- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Ay ne bilem
Ekşide biri yazmış böyle daha güzel diye onu dinledim
Ziyan olmasın diye banyoyu yikiyprum onunla orman kokuyor banyo
Sacinada dene az kattiysan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne bilem
Ekşide biri yazmış böyle daha güzel diye onu dinledim
Ziyan olmasın diye banyoyu yikiyprum onunla orman kokuyor banyo
Kizlar ya siz kendiniz nasıl kesiyorsunuz saçlarınızı? Ben cesaret edemiyorum biri anlatsın ya Bu arada saçların çok güzel kolay gelsin..
Ben zaten 2 parmak filan alsam yeter ama korkuyorum ya :/Çok basit canım saçları iki yana ayiriyorum kremleyip güzelce tariyorum aynanın karşısına geçip öyle kesiyorum. İnce ince tutamlar halinde.
İlk önce kırıkları almaya çalış sonra alisir elin istediğin gibi kesersin.
Ben zaten 2 parmak filan alsam yeter ama korkuyorum ya :/
Kizlar ya siz kendiniz nasıl kesiyorsunuz saçlarınızı? Ben cesaret edemiyorum biri anlatsın ya Bu arada saçların çok güzel kolay gelsin..
Ankaradayım ya gel kesHangi şehirdesin gelip kesiyim canım :)
Tamam yaparım insallah tesekkur ederiimmSacini ayir 2ye veya 3e tara güzelce sonra kirik olan gözüne batanlari kes zamanla alisirsin.
Ben cm olarak tutturuyorum
Veya baskasina yaptir :)
Tamam yaparım insallah tesekkur ederiimm
Loreal mucizevi maske al süper bişey sacların çok güzel ya bende uzasın istiyorum kımsetse seneye düğünü var gittim beslme gibi kısacık kestirdim :) belime gelse iyi bende sarımsak zeytın yağı badem yağıyla bakım yapıp ısırganlı suyla yıkıyorummmm güçlendi gibi dene derimmmOyle miymis ? Hiç bilmiyordum vallahi . Uçlarda ki kırıklara iyi gelir yumuşatır dediler ona da koydum :) Bende sertlik olmadı bakalım inşallah olmaz :)
Loreal mucizevi maske al süper bişey sacların çok güzel ya bende uzasın istiyorum kımsetse seneye düğünü var gittim beslme gibi kısacık kestirdim :) belime gelse iyi bende sarımsak zeytın yağı badem yağıyla bakım yapıp ısırganlı suyla yıkıyorummmm güçlendi gibi dene derimmm
Loreal mucizevi maske al süper bişey sacların çok güzel ya bende uzasın istiyorum kımsetse seneye düğünü var gittim beslme gibi kısacık kestirdim :) belime gelse iyi bende sarımsak zeytın yağı badem yağıyla bakım yapıp ısırganlı suyla yıkıyorummmm güçlendi gibi dene derimmm
Ay yapmaz olur mu aksam yapiyorm ya yikiyorim iyice sabah bidaha yikiouorm bide spreyliorm kalmiyooo )) parfüm kokumdan anlasilmiyo rapunzel olmak icin napiyim ))Sarımsak yazın pis kokmuyor mu
Ay yapmaz olur mu aksam yapiyorm ya yikiyorim iyice sabah bidaha yikiouorm bide spreyliorm kalmiyooo )) parfüm kokumdan anlasilmiyo rapunzel olmak icin napiyim ))
ay çok kötüsünüz ya amaa.. yazık kıza..Ahahahahahahahah
Vallahi yapmıştım bunu zamanında . Kızın saçları baya uzundu kırıklar artmış sende cansız duruyor saçların küt saç daha çok yakışır sana canım daha bakımlı durur falan demiştim . Kız gitti bi kestirdi saçlar çene hizasında
ay çok kötüsünüz ya amaa.. yazık kıza..
Ahahahahahahahah
Vallahi yapmıştım bunu zamanında . Kızın saçları baya uzundu kırıklar artmış sende cansız duruyor saçların küt saç daha çok yakışır sana canım daha bakımlı durur falan demiştim . Kız gitti bi kestirdi saçlar çene hizasında
Bende demiştim ama yapmamisti