Cezaevi Pembe oda eş görüşmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az çok değil, direkt olarak mesele seks. Hatta erkekler arasında geyiği dönüyormuş çoğu zaman. O sebeple çoğu kişi tercih etmiyormuş.
Dışarıdan yargılamamak için işin o kısmına değinmedim, yaşamayan bilmez ama benim eşim gerekirse düz duvara tırmanır, yine de asla böyle bir şeyi tercih etmez eminim. Memurlar arasında da geyiği dönüyordur bunun. 🥹

Aile bağını koparmak istemeyen insan ceza almamaya gayret gösterir.
İnsanız illa hata yaparız herkesin başına gelir ama kolay kolay her insan karısını yada kocasını pembe oda da gel aile bağımızı guclendirelim demez dememeli.
Bunu sempatik gösterip özendirmek hiç normal değil.
Yaş 44 yeni üye bana hiç geçmedi bu konu😑

Goguslerini,genital bölgene kadar kontrol ediyorlar bu yeterince aşağılayıcı bence.
Kapıda görevliler bekliyor demişsiniz içeride neler yaptığını konuşuyorlar belki evet sizin yüzünüze cins cins bakacak değillerdir heralde.
İnfaz koruma memuru olarak çalışan arkadaşlarımdan ben çok dinledim bunları prosedür açık amaç belli orada sevişerek hamile kalan kadinlar var eşi müebbet hapis cezası alan kadınlar.
Orası bir cezaevi elbette ki arama yapacaklar Zaten bu her hüküm ya da tutukluya verilen bir hak değil içerideki tutukluların ya da hükümlülerin en uyumlarına seçip ödül olarak kabul ediliyor dilekçeler ayrıca infaz korumalar gerçekten çok nezaketli davrandılar öyle anlatıldığı gibi kötü bir yer değil

Aile bağını koparmak istemeyen insan ceza almamaya gayret gösterir.
İnsanız illa hata yaparız herkesin başına gelir ama kolay kolay her insan karısını yada kocasını pembe oda da gel aile bağımızı guclendirelim demez dememeli.
Bunu sempatik gösterip özendirmek hiç normal değil.
Yaş 44 yeni üye bana hiç geçmedi bu konu😑
Yaşamayan bilemez O yüzden dışarıdan yargılamak insanlara hep çok kolay gelmiştir en azından eşinin yanına gidiyor zina yapmıyor

Orası bir cezaevi elbette ki arama yapacaklar Zaten bu her hüküm ya da tutukluya verilen bir hak değil içerideki tutukluların ya da hükümlülerin en uyumlarına seçip ödül olarak kabul ediliyor dilekçeler ayrıca infaz korumalar gerçekten çok nezaketli davrandılar öyle anlatıldığı gibi kötü bir yer değil
Cezaevinde yatana ödül gelen eşine ceza oluyor bu.
Cezaevi yeterince kötü zaten pembe odası güzel olsa ne olacak.

Sadece sohbet edecek olsalar görüş günlerinde de ederler zaten. MASUM.
Özel oda temiz oda kantinden getirebiliyormuş bir şeyler…
Yok benden olmayacak galiba ya doğumda çocukumun yanında ekstra beynimi çıkardılar galiba. Hep cinsel münasebet olacağına inanmıyorum konu sahibi özür dileyerek soruyorum.
Oldu mu?

Dışarıdan yargılamamak için işin o kısmına değinmedim, yaşamayan bilmez ama benim eşim gerekirse düz duvara tırmanır, yine de asla böyle bir şeyi tercih etmez eminim. Memurlar arasında da geyiği dönüyordur bunun. 🥹

Yav arkadaş ben mi malım acaba, oturup sohbet edemezler mi? Yani her giren mikiş mi yapıyor?

Gerdekten geldi geyikleri falan dönüyormuş mesela. O yüzden erkekler bunu yediremiyormuş. Kadınlar arasındada oluyormuş böyle muhabbetler.
Açıkcası tercih edene saygı duyarım tabi ama benimde tercih edeceğim birşey değil.

Yaşamayan bilemez O yüzden dışarıdan yargılamak insanlara hep çok kolay gelmiştir en azından eşinin yanına gidiyor zina yapmıyor
Yargılamak bizim işimiz değil dışarıdan görünen bu.
Boşuna oooo çok güzel 3 saat tatil yaptık mis gibiydi diye anlatmayın bunun ozendirilecek tarafı yok.
Erkek 3 dk kendi işini halledebiliyor zaten ne gereği varmış.

Allah kimseye vermesin özenenin kınayanın başına gelir

Yargılamak bizim işimiz değil dışarıdan görünen bu.
Boşuna oooo çok güzel 3 saat tatil yaptık mis gibiydi diye anlatmayın bunun ozendirilecek tarafı yok.
Erkek 3 dk kendi işini halledebiliyor zaten ne gereği varmış.
Siz sanırım ayrıntılı okumadınız ben giderken Çok tedirgindim araştırdım bu konuyu bulamadım Benim gibi tedirgin olan kardeşlerime anlatmak için yazdım sizlerin yargılaması için değil

Ödül maması verir gibi karısını,kocasını getirmek nasıl böyle empoze edilir aklım almıyor.
Evet size normal gelir yaparsınız ballandirmanin ne gereği var?
O kadar araştırma yapmışsıniz amaciniza ulasmissiniz gerek duyan sizin gibi yapar.
Birde savunması daha kötü ya yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X