- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Ahahahahahahahahyavaş yavaş isleyeceksin beynine, bir anda yaptıysan error vermiştir
Artık niyetimi belli ettim
Kes hic güzel durmuyor benimki gibi Lisa olsun ohh çok rahatımm dedim
Yurttaydim yarin kestirmezsen odaya alman dedim
valla bunu bende yaptım
Ahahahahahahahah anacım o kız daha keser mi bildiğin söylemiş son saçlarını kiskaniyorum diye
valla bunu bende yaptımama saçlarını kıskandığımdan değil ,lakin cidden bakımsız ve kötüydü saçları o yüzden söylemiştim..kız o günden bugündür hala uzatamadı saçlarını eskisi gibi benden kısa saçları suan
hahaha yok kız neyini kıskanıcamm siyah saç sevmem zaten..Yakın arkadaşımdı
Takıntımı biliyordu
Kıskançsın itiraf et biz bizeyiz şurda
Yaaaa ben aralarına ışıltı- renk falan bişey attırmak istiyorummmmmm
hahaha yok kız neyini kıskanıcamm siyah saç sevmem zaten..ama itiraf ediyorum bu saç uzatmak hevesim uzun sarı saçlı bi hatunu görünce depreşti saçları öyle güzel duruyordu ki dedim bende uzatsam böyle olur ben niye uzatmıyorum leyn didim attır, ama oryel vurdurma, normal boya ile falan kendin at..oryel cok rezalet bir şey birdaha asla saçıma oryel değdirmem
Kizlaaarr .
Gelenek bozulmasın diye cumartesi gününü bekliyorum :)
Size güzel haberlerin önerilerim var .
CatlakB nin tavsiyesiyle elidorun sarı kremini aldım. Çok memnun kaldım.
Sonra Duru nun inci ozlu saç kremini aldım bir tavsiyeyle kesinlik muthis bir krem. Fiyati 4 lira gibi bir şey ve şahane bir krem.
Duşta bunları kullanıyorum .
Çıktıktan sonra Gliss sıvı saç kremi ni bolca sıkıp tariyorum sacimi.
Loreal Elseve saç guzellestirici krem kullaniyorum ardından tüm saca .
Sadece uçlara iki fıs barcelino sikiyorum .
Hakikaten yumuşacık oluyor saçlar.
Geçen açtım saclarimi kuzenime giderken kızın biri sordu ne kullaniyorsun diye
Vaovvvv
Yararlı bişeyler önermişimmm :)
Herkese aynı etkiyi etmez ya içimde şüphe vardı..
Çokta salma saçlarını kız nazar değer
Ay Allah korusun :) Oruyorum bu ara hep yipranmasin diye
Tesekkur ederim canım hakikaten sevdim o kremi. Duru ile karıştırıp kullanıyorum daha iyi oluyor.
Fiyati da çok düşük 4 liraydi yanılmıyorsam durunun . al dene mutlaka . Beğendim kullanırsınız begenmedin yer işlerken kullanirsin
Yarın hepsini çekip atarim
Bende elidor sarının sıvı saç kremini kullanıyorum bu ara. Gerçekten cok güzel nemlendiriyor.Kizlaaarr .
Gelenek bozulmasın diye cumartesi gününü bekliyorum :)
Size güzel haberlerin önerilerim var .
CatlakB nin tavsiyesiyle elidorun sarı kremini aldım. Çok memnun kaldım.
Sonra Duru nun inci ozlu saç kremini aldım bir tavsiyeyle kesinlik muthis bir krem. Fiyati 4 lira gibi bir şey ve şahane bir krem.
Duşta bunları kullanıyorum .
Çıktıktan sonra Gliss sıvı saç kremi ni bolca sıkıp tariyorum sacimi.
Loreal Elseve saç guzellestirici krem kullaniyorum ardından tüm saca .
Sadece uçlara iki fıs barcelino sikiyorum .
Hakikaten yumuşacık oluyor saçlar.
Geçen açtım saclarimi kuzenime giderken kızın biri sordu ne kullaniyorsun diye
Bende elidor sarının sıvı saç kremini kullanıyorum bu ara. Gerçekten cok güzel nemlendiriyor.
Canım o markalari ilk defa görüyorum aktardan mi aldin
canim banyoya girmeden zeytinyagi yerine Çörekotu ya da badem yagi sürsek uclara yine ise yarar miBoş ver sen herkesi, tecrübe konuşuyor. Evet şampuanın içine çam terebentin koyduğumda saçlarım çok hızlı uzuyordu bu bir gerçek ama uçlarıda devamlı nokta nokta olup çekince pıt diye kopuyordu. Saçımda ne kimyasal işlem vardı, ne şekillendirme yapardım ve bir anlam veremiyordum doğrusuSonunda direkt kafa derisine uygulamaya başladım, hem etkisi daha iyi oldu hem artık saçlarım kurumuyor. Son 3 senedir böyle yapıyorum ben.
Şişe bitene kadar böyle kullan ama sana tavsiyem, banyoya girmeden 15-20 dakika önce uçlara evde bulunan zeytinyağı, ayçiçek yağı vs sür ki, en azından şampuanın uçlara olan tesiri hafiflesin...