Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Çok basit canım saçları iki yana ayiriyorum kremleyip güzelce tariyorum aynanın karşısına geçip öyle kesiyorum. İnce ince tutamlar halinde.
İlk önce kırıkları almaya çalış sonra alisir elin istediğin gibi kesersin.
Kizlar ya siz kendiniz nasıl kesiyorsunuz saçlarınızı? Ben cesaret edemiyorum biri anlatsın ya Bu arada saçların çok güzel kolay gelsin..

Kizlar ya siz kendiniz nasıl kesiyorsunuz saçlarınızı? Ben cesaret edemiyorum biri anlatsın ya Bu arada saçların çok güzel kolay gelsin..

Sacini ayir 2ye veya 3e tara güzelce sonra kirik olan gözüne batanlari kes zamanla alisirsin.
Ben cm olarak tutturuyorum
Veya baskasina yaptir :)

Oyle miymis ? Hiç bilmiyordum vallahi . Uçlarda ki kırıklara iyi gelir yumuşatır dediler ona da koydum :) Bende sertlik olmadı bakalım inşallah olmaz :)
Loreal mucizevi maske al süper bişey sacların çok güzel ya bende uzasın istiyorum kımsetse seneye düğünü var gittim beslme gibi kısacık kestirdim :) belime gelse iyi bende sarımsak zeytın yağı badem yağıyla bakım yapıp ısırganlı suyla yıkıyorummmm güçlendi gibi dene derimmm

Sarımsak yazın pis kokmuyor mu

Tesekkur ederim sarımsak korkutuyor biraz beni :)
Saç guzellestirici kremini aldım bende

Ay yapmaz olur mu aksam yapiyorm ya yikiyorim iyice sabah bidaha yikiouorm bide spreyliorm kalmiyooo )) parfüm kokumdan anlasilmiyo rapunzel olmak icin napiyim ))

Ben onu yazin yapamam kış gelsin bi ama o zaman yapicam.
Ben sanki baya bi yaptiklarimdan sonuç almaya başladım.
Veya kendimi kandiriyorum.
Bide sevmeye başladım saclarimi
Her gün foto ekliyorum nerdeyse konuma

ay çok kötüsünüz ya amaa.. yazık kıza..

Bende demiştim ama yapmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…