Cezaevi Pembe oda eş görüşmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah razı olsun kardeşim

Allah kavuştursun. Cezaevine yeni mi girdi eşiniz? Kaç yıllık cezası var ?

Burada anlatıldığı gibi toz pembe bir oda değil.
Yıllarca bunun tartışması yapıldı.
Şuan bile o odalar yetersiz diye kavgalar tartışmalar var.
Sadece nikahlı eşler değil sevgililer gelsin tartışması var.
Saymakla bitmez bu iş.

Açın arama motoruna yazın burada ballandıra ballandıra anlattığı herşey yazıyor ,anten orada.
Merak eden isteyen açar okur.
Burada tartışma yaratmak yada özendirmek için açılmış bir konu olabilir.
Yada fake üye fake konu olabilir.
Ben asla doğru bulmuyorum.

Bunu yaşamayan bilemez hiçbir şeyi ballandırdığım yok merak eden ve tedirgin olan birçok kardeşim var isteyen nikahlı eşini görebilir sarılabilir pembe odaya da gidebilir kimsenin haddi değildir yargılamak

İyi de böyle bir bilgiyi neden verir ki insan? Aynı durumu yaşayan da biliyordur zaten, en kötü sorar. Bir de film gecesi gibi romantik bir ortammış gibi betimlemişsiniz.

İyi de böyle bir bilgiyi neden verir ki insan? Aynı durumu yaşayan da biliyordur zaten, en kötü sorar. Bir de film gecesi gibi romantik bir ortammış gibi betimlemişsiniz.
Araştırırken bu forumda sürekli merak eden ve soran hanımefendiler vardı siz üzerinize alınmayın onlar okuyup bilgi edinebilir

kim böyle bir seye neden özenir ki?
bence zamaninda gidip de deneyimini paylasan birini bulamamis, kendi gittikten sonra deneyimini paylaşmak istemis ki KK bu yuzden var.
cogu insan birinin deneyimini ararken buluyor bu siteyi. paylasanlar da genelde "ben cok aradim madem kendim yaptim burada paylasayim benden sonrakilere yardimim dokunsun" motivasyonuyla paylasiyor. kimi rahim filmini nasil cektirdigini, kimi donasyon tupbebekte neler yaptigini, kimi nasil mahkemede ismini degistirdigini , kimi labioplasti ameliyatini.
konu sahibi de bunu yasamis, bunu paylasmis

Teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…