- 18 Mart 2021
- 11.849
- 64.529
-
- Konu Sahibi feslegen01
Siz nasıl bir şekilde yaptınız yapmak isteyen yapar.Siz sanırım ayrıntılı okumadınız ben giderken Çok tedirgindim araştırdım bu konuyu bulamadım Benim gibi tedirgin olan kardeşlerime anlatmak için yazdım sizlerin yargılaması için değil
Az çok değil, direkt olarak mesele seks. Hatta erkekler arasında geyiği dönüyormuş çoğu zaman. O sebeple çoğu kişi tercih etmiyormuş.
Allah kına yananı başına verir siz de yaşayın görünÖdül maması verir gibi karısını,kocasını getirmek nasıl böyle empoze edilir aklım almıyor.
Evet size normal gelir yaparsınız ballandirmanin ne gereği var?
O kadar araştırma yapmışsıniz amaciniza ulasmissiniz gerek duyan sizin gibi yapar.
Birde savunması daha kötü ya yazık.
Beddua da başladı kadın düşmanı falan de bir deAllah kına yananı başına verir siz de yaşayın görün
O sizin infaz koruma memurunuzun fikriHadi konusu açıldı söyleyeyim madem; evet eşine önem verenler çağırmıyor pembe odaya demişti infaz koruma memuru olan bir arkadaşım. Bir de kapının önünde bekliyorlarmış
Demekki iyi gözle bakmadıkları ağıza sakız ettikleri için çağırmıyorlar. Konu sahibinin eşi kısa zamandır oradaymış ikiside durumu bilmiyordur henüzHadi konusu açıldı söyleyeyim madem; evet eşine önem verenler çağırmıyor pembe odaya demişti infaz koruma memuru olan bir arkadaşım. Bir de kapının önünde bekliyorlarmış
Eşiniz hangi suçtan dolayı cezaevinde?Önemli olan eşinizle görüşebilmek konuşabilmek yaşayan bilir dışarıdan yargılamak kolay
Valla o kadar eminim, eşimin mahremiyet anlayışına çok aykırı. Aşırı katıdır bu konuda. İnsan tabii ki özler ama eşinin böyle bir muameleye maruz kalmasına gönlü razı olmaz her erkeğin. Olsa cezaevindeki her evli erkek yapar zaten bunu. Yüzde kaçı istiyordur bir düşünün.O kadar emin olmayın derim
O sizin infaz koruma memurunuzun fikri
Cevap vermediğinize göre olmuş, hayal kırıklığımsınız artık arkadaşlara katılıyorumF feslegen01 konu sahibi özel olacak ama oldu mu? Ciddi soruyorum, bana göre oturup sohbet edilebilir
Zaten amaç o. Pişpirik oynamak yada görüş yapmak değil ki niyetCevap vermediğinize göre olmuş, hayal kırıklığımsınız artık arkadaşlara katılıyorum
Kızım ne bileyim oda konfor yiyecek içecek diyince dedim ki belki oturup sohbet ediyorlardır meğer konfor fikfik içinmiş yaZaten amaç o. Pişpirik oynamak yada görüş yapmak değil ki niyet
Kızdı bile.Güldüm ama konu sahibi kızmasın ne olur
kiz uc ay alti ay seninle basbasa kalmamis kocani hayal et. sence oturup senle sohbet mi ederYav arkadaş ben mi malım acaba, oturup sohbet edemezler mi? Yani her giren mikiş mi yapıyor?
Yiyecek içecek deyince rakı sofrası mı hayal ettin annem sen. Luppo dankek falan. Allah kimseyi düşürmesin.Kızım ne bileyim oda konfor yiyecek içecek diyince dedim ki belki oturup sohbet ediyorlardır meğer konfor fikfik içinmiş ya
Ortada namahrem bir durum söz konusu değil her şey gizlilik kabilinde yapılıyor yaşayıp görmediğiniz için empati kurmanız mümkün değil siz empati yoksunuz birisiniz galiba burada sizin eşinizi övgülerinize dinlemek için açmadım ben bu konuyu mahrum olan kardeşlerim için tedirginanan kardeşlerim için açıkladım bilmem anlatabildim miValla o kadar eminim, eşimin mahremiyet anlayışına çok aykırı. Aşırı katıdır bu konuda. İnsan tabii ki özler ama eşinin böyle bir muameleye maruz kalmasına gönlü razı olmaz her erkeğin. Olsa cezaevindeki her evli erkek yapar zaten bunu. Yüzde kaçı istiyordur bir düşünün.