Cezaevi Pembe oda eş görüşmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz sanırım ayrıntılı okumadınız ben giderken Çok tedirgindim araştırdım bu konuyu bulamadım Benim gibi tedirgin olan kardeşlerime anlatmak için yazdım sizlerin yargılaması için değil
Siz nasıl bir şekilde yaptınız yapmak isteyen yapar.
Şurada bir kardesin bu konuyu araştırdığını görmedim.
Ve konuya iyi kötü her yorum gelecek bunu bilerek açtınız konuyu bende açıkca fikrimi tabii ki soylecegim.

Az çok değil, direkt olarak mesele seks. Hatta erkekler arasında geyiği dönüyormuş çoğu zaman. O sebeple çoğu kişi tercih etmiyormuş.

Hadi konusu açıldı söyleyeyim madem; evet eşine önem verenler çağırmıyor pembe odaya demişti infaz koruma memuru olan bir arkadaşım. Bir de kapının önünde bekliyorlarmış

Ödül maması verir gibi karısını,kocasını getirmek nasıl böyle empoze edilir aklım almıyor.
Evet size normal gelir yaparsınız ballandirmanin ne gereği var?
O kadar araştırma yapmışsıniz amaciniza ulasmissiniz gerek duyan sizin gibi yapar.
Birde savunması daha kötü ya yazık.
Allah kına yananı başına verir siz de yaşayın görün

Hadi konusu açıldı söyleyeyim madem; evet eşine önem verenler çağırmıyor pembe odaya demişti infaz koruma memuru olan bir arkadaşım. Bir de kapının önünde bekliyorlarmış
Demekki iyi gözle bakmadıkları ağıza sakız ettikleri için çağırmıyorlar. Konu sahibinin eşi kısa zamandır oradaymış ikiside durumu bilmiyordur henüz

O kadar emin olmayın derim
Valla o kadar eminim, eşimin mahremiyet anlayışına çok aykırı. Aşırı katıdır bu konuda. İnsan tabii ki özler ama eşinin böyle bir muameleye maruz kalmasına gönlü razı olmaz her erkeğin. Olsa cezaevindeki her evli erkek yapar zaten bunu. Yüzde kaçı istiyordur bir düşünün.

O sizin infaz koruma memurunuzun fikri

Yanlış anlamayın lütfen, koğuşta erkekler arasında muhabbeti oluyormuş bunun. O yüzden pek yanaşmıyormuş kimse, belki eşiniz içerideki raconu öğrenince fikri değişir bilemem, sizin eşiniz yeni girmiş benim arkadaşım 15 senelik memur

Yav arkadaş ben mi malım acaba, oturup sohbet edemezler mi? Yani her giren mikiş mi yapıyor?
kiz uc ay alti ay seninle basbasa kalmamis kocani hayal et. sence oturup senle sohbet mi eder😂😂
konu sahibi allah kavuştursun. bence de guzel uygulama, insana dayanma, bekleme gücü verir, gunlerin geçmesi icin bi umut olur.
bence iyi yaptin paylasmakla. arastiran insanlar okur rahatlarlar

Valla o kadar eminim, eşimin mahremiyet anlayışına çok aykırı. Aşırı katıdır bu konuda. İnsan tabii ki özler ama eşinin böyle bir muameleye maruz kalmasına gönlü razı olmaz her erkeğin. Olsa cezaevindeki her evli erkek yapar zaten bunu. Yüzde kaçı istiyordur bir düşünün.
Ortada namahrem bir durum söz konusu değil her şey gizlilik kabilinde yapılıyor yaşayıp görmediğiniz için empati kurmanız mümkün değil siz empati yoksunuz birisiniz galiba burada sizin eşinizi övgülerinize dinlemek için açmadım ben bu konuyu mahrum olan kardeşlerim için tedirginanan kardeşlerim için açıkladım bilmem anlatabildim mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X