- 6 Temmuz 2023
- 5.778
- 22.443
-
- Konu Sahibi feslegen01
Ben korkarım biri ansızın girer mahkumlar isyan çıkarır diye ya gerilirim odaklanamamkiz uc ay alti ay seninle basbasa kalmamis kocani hayal et. sence oturup senle sohbet mi eder
konu sahibi allah kavuştursun. bence de guzel uygulama, insana dayanma, bekleme gücü verir, gunlerin geçmesi icin bi umut olur.
bence iyi yaptin paylasmakla. arastiran insanlar okur rahatlarlar
Daha fazla konuşmayayım rezil oldumYiyecek içecek deyince rakı sofrası mı hayal ettin annem sen. Luppo dankek falan. Allah kimseyi düşürmesin.
Dirty talk desen neyse de ciddi ciddi havadan sudan konuştular sanman ilginç ya. Sanırsın tüyü bitmemiş yetim sjdkdjkdCevap vermediğinize göre olmuş, hayal kırıklığımsınız artık arkadaşlara katılıyorum
Siz dalga geçin diye yazmadımEtiketlere de Kütahya cezaevi yazmışMargaret Hale ben bugün oradaydım ya içim kötü oldu ahzhzhzhzh
Neyse ki bugün orası çok soğuktu isinmislarxir
Şimdi garip ses çıksa gardiyanların hurrra diye giremeyeceği ne malum bu ihtimale karşı bile kuşum ötmez benimDirty talk desen neyse de ciddi ciddi havadan sudan konuştular sanman ilginç ya. Sanırsın tüyü bitmemiş yetim sjdkdjkd
Eşiniz hangi nedenle cezaevinde şu an ?Eşim tutuklu yargıda hüküm giymedi henüz 6 ay oldu 3 ayda bir dilekçe verilebiliyor bildiğim kadarıyla
Otel odası gibi diyor duş bile varmışBen korkarım biri ansızın girer mahkumlar isyan çıkarır diye ya gerilirim odaklanamam
Tövbe ya ciddi misin vallahi bu kadar detayı sizden öğreniyorum resmen adam koğuşa dönünce yaptı geldi diye konuşuyorlardır ya ohaOtel odası gibi diyor duş bile varmış
1 üye vardı, birden fazla konu açmıştı bununla ilgili. Onun yaşı daha gençti.Siz nasıl bir şekilde yaptınız yapmak isteyen yapar.
Şurada bir kardesin bu konuyu araştırdığını görmedim.
Ve konuya iyi kötü her yorum gelecek bunu bilerek açtınız konuyu bende açıkca fikrimi tabii ki soylecegim.
Yapmak isteyen ödül hakkı olan bir şekilde yapıyor işte hurra savunuldugunu ilk defa gördüm yeni fantazi olacak bak görürsünüz1 üye vardı, birden fazla konu açmıştı bununla ilgili. Onun yaşı daha gençti.
Adam cezaevinde, kadın dışarda iken bir de bu buluşmalarda nüfus artışına katkı sağlamıyorlardır inşallah. Sistem yeni mağdurlar ve yeni muhtaçlar yaratmamalı bence.Yapmak isteyen ödül hakkı olan bir şekilde yapıyor işte hurra savunuldugunu ilk defa gördüm yeni fantazi olacak bak görürsünüz
Adamlar içeride ne yaptığınızı biliyor, muhtemelen dalga geçiyor kendi aralarında, işinizi bitirmenizi bekliyorlar kapı önünde. Sizi içeri alırken kadın memurlar incelemedik yerinizi bırakmıyor vs. Bunlar benim de eşimin de mahremiyet anlayışına aykırı. Herkesin kendi tercihi. Sizi kimse yargılamıyor burada, siz zorla kendinizi yargılattırıyorsunuz resmen.Ortada namahrem bir durum söz konusu değil her şey gizlilik kabilinde yapılıyor yaşayıp görmediğiniz için empati kurmanız mümkün değil siz empati yoksunuz birisiniz galiba burada sizin eşinizi övgülerinize dinlemek için açmadım ben bu konuyu mahrum olan kardeşlerim için tedirginanan kardeşlerim için açıkladım bilmem anlatabildim mi
Hamile kalanlar var haberlerde gazete de çıkmıştı ilk yıllar baya popülerdi.Adam cezaevinde, kadın dışarda iken bir de bu buluşmalarda nüfus artışına katkı sağlamıyorlardır inşallah. Sistem yeni mağdurlar ve yeni muhtaçlar yaratmamalı bence.
Ne var arkadaşım dışarıdan gelen insan terlemiş olamaz mıOtel odası gibi diyor duş bile varmış
Müebbet ceza verilen kaç masum var da bir de ek ödüllendirme yapılıyor diye düşünüyor insan. Evlerden ırak olsun.Hamile kalanlar var haberlerde gazete de çıkmıştı ilk yıllar baya popülerdi.
Bazı programlarda müebbet hapis cezası alan insanlar pembe oda sayesinde bebek sahibi oldu diye tartışmalar olmuştu.
ay allah korusun tabii ama herkesin basina bir sey gelebilir, bir kaza yapabilir, taksirle istemeden birine zarar verebilir vs bir gun iceriye dusebilir. Siyaset tarihinden, edebiyattan pek cok insanin hapishane geçmişi var. zamaninda ergenekon dediler nice vatansever insani hapislere tiktilar. eylemlere katilmak, protesto etmek, cbye hakaret olarak nitelenebilecek bir cumle kurmak vs her sey hapse girmeye bir sebep. daha yeni sokak roportaji veren kadın tutuklandi. allah korusun Kkda yazdigi siyaset topiginde bir seyden bile yargilanabilir insan. benim de sevdiğim bir tanidigim bir anda tutuklanmisti. hatta benim adimi vermis, kedime baksin demis. evine cilingirle girip kedisini zarzor bulup ben baktim birkac ay. fetocu diye tutuklanan biri ismini vermis. sonra baglantisi olmadığı anlasildi aklandi cikti. ama o sonuc durusmasina kadar sirf birinin lafiyla kac ay hapis yatti.Ben korkarım biri ansızın girer mahkumlar isyan çıkarır diye ya gerilirim odaklanamam
Cemoş işte bu kısmı vahim. Müebbet alan bir adam ve eşi nasıl neden çocuk sahibi olur? Çocuğa gelecek sunacağımızdan emin olduğumuz için kalkışmıyor muyuz bu işeHamile kalanlar var haberlerde gazete de çıkmıştı ilk yıllar baya popülerdi.
Bazı programlarda müebbet hapis cezası alan insanlar pembe oda sayesinde bebek sahibi oldu diye tartışmalar olmuştu.
Şermin yine iş başında.Eşiniz hangi nedenle cezaevinde şu an ?