- 13 Haziran 2021
- 26
- 6
- 25
-
- Konu Sahibi simgeinal12
bi kaç günün ardından çıkar o zaman değil miMesleğimle alakalı olduğu için biliyorum diyelim. Kapalı cezaevindeyse yarın çıkacağını sanmıyorum işlemler bir kaç gün sürer. Siz aynı şehirde iseniz cezaevinin bağlı olduğu adliye İnfaz kalemine gidip sorabilirsiniz.
Neden yattı?
Gerçekten 6 kelimeyle içiniz rahatladı mıçok teşekkürler birazda olsa içimi rahatlattınız
Evet cherry. Nasıl kaçırdınGülbem ergene hakaretten 3 gün mapus yedi Seren reis
neden rahatlamasın böyle bi durumda?Gerçekten 6 kelimeyle içiniz rahatladı mı
Çıkar. İçinizin rahat etmesi açısından cezaevinin bağlı bulunduğu adliye İnfaz kalemine gidebilirsiniz. Sonuçta uygulama farklılıkları oluyor. Yoğunluk farklı oluyor şehire göre..bi kaç günün ardından çıkar o zaman değil mi
çok teşekkürlerÇıkar. İçinizin rahat etmesi açısından cezaevinin bağlı bulunduğu adliye İnfaz kalemine gidebilirsiniz. Sonuçta uygulama farklılıkları oluyor. Yoğunluk farklı oluyor şehire göre..
4 senedir birlikteyiz bana karşı tek kötü bi hareketini görmedim bunada bırakta ben karar veriyim?Böyle erkekler ile sevgili oluyorsunuz, sonra sizi korumak için devletin polisi savcısı çabalıyor. Çok mu lazım Allah aşkına şöyleleri.
Sevgiliniz neden kavga etti? Ne ile adam yaraladı? Bu önemli.4 senedir birlikteyiz bana karşı tek kötü bi hareketini görmedim bunada bırakta ben karar veriyim?
merhaba cezaevinin önündeyim konuştum görevlilerle savcılıktan kağıt bekliyolarmış 10 güne kadar sürebilirmiş bugün çıkıcağı belli değilmiş ama bugünde olabilirmiş bi bilginiz var mı acabaÇıkar. İçinizin rahat etmesi açısından cezaevinin bağlı bulunduğu adliye İnfaz kalemine gidebilirsiniz. Sonuçta uygulama farklılıkları oluyor. Yoğunluk farklı oluyor şehire göre..
Burdaki konuları oku. Kac yıl sevgili olup evlenince değişenleri. Başkasını yaralayan sanada el kaldıracak ya evlenince ya sevgili iken. Bunu da yazdım buraya tut aklında. Başkasına kolaylıkla zarar veren sana da verir .4 senedir birlikteyiz bana karşı tek kötü bi hareketini görmedim bunada bırakta ben karar veriyim?
konudan bilginiz yokBurdaki konuları oku. Kac yıl sevgili olup evlenince değişenleri. Başkasını yaralayan sanada el kaldıracak ya evlenince ya sevgili iken. Bunu da yazdım buraya tut aklında. Başkasına kolaylıkla zarar veren sana da verir .
Bana sormadınız ama cevap vereyim cezaevi yerine savcılık İnfaz kalemine gitseniz daha çok bilgi alırsınızmerhaba cezaevinin önündeyim konuştum görevlilerle savcılıktan kağıt bekliyolarmış 10 güne kadar sürebilirmiş bugün çıkıcağı belli değilmiş ama bugünde olabilirmiş bi bilginiz var mı acaba
Müddetname bekliyorlar. Sonra denetmki serbestliğe ayrılacaktır. Bulunduğunuz savcılığın infaz kalemine başvurun. Ama yakını değilsiniz bilgi vermemeleri gerekir, ailesiyle birlikte gidin.merhaba cezaevinin önündeyim konuştum görevlilerle savcılıktan kağıt bekliyolarmış 10 güne kadar sürebilirmiş bugün çıkıcağı belli değilmiş ama bugünde olabilirmiş bi bilginiz var mı acaba
ailesiyle birlikteyizMüddetname bekliyorlar. Sonra denetmki serbestliğe ayrılacaktır. Bulunduğunuz savcılığın infaz kalemine başvurun. Ama yakını değilsiniz bilgi vermemeleri gerekir, ailesiyle birlikte gidin.
size yazmıştım aslında yanlış olmuş bugün yetişirse dosya 5 te çıkıcakmış yetişmezse yarın sabah kesin teşekkürler tekrarBana sormadınız ama cevap vereyim cezaevi yerine savcılık İnfaz kalemine gitseniz daha çok bilgi alırsınız
3 gün hapis cezası diye bisey var neden yanlıs bilgilendirme yapıyorsunuz?3 günlüğüne girdiyse cezaevine girmemiştir gözaltına alınmıştır. Gözaltından sonra savcı ve mahkemeye çıkarılır. Durumuna hakim karar verir