- 18 Aralık 2024
- 27
- 7
- 44
-
- Konu Sahibi feslegen01
sizi ödül için bekleyen var mı diye çağırıyorlar
Bu cezaevlerinde mahkumlara verilen bir ödülmus yani şartlara uyan uyumlu olan tutuklulara verilen
Hayır tabii önceki prosedürleri var eşim içeriden dilekçe verdi başvuru yaptı fakat çoğunun başvurusu kabul edilmiyor eşinize de size de bir hafta önceden haber veriliyorYani sizi eşiniz çağırmıyor mu pembe oda için yada siz gidiyorsunuz mesela eşinize sürpriz mi oluyor?
Hayır tabii önceki prosedürleri var eşim içeriden dilekçe verdi başvuru yaptı fakat çoğunun başvurusu kabul edilmiyor eşinize de size de bir hafta önceden haber veriliyor
Önemli olan eşinizle görüşebilmek konuşabilmek yaşayan bilir dışarıdan yargılamak kolayİnsanın libidosu içine kaçar böyle de. Allah kavuştursun.
Amin Allah razı olsunHmm, anladım teşekkür ederim. Allah kavuştursun inşallah
Eşim tutuklu yargıda hüküm giymedi henüz 6 ay oldu 3 ayda bir dilekçe verilebiliyor bildiğim kadarıylaAllah kavuştursun, kaç sene cezası var eşinizin? Ne sıklıkla gidiliyor pembe odaya?
Yok ya yargılamak için demedi dememiştir, sonuç olarak hapishanenin önünden geçerken bile garip oluyor ya insan ondan…Önemli olan eşinizle görüşebilmek konuşabilmek yaşayan bilir dışarıdan yargılamak kolay
Neyi yargıladım tam olarak? Normalde görüş günlerinde de konuşabiliyor zaten insanlar. Bu uygulamanın amacı az çok belli değil mi?Önemli olan eşinizle görüşebilmek konuşabilmek yaşayan bilir dışarıdan yargılamak kolay
Ben merak eden kardeşlerim için ayrıntılı bir şekilde yazdım uygulamanın amacı da gayet güzel aile bağlarını koparmıyorNeyi yargıladım tam olarak? Normalde görüş günlerinde de konuşabiliyor zaten insanlar. Bu uygulamanın amacı az çok belli değil mi?
Bir sürü kontrolden geçirmişler, insan gerçekten gerilir. Kapıyı üzerine kilitleyip resmen koridorda işlerini halletmelerini beklemiş memurlar. İnsanda heves meves kalmaz herhalde, ondan bahsettim sadece.Yok ya yargılamak için demedi dememiştir, sonuç olarak hapishanenin önünden geçerken bile garip oluyor ya insan ondan…
Allah kavuştursun
AminYok ya yargılamak için demedi dememiştir, sonuç olarak hapishanenin önünden geçerken bile garip oluyor ya insan ondan…
Allah kavuştursun
İyi etmişsiniz.Ben merak eden kardeşlerim için ayrıntılı bir şekilde yazdım uygulamanın amacı da gayet güzel aile bağlarını koparmıyor
Az çok değil, direkt olarak mesele seks. Hatta erkekler arasında geyiği dönüyormuş çoğu zaman. O sebeple çoğu kişi tercih etmiyormuş.Neyi yargıladım tam olarak? Normalde görüş günlerinde de konuşabiliyor zaten insanlar. Bu uygulamanın amacı az çok belli değil mi?
Aile görüş bölümü ayrı bir yerde infaz korumalarda çok uzakta bekliyor yani yalnızsınız koridorda da kimseler yok aile mahremiyetine gayet güzel önem veriliyor ben tedirgin olan kardeşlerim için yazdımBir sürü kontrolden geçirmişler, insan gerçekten gerilir. Kapıyı üzerine kilitleyip resmen koridorda işlerini halletmelerini beklemiş memurlar. İnsanda heves meves kalmaz herhalde, ondan bahsettim sadece.