- 13 Haziran 2021
- 26
- 6
- 25
-
- Konu Sahibi simgeinal12
3 gün diyorlarsa 3 günde cıkar da pandemi sebebiyle 10 gün karantina uygulaması yapılıp yağılmadıgını arastırın cezaevinde bakın bu cok önemli, o durumda 10 gün kalabilir cünküSevgilim kendisini savunma sebebiyle dün cezaevine girdi. 3 gün verdiler yani yarın çıkması gerekiyor ama jandarma dosyaların hazırlanmasından dolayı uzayadabilir uzamayadabilir dedi. Aklımdan çıkmıyor moralim çok kötü durumda arkadaşlar sizce yarın çıkar mı?
Uzaklastırma kararı haricinde, bazı suclar icinde gir cık yapılır. Sonra gerekse denetimli serbestlik uygulanır / yada uygulanmazO zaman uzaklaştırma kararını falan mı ihlal etti de 3 gün ceza aldı? Adi bir suçta 3 gün yatıp çıkma diye bir şey çok egzantrik bir durum yoksa olmaz
Cezaevine girmeden öncr covid testi yapılması mecburi uygulamadır.3 gün diyorlarsa 3 günde cıkar da pandemi sebebiyle 10 gün karantina uygulaması yapılıp yağılmadıgını arastırın cezaevinde bakın bu cok önemli, o durumda 10 gün kalabilir cünkü
Yapılıyor, mart ayında benim arkadasım 3 gün icin koruma kararı ihlalinden girdiğinde 10 gün tutmuslardı pandemi sebebiyle, su ayda durum nedir bilmiyorumCezaevine girmeden öncr covid testi yapılması mecburi uygulamadır.
Hüküm giymiş bir insan mücbir sebep olmadığı sürece 3 gün yatıp çıkmaz. Başka bir şey vardır onda. Nitekim konu sahibi de açıklama yaptı. Zaten sevgilisi temize çıkmış bugün çıkıcakmış. Sevgiler3 gün hapis cezası diye bisey var neden yanlıs bilgilendirme yapıyorsunuz?
Rica ederim. Geçmiş olsunsize yazmıştım aslında yanlış olmuş bugün yetişirse dosya 5 te çıkıcakmış yetişmezse yarın sabah kesin teşekkürler tekrar
Eksik bilgilerimizle arkadaşlara da eksik bilgi vermeyelim. Vatandaşların tabiriyle 3 gün yatıp çıkma diye bişey var. Örneğin 1 yıl hapis cezası alan hükümlü 2-3 gün yatıp, cezaevinden çıkıyor ve kalan cezasını denetimli serbestlik uygulaması olarak dışarıda İnfaz ediyor. Onun 1 gün veya 3 gün cezaevinde yatması temize çıkmış olarak nitelendirilemez.Hüküm giymiş bir insan mücbir sebep olmadığı sürece 3 gün yatıp çıkmaz. Başka bir şey vardır onda. Nitekim konu sahibi de açıklama yaptı. Zaten sevgilisi temize çıkmış bugün çıkıcakmış. Sevgiler
Kendisi beraat etmiş gibi söylediEksik bilgilerimizle arkadaşlara da eksik bilgi vermeyelim. Vatandaşların tabiriyle 3 gün yatıp çıkma diye bişey var. Örneğin 1 yıl hapis cezası alan hükümlü 2-3 gün yatıp, cezaevinden çıkıyor ve kalan cezasını denetimli serbestlik uygulaması olarak dışarıda İnfaz ediyor. Onun 1 gün veya 3 gün cezaevinde yatması temize çıkmış olarak nitelendirilemez.
ben bu ulkenin hukuk sistemine inanamiyorum vallahi her gun sasiriyorum 3 sene ceza nasil 3 gune iniyor sansa yasiyoruz basimiza bir is gelse, geldigiyle kaliyor...3 seneydi indirmişler 3 gün kalıcakmış sadece
Hayır beraat etmiş gibi söylemedi. Ben de konuyu takip ediyorum.Kendisi beraat etmiş gibi söyledi
Çok haklısınız. Ama şöyle bi açıklama getireyim cezaevinde kaldığı süre 3 gün ama cezasının kalan kısmını denetimli serbestlikte İnfaz etmeye devam eder.ben bu ulkenin hukuk sistemine inanamiyorum vallahi her gun sasiriyorum 3 sene ceza nasil 3 gune iniyor sansa yasiyoruz basimiza bir is gelse, geldigiyle kaliyor...
