• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chat yaparken tanıştık :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak sana bir fikir. Baska bir hesap ac. Baska bir numara al alabiliyorsan. Yasini meslegini salla.

Bakarsin onunla da ayni muhabbetleri yapiyor mu. Ona gore karar verirsin.
Öle bşy yapsam anlar bence bide onun için o kdr uğraşmak istemıorum

Bakire olduğunu öğrendi ise vakvaklari urkutmemek için salon beyefendisi pozuna burunmustur.
Ickiye hap atan cinslerden ama.. :deli:

Son düzenleme:
chat köşelerinde kız arayan adamdan hayır mı gelir?
düzgün adamın chatte işi olmaz ki..

Bu durumda konu sahibi de chat köşelerinde erkek arayan kişi oluyor ve düzgün kadının da chatta işi olmaz sonucu çıkıyor sanırım

Yani chat sitelerinde her kizla cinsellik konuşan terbiyesiz bi adamla nasil isler ciddiye bindi deyip görüşebiliyorsunuz bravoo

Seninle uygunsuz yer sayesinde tanışan gün gelir yine öyle uygunsuz yerlerde gezinirken başkası için hemen seni terk edebilir diyede düşünüyorum . .üstelik terside olabilir . ..

Arkadaş evet git, huu sakın kaçırma dememiz için gelmiş sanırım.
Bence de git, ama yanında korunma da götür.

İlk başta cinsellik konuşmayıp sadece normal sohbet edip buralara gelseydin buluşurdun ama bu şekilde buluşma. onun gözünde erkeklerle cinsellik konuşan birisin, onun senin gözünde olduğu gibi. Senin aklında da hep bu olacak.. böyle bir kişiye nasıl güvenin olacak? herşey ortadayken kendinizi tehlikeye atmayı, dertsiz başınıza dert almayı çok seviyorsanız gidin. ben cesaret edemezdim doğrusu. Alkış cesaretinize.

Ben de gitmenin yanlis oldugunu dusunuyorum.neler goruyoruz okuyoruz okumus etmis kadinlari kandiran dolandiran.hirsizzi arsizi sapigi.oyle bir gizliyorlar ki kendilerini anlamazsin bile.ben bildigimden ya da basima bi sey geldiginden degil.haberlerde gorduklerim bile yeter boyle dusunmem icin.nasil cesaret edebildin sasirdim acikcasi.takintili biriyse de dusse pesine napcaksin ?ha dedigin gibi duzgun isi gucu meslegi olan kulturlu biri de olabilir.oraya her takilan erkek abaza keko degil.cinsellik icin giren isinde gucunde erkekler de olabiliyor.ama hepsinin ortak noktasi cinsellik.beklentim yok diyosun ama kadinlar duygusal olur kolay baglanir sonunda yine uzulen sen olursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X