Evli değil her akşam benimle konuşuyorÇok dikkatli olmanızda fayda var.. Kalabalık yerlerde bulusun ve kimliğine mutlaka bakın..Evli olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli değil her akşam benimle konuşuyorÇok dikkatli olmanızda fayda var.. Kalabalık yerlerde bulusun ve kimliğine mutlaka bakın..Evli olabilir.
Görüştünüz mu?Evli değil her akşam benimle konuşuyor
Bu cümlede dikkatimi çeken tek kelime: kızım. Ek fiilin geniş zamanı, isim kökenli yüklem parçası. Kendisine kadın demekten bile çekinen bir kadın, cinsel sohbet başlığında tanıştığı adamlardan kötü tecrübeler elde ederek kadınlığını kanıksama yolunda bir kadın... kız değil KADIN.1 saatlik bir avm de olacak bir tanışmayı pek gözümde büyütmedim 25 yaşında kariyer sahibi bir kızım kontrolüm elimde sadece fikirleri almak istedim
Yaşıyor tavsiye ederimBu cümlede dikkatimi çeken tek kelime: kızım. Ek fiilin geniş zamanı, isim kökenli yüklem parçası. Kendisine kadın demekten bile çekinen bir kadın, cinsel sohbet başlığında tanıştığı adamlardan kötü tecrübeler elde ederek kadınlığını kanıksama yolunda bir kadın... kız değil KADIN.
Bi de chat hala yaşıyor mu vay be
Cinsellik üzerine başladığı için muhtemelen finali cinsellikle biticek.
O şekilde sıcak bakıyosan git tabi![]()
Güvendiğim Yok sadece bir fikir almak istedim kızlar lütfen abartmayınNasil bi cesaret
Organ mafyasi var pedofilisi var sapigi var tecavuzcusu var katili varrr
Neler neler etrafta dolasilirken
Nasil kendinizi bu kadar degeerrsiz gorup teslim oluyorsunuzz nasil
Sirkelen ve kendine geeel
Neyine guveniyorsun adamin bee
niyete karışık verecekseniz gidin yoksa üzülürsünüz yine. çok güvenilir bi durum dğeil sonuçta.
Telefon numaramı istedi vermedim bnm hakkında özel hiçbşy bilmıyorherkes karşı taraf için uyarıda bulunmuş lakin bir chat sitesinde cinsellik üzerine başlayan bir muhabbet normal sohbete de dönse ben adamın yerinde olsam size güvenmem-ki sohbet etmeniz onun size güvendiği,cinsellik düşünmediği anlamına gelmez-.siz de ona güvenmeyin,o Allahın emri zaten.
Telefon numaramı bilmiyor hanfendi rahat olun ben başıma gelebilecekleri tahmin edebilecek yaşta bir insanım
Yaşıyor tavsiye ederim
Tiye alıyorum durumu tavsiye niteliği taşımıyorİyi bir örnek vermiyorsun evlat!
Tiye alıyorum durumu tavsiye niteliği taşımıyor
Selam kızlar 1 ay önce çok canim sıkkın olduğu bir an chat sitesine girdim ve biriyle tanıştım konuşmamız cinsellik üzerine gitmişti nasıl olsa tanışmıyoruz die bnde rahat knştum ama 1 aydır konu ciddiye bindi normal konuştuk hep iş okul günlük hayatımızla ilgili hergününün muhabbet ediyorduk ve
Kanımız ısındı birbirine yârin görüşücem sizce hatamı ediyorum kalabalık bir ortamda avm de buluşucaz
dürüst kadın :)
Hmm muamelesi iyiydi demekYaşıyor tavsiye ederim