CEZAEVİ HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR?

simgeinal12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2021
26
6
25
Sevgilim kendisini savunma sebebiyle dün cezaevine girdi. 3 gün verdiler yani yarın çıkması gerekiyor ama jandarma dosyaların hazırlanmasından dolayı uzayadabilir uzamayadabilir dedi. Aklımdan çıkmıyor moralim çok kötü durumda arkadaşlar sizce yarın çıkar mı?

Nasil yani sucu yeni islemis ne ara ceza aldi ne ara indirim uygulandi
Madem bu kadar indirim olmuş,kalan 3 günde para cezasına cevrilseymis.
Bence çocuk bir yerlere kaçtı 3 gün.
Aramayın sormayın usulü hapsteyim diyerek kandırıyor insanları :)

Arkadaşlar ceza 3 gün değil.. Şuan denetimli serbestlik uygulaması nedeniyle ve covid izni nedeniyle hükümlüler cezaevinde çok tutulmuyor. 1-2 gün de çıkıyor ondan bahsetmişlerdir. Ama cuma girdi pazartesi çıktı diye bişey olmayabilir çünkü mesai saatleri var haftasonu işlem yapılmayabilir. Hükümlü açık cezaevinde mi kapalı cezaevinde mi

Mesru mudaafa olduğu kesin mi ?
Nasıl savundu misal?
Silahına mi davrandı ?
Karşı tarafı kesici/delici bir aletle yaraladı mı ?
Dövdü mü ?
3 gün hapis cezası alanını duymadım hiç..
Davası gorulmemistir henüz.
Tedbir amaçlı çıkarmak için tutuyorlardır.
Bide yargılama yapın bari, hey allahım yaa..

Arkadaşlar ceza 3 gün değil.. Şuan denetimli serbestlik uygulaması nedeniyle ve covid izni nedeniyle hükümlüler cezaevinde çok tutulmuyor. 1-2 gün de çıkıyor ondan bahsetmişlerdir. Ama cuma girdi pazartesi çıktı diye bişey olmayabilir çünkü mesai saatleri var haftasonu işlem yapılmayabilir. Hükümlü açık cezaevinde mi kapalı cezaevinde mi
kapalıda şuan evet tamda dediğiniz gibi tek siz anladınız sanırım bilginiz var yarın tamamen çıkar mı sizce

kapalıda şuan evet tamda dediğiniz gibi tek siz anladınız sanırım bilginiz var yarın tamamen çıkar mı sizce
Mesleğimle alakalı olduğu için biliyorum diyelim. Kapalı cezaevindeyse yarın çıkacağını sanmıyorum işlemler bir kaç gün sürer. Siz aynı şehirde iseniz cezaevinin bağlı olduğu adliye İnfaz kalemine gidip sorabilirsiniz.

Doğru. Magazin programı sunuyordu. Gülben Ergen benim hakkımda konuşmayacak diye karar aldırmıştı. Onu çiğnedi.
Bu kadar kısa süreli hapis pek olağan bir şey değil sanırım. 3 gün neye yarayacak?
Seren serengilin aldığı ceza zorlama hapsi o da 3 günden başlıyor zaten. Konuşmama kararına uymadığı için. Burda alınan ceza 3 gün değil tabiki genellikle vatandaş yanlış anlıyor bu durumu. Kapalı cezaevine alındığı için 3 yıldan fazla olduğu kesin.

Sevgilim kendisini savunma sebebiyle dün cezaevine girdi. 3 gün verdiler yani yarın çıkması gerekiyor ama jandarma dosyaların hazırlanmasından dolayı uzayadabilir uzamayadabilir dedi. Aklımdan çıkmıyor moralim çok kötü durumda arkadaşlar sizce yarın çıkar mı?
Sehirden sehire ve cezaevinden cezaevine degisiyor. Mesela istanbul icinde kartal cezaevinde islemler daha uzun surerken (mahkumlar tecrit ediliyor falan) silivri cezaevinde daha kisa suruyor. O yuzden belli olmaz ama bu hafta kesin cikar

X