Chat yaparken tanıştık :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hmm muamelesi iyiydi demek :işsiz:. Chatte cinsellikten kastınızı anlayamasam da, bir kadın olarak, kadın gibi ilişkiler yaşanması taraftarıyım. Her şey zar değil sevgili genç KIZ. Müge anlı programı da mı kaçmadı hiç kulağına? Orta doğu ülkesiyiz ve hayatlar her daim tehlikede. Seni bayıltıp kardeşim /karım diyip bir köşede ırIna geçmeyeceğine yahut satmayacağına garanti veremezsin. Katiller,dayakcılar,hırsızlar cinselliğin Afrika'sı olan sokaklarda. İyi deneyimler diliyorum
Saol canım benim

kesinlikle gtmee...seninle orada buluşan unutmaki daha kaç kızla buluşmuştur ve buluşacaktır.ve sonra hep acabalar olacak kafanda..ve o sitede cinsellik konuşan biriyle bir ilişki geleceğin olabailir mi bir düşünn

Sadece aklında bulunsun diye yazıyorum, akrabamda her gün yürüyüş yapar ve o saatlerde yürüyüş yapan biriyle selamlaşmaya başlamışlar, sonra sohbet muhabbet derken sevgili oldular. Çocuğun kimliğini gördü, iş kartını gördü, çocuk çok iyi düşünceli mevki sahibi vs sonra kızın ailesiyle tanıştı kızınız bana emanet evlenmek istiyorum dedi, ailede çok sevdi tamam dedi. Herşey güzel, bir gün arabada giderlerken çocuk benzincide durup iniyor kız laf olsun diye torpidoyu bir açıyor aynı adamın bir sürü farklı nüfus cüzdanı ve iş kimliği. Bizimki telaş da ediyor ama adam bir şey yapar die de sesini çıkarmıyor. Eve bırakınca çocuk,ayrıldım dedi kız arayıp. Çocuk arayıp duruyordu ta ki kız kimlikleri gördüm seni polise şikayet ederim diyene kadar. Kısacası ortak tanıdık olmayan biriyle tanıştığınızda çoook çok dikkatli olun lütfen.

Gittim geldim güzel geçti görüşme
senin adına çok sevindim...lütfen dikkatli ol..allah iyi insanlar ile karşılaştırsın...yukardaki bayanın dedikleride çok doğru..birşey varmış..tc si polis sisteminden birşeye bakılıyormuş....bütün neyi var ne yi yok çıkıyormuş..yaptırabilirsen onu yaptır

Chat sitesinde tanistigin adam zaten seninle sex icin bulusur eee sen bi de adamla sex muhabbetiyle tanismissin ne icin bulusacak saniyosun :d

Sadece aklında bulunsun diye yazıyorum, akrabamda her gün yürüyüş yapar ve o saatlerde yürüyüş yapan biriyle selamlaşmaya başlamışlar, sonra sohbet muhabbet derken sevgili oldular. Çocuğun kimliğini gördü, iş kartını gördü, çocuk çok iyi düşünceli mevki sahibi vs sonra kızın ailesiyle tanıştı kızınız bana emanet evlenmek istiyorum dedi, ailede çok sevdi tamam dedi. Herşey güzel, bir gün arabada giderlerken çocuk benzincide durup iniyor kız laf olsun diye torpidoyu bir açıyor aynı adamın bir sürü farklı nüfus cüzdanı ve iş kimliği. Bizimki telaş da ediyor ama adam bir şey yapar die de sesini çıkarmıyor. Eve bırakınca çocuk,ayrıldım dedi kız arayıp. Çocuk arayıp duruyordu ta ki kız kimlikleri gördüm seni polise şikayet ederim diyene kadar. Kısacası ortak tanıdık olmayan biriyle tanıştığınızda çoook çok dikkatli olun lütfen.
Ay inanmiyorum ya iyi ki keriz gibi kimlikleri torpido sakliyomus

Chat sitesinde sapık var da günlük yaşamda yok sanki... Sapık her yerde var manyak her yerde var... Sana tek tavsiyem adamı iyi tanıman ve tanıyana kadar güvenmeden hareket etmemen.

Çok haklısınız dünyanın binbir türlü hali var İnan'ın beni rahatsız edecek düzeyde yazmıyor ztn sevgilide olma gibi bi amacım yok bir kere görüştük güzel geçti arada muhabbet ediyoruz o kdr

Chat sitesinde sapık var da günlük yaşamda yok sanki... Sapık her yerde var manyak her yerde var... Sana tek tavsiyem adamı iyi tanıman ve tanıyana kadar güvenmeden hareket etmemen.
Öyle yapıorum ztn pek sıcak bakmıyorum yinede önyargılı olmamak adına arada konuşuyorum o 31 ben 25 yaşındayım

Kesinlikle benden yana bir yanlış olmaz diyo ne zaman istiyorsan o zaman görüşürüz diyo bilmiyorum bir kere görüşmede bana istemediğim bşy yaptıramaz sncta avmde görüşcez

Bu düşüncede olmaya devam ettikce kadınlar,
Bu tip erkeklere daha çok ekmek çıkar bu işlerden

Biraz akıllı olun ya
Yılan kovuğunda geziniyorsun bana bişey olmaz diyosun

Arkadaşlarında dediği gibi niyetin cinsellikse git zaten durma ama değilse kovuğun oralarda dolaşma fazla

Allah bilir kimin pis kocasıdır da ava çıkmıştır o da ayrı bir konu

• Beğen
Reactions: mw-
Ay Allah korumuş, acaba napicakti adam. Pis herif

İlerde iş ciddiye bindiğinde bu yaptığın konuşmaları başkasına da mı yapıyorsun diye yüzüne vurulacak . Bulaşma derim :KK54:

Selam kızlar 1 ay önce çok canim sıkkın olduğu bir an chat sitesine girdim ve biriyle tanıştım konuşmamız cinsellik üzerine gitmişti nasıl olsa tanışmıyoruz die bnde rahat knştum ama 1 aydır konu ciddiye bindi normal konuştuk hep iş okul günlük hayatımızla ilgili hergününün muhabbet ediyorduk ve
Kanımız ısındı birbirine yârin görüşücem sizce hatamı ediyorum kalabalık bir ortamda avm de buluşucaz
cınsellıkle zaten hata etmıssın tanıs konus koklas ye tekmeyı.güvenme.bu tip insanların yanı erkeklerin oralarda zaten arayısı cıddı bır beraberlık değil kacamaktır

cınsellıkle zaten hata etmıssın tanıs konus koklas ye tekmeyı.güvenme.bu tip insanların yanı erkeklerin oralarda zaten arayısı cıddı bır beraberlık değil kacamaktır
Altını çiziyorum bnmde Ciddi ilişki arayışım Yok ztn kariyerime odaklıyım sadece bir anlık bunalma sonucu oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X