Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Çok basit canım saçları iki yana ayiriyorum kremleyip güzelce tariyorum aynanın karşısına geçip öyle kesiyorum. İnce ince tutamlar halinde.
İlk önce kırıkları almaya çalış sonra alisir elin istediğin gibi kesersin.
Kizlar ya siz kendiniz nasıl kesiyorsunuz saçlarınızı? Ben cesaret edemiyorum biri anlatsın ya :KK43: Bu arada saçların çok güzel kolay gelsin..

Kizlar ya siz kendiniz nasıl kesiyorsunuz saçlarınızı? Ben cesaret edemiyorum biri anlatsın ya :KK43: Bu arada saçların çok güzel kolay gelsin..

Sacini ayir 2ye veya 3e tara güzelce sonra kirik olan gözüne batanlari kes zamanla alisirsin.
Ben cm olarak tutturuyorum :KK70:
Veya baskasina yaptir :)

Oyle miymis ? Hiç bilmiyordum vallahi . Uçlarda ki kırıklara iyi gelir yumuşatır dediler ona da koydum :) Bende sertlik olmadı bakalım inşallah olmaz :)
Loreal mucizevi maske al süper bişey sacların çok güzel ya bende uzasın istiyorum kımsetse seneye düğünü var gittim beslme gibi kısacık kestirdim :) belime gelse iyi bende sarımsak zeytın yağı badem yağıyla bakım yapıp ısırganlı suyla yıkıyorummmm güçlendi gibi dene derimmm

Loreal mucizevi maske al süper bişey sacların çok güzel ya bende uzasın istiyorum kımsetse seneye düğünü var gittim beslme gibi kısacık kestirdim :) belime gelse iyi bende sarımsak zeytın yağı badem yağıyla bakım yapıp ısırganlı suyla yıkıyorummmm güçlendi gibi dene derimmm

Sarımsak yazın pis kokmuyor mu :KK43:

Tesekkur ederim sarımsak korkutuyor biraz beni :)
Saç guzellestirici kremini aldım bende

Ay yapmaz olur mu aksam yapiyorm ya yikiyorim iyice sabah bidaha yikiouorm bide spreyliorm kalmiyooo :KK66:)) parfüm kokumdan anlasilmiyo :KK66: rapunzel olmak icin napiyim :KK66:))

Ben onu yazin yapamam kış gelsin bi ama o zaman yapicam.
Ben sanki baya bi yaptiklarimdan sonuç almaya başladım.
Veya kendimi kandiriyorum.
Bide sevmeye başladım saclarimi :KK70:
Her gün foto ekliyorum nerdeyse konuma :KK70: :KK70:

:KK70:

Eklentiler

• IMG_20150828_082633.jpg
    IMG_20150828_082633.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 81
Ahahahahahahahah :KK70:
Vallahi yapmıştım bunu zamanında . Kızın saçları baya uzundu kırıklar artmış sende cansız duruyor saçların küt saç daha çok yakışır sana canım daha bakımlı durur falan demiştim . Kız gitti bi kestirdi saçlar çene hizasında :KK70:
ay çok kötüsünüz ya amaa.. yazık kıza.. :KK43:

Ahahahahahahahah :KK70:
Vallahi yapmıştım bunu zamanında . Kızın saçları baya uzundu kırıklar artmış sende cansız duruyor saçların küt saç daha çok yakışır sana canım daha bakımlı durur falan demiştim . Kız gitti bi kestirdi saçlar çene hizasında :KK70:

Bende demiştim ama yapmamisti :KK70: :KK70:

X