- 11 Şubat 2023
- 9.294
- 19.587
-
- Konu Sahibi feslegen01
Güldüm ama konu sahibi kızmasın ne olurİnsanın libidosu içine kaçar böyle de. Allah kavuştursun.
Dışarıdan yargılamamak için işin o kısmına değinmedim, yaşamayan bilmez ama benim eşim gerekirse düz duvara tırmanır, yine de asla böyle bir şeyi tercih etmez eminim. Memurlar arasında da geyiği dönüyordur bunun.Az çok değil, direkt olarak mesele seks. Hatta erkekler arasında geyiği dönüyormuş çoğu zaman. O sebeple çoğu kişi tercih etmiyormuş.
Yav arkadaş ben mi malım acaba, oturup sohbet edemezler mi? Yani her giren mikiş mi yapıyor?Az çok değil, direkt olarak mesele seks. Hatta erkekler arasında geyiği dönüyormuş çoğu zaman. O sebeple çoğu kişi tercih etmiyormuş.
Orası bir cezaevi elbette ki arama yapacaklar Zaten bu her hüküm ya da tutukluya verilen bir hak değil içerideki tutukluların ya da hükümlülerin en uyumlarına seçip ödül olarak kabul ediliyor dilekçeler ayrıca infaz korumalar gerçekten çok nezaketli davrandılar öyle anlatıldığı gibi kötü bir yer değilGoguslerini,genital bölgene kadar kontrol ediyorlar bu yeterince aşağılayıcı bence.
Kapıda görevliler bekliyor demişsiniz içeride neler yaptığını konuşuyorlar belki evet sizin yüzünüze cins cins bakacak değillerdir heralde.
İnfaz koruma memuru olarak çalışan arkadaşlarımdan ben çok dinledim bunları prosedür açık amaç belli orada sevişerek hamile kalan kadinlar var eşi müebbet hapis cezası alan kadınlar.
Sadece sohbet edecek olsalar görüş günlerinde de ederler zaten. MASUM.Yav arkadaş ben mi malım acaba, oturup sohbet edemezler mi? Yani her giren mikiş mi yapıyor?
Yaşamayan bilemez O yüzden dışarıdan yargılamak insanlara hep çok kolay gelmiştir en azından eşinin yanına gidiyor zina yapmıyorAile bağını koparmak istemeyen insan ceza almamaya gayret gösterir.
İnsanız illa hata yaparız herkesin başına gelir ama kolay kolay her insan karısını yada kocasını pembe oda da gel aile bağımızı guclendirelim demez dememeli.
Bunu sempatik gösterip özendirmek hiç normal değil.
Yaş 44 yeni üye bana hiç geçmedi bu konu
Cezaevinde yatana ödül gelen eşine ceza oluyor bu.Orası bir cezaevi elbette ki arama yapacaklar Zaten bu her hüküm ya da tutukluya verilen bir hak değil içerideki tutukluların ya da hükümlülerin en uyumlarına seçip ödül olarak kabul ediliyor dilekçeler ayrıca infaz korumalar gerçekten çok nezaketli davrandılar öyle anlatıldığı gibi kötü bir yer değil
Özel oda temiz oda kantinden getirebiliyormuş bir şeyler…Sadece sohbet edecek olsalar görüş günlerinde de ederler zaten. MASUM.
Dışarıdan yargılamamak için işin o kısmına değinmedim, yaşamayan bilmez ama benim eşim gerekirse düz duvara tırmanır, yine de asla böyle bir şeyi tercih etmez eminim. Memurlar arasında da geyiği dönüyordur bunun.
Yav arkadaş ben mi malım acaba, oturup sohbet edemezler mi? Yani her giren mikiş mi yapıyor?
Zinayı istese de yapamaz ki, en azından bir kadınla.Yaşamayan bilemez O yüzden dışarıdan yargılamak insanlara hep çok kolay gelmiştir en azından eşinin yanına gidiyor zina yapmıyor
Yargılamak bizim işimiz değil dışarıdan görünen bu.Yaşamayan bilemez O yüzden dışarıdan yargılamak insanlara hep çok kolay gelmiştir en azından eşinin yanına gidiyor zina yapmıyor
Allah kimseye vermesin özenenin kınayanın başına gelirDışarıdan yargılamamak için işin o kısmına değinmedim, yaşamayan bilmez ama benim eşim gerekirse düz duvara tırmanır, yine de asla böyle bir şeyi tercih etmez eminim. Memurlar arasında da geyiği dönüyordur bunun.
Siz sanırım ayrıntılı okumadınız ben giderken Çok tedirgindim araştırdım bu konuyu bulamadım Benim gibi tedirgin olan kardeşlerime anlatmak için yazdım sizlerin yargılaması için değilYargılamak bizim işimiz değil dışarıdan görünen bu.
Boşuna oooo çok güzel 3 saat tatil yaptık mis gibiydi diye anlatmayın bunun ozendirilecek tarafı yok.
Erkek 3 dk kendi işini halledebiliyor zaten ne gereği varmış.
İyi de kimse sizi yargılamıyor kiSiz sanırım ayrıntılı okumadınız ben giderken Çok tedirgindim araştırdım bu konuyu bulamadım Benim gibi tedirgin olan kardeşlerime anlatmak için yazdım sizlerin yargılaması için değil