CEZAEVİ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR?

simgeinal12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2021
26
6
25
Sevgilim kendisini savunma sebebiyle dün cezaevine girdi. 3 gün verdiler yani yarın çıkması gerekiyor ama jandarma dosyaların hazırlanmasından dolayı uzayadabilir uzamayadabilir dedi. Aklımdan çıkmıyor moralim çok kötü durumda arkadaşlar sizce yarın çıkar mı?

3 gün diyorlarsa 3 günde cıkar da pandemi sebebiyle 10 gün karantina uygulaması yapılıp yağılmadıgını arastırın cezaevinde bakın bu cok önemli, o durumda 10 gün kalabilir cünkü

O zaman uzaklaştırma kararını falan mı ihlal etti de 3 gün ceza aldı? Adi bir suçta 3 gün yatıp çıkma diye bir şey çok egzantrik bir durum yoksa olmaz
Uzaklastırma kararı haricinde, bazı suclar icinde gir cık yapılır. Sonra gerekse denetimli serbestlik uygulanır / yada uygulanmaz

Eksik bilgilerimizle arkadaşlara da eksik bilgi vermeyelim. Vatandaşların tabiriyle 3 gün yatıp çıkma diye bişey var. Örneğin 1 yıl hapis cezası alan hükümlü 2-3 gün yatıp, cezaevinden çıkıyor ve kalan cezasını denetimli serbestlik uygulaması olarak dışarıda İnfaz ediyor. Onun 1 gün veya 3 gün cezaevinde yatması temize çıkmış olarak nitelendirilemez.

Kendisi beraat etmiş gibi söyledi

ben bu ulkenin hukuk sistemine inanamiyorum vallahi her gun sasiriyorum 3 sene ceza nasil 3 gune iniyor sansa yasiyoruz basimiza bir is gelse, geldigiyle kaliyor...
Çok haklısınız. Ama şöyle bi açıklama getireyim cezaevinde kaldığı süre 3 gün ama cezasının kalan kısmını denetimli serbestlikte İnfaz etmeye devam eder.

Çok haklısınız. Ama şöyle bi açıklama getireyim cezaevinde kaldığı süre 3 gün ama cezasının kalan kısmını denetimli serbestlikte İnfaz etmeye devam eder.
zaten o denetimli serbeslik yuzunden olanlar olmuyor mu?
adam denetimli serbest dolasiyor disarida katliam yapiyor. bir yakalaniyor 15 tane suc dosyasi. disarida dolastiktan sonra 3 sene cezanin benim gozumde hic bir anlami yok. adalete ve hukuka guvencim sifir bu sebeple

Geçen aylarda bir olay olmuş
Eski sevgilisini fotoğraflarıyla tehdit eden ve yeni sevgilisine de görüntüleri atan kişi şikayet uzerine tutuklandı.
Ailesini tanıyorum tutuklanan kişinin.annesi perişan oldu
Fotoğraflar çok açıkmis.tehdit ortada zaten.
Ben 3-5 yıl cezaevinde kalır diye düşünmüştüm
1 ay olmadan adam tutuksuz yargılanmak üzere çıktı dışarı.
Ne yazikki böyle durumları gördükçe benim umudum kalmadı.
Konudan bağımsız söylemek istedim.
Gerçekten suçlu olanlar için söylüyorum tabii suçsuz olanlar için hak yerini bulsun.
Ama yazık değil mi kıza

Eski esim trafikte birini darp etti, 3 gün gir cık yaptı siddetten ötürü(hagb si yok) , hatta avukatı evrakları yetistiremediği icin 4. Gün serbest kaldı. Sevgiler benden :)

Bana sormadınız ama cevap vereyim cezaevi yerine savcılık İnfaz kalemine gitseniz daha çok bilgi alırsınız
dosyayı kapanmıştı ama son kez gitmesi gerekiyormuş avukatıda haber vermediği için haberimiz olmadı o yüzden kaçak sayılmış onunla birlikte aynı gün farklı olaydan 20 kişi almışlar yani kaçak sayıldığı ve haberi olmadığı için içerde şuanda. Bugün 3 kişinin dosyayı gelmiş ama yine çıkartmamışlar infaz görevlilerin mesaisi bittiği için bizim dosya daha gelmedi yarın 5 e kadar hallolup çıkar mı yoksa bi sonraki güne ertelenir mi?

İşte onu orda çalışan personeller bilir sonuçta işlemi o yapıyor. Siz bizzat İnfaz kalemine sordunuz mu

Yanlış bilgi olmasın, kaçak sayıldığı ve haberi olmadığı için içerde değil kesinleşmiş hapis cezasının bulunması nedeniyle cezaevinde. Hem de kapalı cezaevinde olduğu için cezasının 3 yıldan fazla olduğunu düşünüyorum ve 3 yıldan fazla olan cezalara doğrudan yakalama çıkarıldığını da belirtmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…