mu onu bilmiyorum. Görünmeden de sonradan da olabilir bence.Tamam canım 3. Günü yumurtlama var mı diye ultrasonla bayılıyormuş da onu bilemedim
2 Nisan canım sat 2 Mayıs son bat olur inşallahsat ne zaman canım?
ekledim kızlar hayırlı uğurlu olsun
Evet Can ım 3. Gün en ideali. Hem hormon testleri için hem rahmin iç görüntüsü içinBen adet oldum maalesef ama daha nisan ayı bitmedi o yüzden bu topikte devamben de randevu aldım çarşamba günü doktora gideceğim arkadaşlar. Adetlerim çok düzenli ağrı sızım olmuyor herhangi kötü bir şey için belirtim yok. Bir şey çıkar mı dersiniz ? Bir de adetin 3. Günü mü gidilmesi gerekiyor acaba? 3. gününe denk geldi benim randevuda
Bilgin varsa ne yapılacağına dair anlatır mısın canım ? Bir de ne çıkabilir ki hiçbir anormal durumum yokEvet Can ım 3. Gün en ideali. Hem hormon testleri için hem rahmin iç görüntüsü için
Gidemedim canim. Sanki regli olacakmisim gibi sanci geliyorGitme şansın varsa bugün de bir kan ver canım katlanmış olması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?