CEZAEVİ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR?

simgeinal12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2021
26
6
25
Sevgilim kendisini savunma sebebiyle dün cezaevine girdi. 3 gün verdiler yani yarın çıkması gerekiyor ama jandarma dosyaların hazırlanmasından dolayı uzayadabilir uzamayadabilir dedi. Aklımdan çıkmıyor moralim çok kötü durumda arkadaşlar sizce yarın çıkar mı?

Gülbem ergene hakaretten 3 gün mapus yedi Seren reis
Evet cherry. Nasıl kaçırdın 😀
Hapise Girişinde de çıkışında da Canlı yayın filan yaptılar. 😂 Yaşar ipek onu uğurlardı. O zamanlar sevgililerdi. Sonra bana bu zor süreçte çok destek oldu diye evlendiler.
zaten sanırım böyle bir nedenden dolayı hapis yatan ilk ünlü Seren Serengil’di.

Çıkar. İçinizin rahat etmesi açısından cezaevinin bağlı bulunduğu adliye İnfaz kalemine gidebilirsiniz. Sonuçta uygulama farklılıkları oluyor. Yoğunluk farklı oluyor şehire göre..
merhaba cezaevinin önündeyim konuştum görevlilerle savcılıktan kağıt bekliyolarmış 10 güne kadar sürebilirmiş bugün çıkıcağı belli değilmiş ama bugünde olabilirmiş bi bilginiz var mı acaba

4 senedir birlikteyiz bana karşı tek kötü bi hareketini görmedim bunada bırakta ben karar veriyim?
Burdaki konuları oku. Kac yıl sevgili olup evlenince değişenleri. Başkasını yaralayan sanada el kaldıracak ya evlenince ya sevgili iken. Bunu da yazdım buraya tut aklında. Başkasına kolaylıkla zarar veren sana da verir .

merhaba cezaevinin önündeyim konuştum görevlilerle savcılıktan kağıt bekliyolarmış 10 güne kadar sürebilirmiş bugün çıkıcağı belli değilmiş ama bugünde olabilirmiş bi bilginiz var mı acaba
Bana sormadınız ama cevap vereyim cezaevi yerine savcılık İnfaz kalemine gitseniz daha çok bilgi alırsınız

Müddetname bekliyorlar. Sonra denetmki serbestliğe ayrılacaktır. Bulunduğunuz savcılığın infaz kalemine başvurun. Ama yakını değilsiniz bilgi vermemeleri gerekir, ailesiyle birlikte gidin.

X