Tüm sayfaları okumadım haklısınızdır o zamanHayır beraat etmiş gibi söylemedi. Ben de konuyu takip ediyorum.
zaten o denetimli serbeslik yuzunden olanlar olmuyor mu?Çok haklısınız. Ama şöyle bi açıklama getireyim cezaevinde kaldığı süre 3 gün ama cezasının kalan kısmını denetimli serbestlikte İnfaz etmeye devam eder.
Eski esim trafikte birini darp etti, 3 gün gir cık yaptı siddetten ötürü(hagb si yok) , hatta avukatı evrakları yetistiremediği icin 4. Gün serbest kaldı. Sevgiler benden :)Hüküm giymiş bir insan mücbir sebep olmadığı sürece 3 gün yatıp çıkmaz. Başka bir şey vardır onda. Nitekim konu sahibi de açıklama yaptı. Zaten sevgilisi temize çıkmış bugün çıkıcakmış. Sevgiler
rahatsız ediyorum ama bugün mesailer bitmiş yarına kaldı dediler dosya daha gelmemiş yarına çıkar mı acabaRica ederim. Geçmiş olsun
dosyayı kapanmıştı ama son kez gitmesi gerekiyormuş avukatıda haber vermediği için haberimiz olmadı o yüzden kaçak sayılmış onunla birlikte aynı gün farklı olaydan 20 kişi almışlar yani kaçak sayıldığı ve haberi olmadığı için içerde şuanda. Bugün 3 kişinin dosyayı gelmiş ama yine çıkartmamışlar infaz görevlilerin mesaisi bittiği için bizim dosya daha gelmedi yarın 5 e kadar hallolup çıkar mı yoksa bi sonraki güne ertelenir mi?Bana sormadınız ama cevap vereyim cezaevi yerine savcılık İnfaz kalemine gitseniz daha çok bilgi alırsınız
İşte onu orda çalışan personeller bilir sonuçta işlemi o yapıyor. Siz bizzat İnfaz kalemine sordunuz mudosyayı kapanmıştı ama son kez gitmesi gerekiyormuş avukatıda haber vermediği için haberimiz olmadı o yüzden kaçak sayılmış onunla birlikte aynı gün farklı olaydan 20 kişi almışlar yani kaçak sayıldığı ve haberi olmadığı için içerde şuanda. Bugün 3 kişinin dosyayı gelmiş ama yine çıkartmamışlar infaz görevlilerin mesaisi bittiği için bizim dosya daha gelmedi yarın 5 e kadar hallolup çıkar mı yoksa bi sonraki güne ertelenir mi?
Yanlış bilgi olmasın, kaçak sayıldığı ve haberi olmadığı için içerde değil kesinleşmiş hapis cezasının bulunması nedeniyle cezaevinde. Hem de kapalı cezaevinde olduğu için cezasının 3 yıldan fazla olduğunu düşünüyorum ve 3 yıldan fazla olan cezalara doğrudan yakalama çıkarıldığını da belirtmek isterimdosyayı kapanmıştı ama son kez gitmesi gerekiyormuş avukatıda haber vermediği için haberimiz olmadı o yüzden kaçak sayılmış onunla birlikte aynı gün farklı olaydan 20 kişi almışlar yani kaçak sayıldığı ve haberi olmadığı için içerde şuanda. Bugün 3 kişinin dosyayı gelmiş ama yine çıkartmamışlar infaz görevlilerin mesaisi bittiği için bizim dosya daha gelmedi yarın 5 e kadar hallolup çıkar mı yoksa bi sonraki güne ertelenir mi?