• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chat yaparken tanıştık :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 saatlik bir avm de olacak bir tanışmayı pek gözümde büyütmedim 25 yaşında kariyer sahibi bir kızım kontrolüm elimde sadece fikirleri almak istedim
Bu cümlede dikkatimi çeken tek kelime: kızım. Ek fiilin geniş zamanı, isim kökenli yüklem parçası. Kendisine kadın demekten bile çekinen bir kadın, cinsel sohbet başlığında tanıştığı adamlardan kötü tecrübeler elde ederek kadınlığını kanıksama yolunda bir kadın... kız değil KADIN.
Bi de chat hala yaşıyor mu vay be

Nasil bi cesaret
Organ mafyasi var pedofilisi var sapigi var tecavuzcusu var katili varrr
Neler neler etrafta dolasilirken
Nasil kendinizi bu kadar degeerrsiz gorup teslim oluyorsunuzz nasil
Sirkelen ve kendine geeel
Neyine guveniyorsun adamin bee

niyete karışık verecekseniz gidin yoksa üzülürsünüz yine. çok güvenilir bi durum dğeil sonuçta.

herkes karşı taraf için uyarıda bulunmuş lakin bir chat sitesinde cinsellik üzerine başlayan bir muhabbet normal sohbete de dönse ben adamın yerinde olsam size güvenmem-ki sohbet etmeniz onun size güvendiği,cinsellik düşünmediği anlamına gelmez-.siz de ona güvenmeyin,o Allahın emri zaten.

Bu cümlede dikkatimi çeken tek kelime: kızım. Ek fiilin geniş zamanı, isim kökenli yüklem parçası. Kendisine kadın demekten bile çekinen bir kadın, cinsel sohbet başlığında tanıştığı adamlardan kötü tecrübeler elde ederek kadınlığını kanıksama yolunda bir kadın... kız değil KADIN.
Bi de chat hala yaşıyor mu vay be
Yaşıyor tavsiye ederim

Nasil bi cesaret
Organ mafyasi var pedofilisi var sapigi var tecavuzcusu var katili varrr
Neler neler etrafta dolasilirken
Nasil kendinizi bu kadar degeerrsiz gorup teslim oluyorsunuzz nasil
Sirkelen ve kendine geeel
Neyine guveniyorsun adamin bee
Güvendiğim Yok sadece bir fikir almak istedim kızlar lütfen abartmayın

herkes karşı taraf için uyarıda bulunmuş lakin bir chat sitesinde cinsellik üzerine başlayan bir muhabbet normal sohbete de dönse ben adamın yerinde olsam size güvenmem-ki sohbet etmeniz onun size güvendiği,cinsellik düşünmediği anlamına gelmez-.siz de ona güvenmeyin,o Allahın emri zaten.
Telefon numaramı istedi vermedim bnm hakkında özel hiçbşy bilmıyor

Selam kızlar 1 ay önce çok canim sıkkın olduğu bir an chat sitesine girdim ve biriyle tanıştım konuşmamız cinsellik üzerine gitmişti nasıl olsa tanışmıyoruz die bnde rahat knştum ama 1 aydır konu ciddiye bindi normal konuştuk hep iş okul günlük hayatımızla ilgili hergününün muhabbet ediyorduk ve
Kanımız ısındı birbirine yârin görüşücem sizce hatamı ediyorum kalabalık bir ortamda avm de buluşucaz

Adam devamını istiyor real de artık ki bu çok normal ona rahat kızım ben cinsellik problem değil felan demişsin avm de buluşun eve geçelim mi der ya da araba var ise bir tenhaya çeker

Yaşıyor tavsiye ederim
Hmm muamelesi iyiydi demek :işsiz:. Chatte cinsellikten kastınızı anlayamasam da, bir kadın olarak, kadın gibi ilişkiler yaşanması taraftarıyım. Her şey zar değil sevgili genç KIZ. Müge anlı programı da mı kaçmadı hiç kulağına? Orta doğu ülkesiyiz ve hayatlar her daim tehlikede. Seni bayıltıp kardeşim /karım diyip bir köşede ırIna geçmeyeceğine yahut satmayacağına garanti veremezsin. Katiller,dayakcılar,hırsızlar cinselliğin Afrika'sı olan sokaklarda. İyi deneyimler diliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X