- 13 Haziran 2021
- 26
- 6
- 25
-
- Konu Sahibi simgeinal12
hayır cezaevinde şuanda3 günlüğüne girdiyse cezaevine girmemiştir gözaltına alınmıştır. Gözaltından sonra savcı ve mahkemeye çıkarılır. Durumuna hakim karar verir
O zaman uzaklaştırma kararını falan mı ihlal etti de 3 gün ceza aldı? Adi bir suçta 3 gün yatıp çıkma diye bir şey çok egzantrik bir durum yoksa olmazhayır cezaevinde şuanda
3 seneydi indirmişler 3 gün kalıcakmış sadeceO zaman uzaklaştırma kararını falan mı ihlal etti de 3 gün ceza aldı? Adi bir suçta 3 gün yatıp çıkma diye bir şey çok egzantrik bir durum yoksa olmaz
evet tamda dediğiniz gibi söylediler haftasonu diye sizce sonuç ne olur çok endişeliyimHaftasonuna denk geldiği için çıkarmamışlardır mahkemeye, nöbetçi savcı beklesin demiştir pazartesi salı çıkar. Adam öldüreni bile almıyorlar cezaevine kolay kolay.
evet tamda dediğiniz gibi söylediler haftasonu diye sizce sonuç ne olur çok endişeliyim
çok teşekkürler birazda olsa içimi rahatlattınızçıkar bir iki güne merak etme
Mesru mudaafa olduğu kesin mi ?Sevgilim kendisini savunma sebebiyle dün cezaevine girdi. 3 gün verdiler yani yarın çıkması gerekiyor ama jandarma dosyaların hazırlanmasından dolayı uzayadabilir uzamayadabilir dedi. Aklımdan çıkmıyor moralim çok kötü durumda arkadaşlar sizce yarın çıkar mı?
3 günlük hapis cezası mı olur? Neye yarayacak?
Türkiye gibi bürokrasinin geç işlediği bir ülkede 3 günde karar verileceğini sanmıyorum. Umarım yanılırım. Denetimli serbest bırakırlar belki. Benimde arkadaşım ruhsatsız silahla yakalanmıştı. Her hafta pazartesi karakola imza atıyordu.
evet yaralama oldu temize çıktı dosya sonra yine 3 gün aldılar hafta sonuna denk geldi diyeMesru mudaafa olduğu kesin mi ?
Nasıl savundu misal?
Silahına mi davrandı ?
Karşı tarafı kesici/delici bir aletle yaraladı mı ?
Dövdü mü ?
3 gün hapis cezası alanını duymadım hiç..
Davası gorulmemistir henüz.
Tedbir amaçlı çıkarmak için tutuyorlardır.
Aklıma ceren cerengil geldi :)Mesru mudaafa olduğu kesin mi ?
Nasıl savundu misal?
Silahına mi davrandı ?
Karşı tarafı kesici/delici bir aletle yaraladı mı ?
Dövdü mü ?
3 gün hapis cezası alanını duymadım hiç..
Davası gorulmemistir henüz.
Tedbir amaçlı çıkarmak için tutuyorlardır.