Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Ahahahahahahahah anacım o kız daha keser mi bildiğin söylemiş son saçlarını kiskaniyorum diye :KK70:

Yakın arkadaşımdı :KK70:
Takıntımı biliyordu :KK70: :KK70:

valla bunu bende yaptım :KK70: ama saçlarını kıskandığımdan değil ,lakin cidden bakımsız ve kötüydü saçları o yüzden söylemiştim..kız o günden bugündür hala uzatamadı saçlarını eskisi gibi :KK70: benden kısa saçları suan :KK53:

Kıskançsın itiraf et biz bizeyiz şurda :KK70:

Yaaaa ben aralarına ışıltı- renk falan bişey attırmak istiyorummmmmm :mad::mad:

Yakın arkadaşımdı :KK70:
Takıntımı biliyordu :KK70: :KK70:

Kıskançsın itiraf et biz bizeyiz şurda :KK70:

Yaaaa ben aralarına ışıltı- renk falan bişey attırmak istiyorummmmmm :mad::mad:
hahaha yok kız neyini kıskanıcamm siyah saç sevmem zaten..:KK48: ama itiraf ediyorum bu saç uzatmak hevesim uzun sarı saçlı bi hatunu görünce depreşti:KK53: saçları öyle güzel duruyordu ki dedim bende uzatsam böyle olur ben niye uzatmıyorum leyn didim:KK53: attır, ama oryel vurdurma, normal boya ile falan kendin at..oryel cok rezalet bir şey birdaha asla saçıma oryel değdirmem :KK12:

hahaha yok kız neyini kıskanıcamm siyah saç sevmem zaten..:KK48: ama itiraf ediyorum bu saç uzatmak hevesim uzun sarı saçlı bi hatunu görünce depreşti:KK53: saçları öyle güzel duruyordu ki dedim bende uzatsam böyle olur ben niye uzatmıyorum leyn didim:KK53: attır, ama oryel vurdurma, normal boya ile falan kendin at..oryel cok rezalet bir şey birdaha asla saçıma oryel değdirmem :KK12:

Kendim nasıl atıcammm rengi :eek:
Hem uçlarında boya vardı akmış dahii olsa..
tutar mı ki ?
Birde numara verin bari :KK45:

Tam 4 hafta oldu .
Belimi 4 parmak kadar geçmiş durumda ..:KK71:
PhotoGrid_1440860787564.jpg

Kizlaaarr .
Gelenek bozulmasın diye cumartesi gününü bekliyorum :)
Size güzel haberlerin önerilerim var .
CatlakB CatlakB nin tavsiyesiyle elidorun sarı kremini aldım. Çok memnun kaldım.
Sonra Duru nun inci ozlu saç kremini aldım bir tavsiyeyle kesinlik muthis bir krem. Fiyati 4 lira gibi bir şey ve şahane bir krem.
Duşta bunları kullanıyorum .
Çıktıktan sonra Gliss sıvı saç kremi ni bolca sıkıp tariyorum sacimi.
Loreal Elseve saç guzellestirici krem kullaniyorum ardından tüm saca .
Sadece uçlara iki fıs barcelino sikiyorum .
Hakikaten yumuşacık oluyor saçlar.
Geçen açtım saclarimi kuzenime giderken kızın biri sordu ne kullaniyorsun diye :-)

Kizlaaarr .
CatlakB CatlakB nin tavsiyesiyle elidorun sarı kremini aldım. Çok memnun kaldım.
Sonra Duru nun inci ozlu saç kremini aldım bir tavsiyeyle kesinlik muthis bir krem. Fiyati 4 lira gibi bir şey ve şahane bir krem.
Geçen açtım saclarimi kuzenime giderken kızın biri sordu ne kullaniyorsun diye :-)

Vaovvvv :KK70:
Yararlı bişeyler önermişimmm :)
Herkese aynı etkiyi etmez ya içimde şüphe vardı..
Çokta salma saçlarını kız nazar değer :KK70:

Ay Allah korusun :) Oruyorum bu ara hep yipranmasin diye
Tesekkur ederim canım hakikaten sevdim o kremi. Duru ile karıştırıp kullanıyorum daha iyi oluyor.
Fiyati da çok düşük 4 liraydi yanılmıyorsam durunun . al dene mutlaka . Beğendim kullanırsınız begenmedin yer işlerken kullanirsin :-)
Yarın hepsini çekip atarim
Vaovvvv :KK70:
Yararlı bişeyler önermişimmm :)
Herkese aynı etkiyi etmez ya içimde şüphe vardı..
Çokta salma saçlarını kız nazar değer :KK70:

Ay Allah korusun :) Oruyorum bu ara hep yipranmasin diye
Tesekkur ederim canım hakikaten sevdim o kremi. Duru ile karıştırıp kullanıyorum daha iyi oluyor.
Fiyati da çok düşük 4 liraydi yanılmıyorsam durunun . al dene mutlaka . Beğendim kullanırsınız begenmedin yer işlerken kullanirsin :-)
Yarın hepsini çekip atarim

Tamda foto isticektim :)

Kizlaaarr .
Bende elidor sarının sıvı saç kremini kullanıyorum bu ara. Gerçekten cok güzel nemlendiriyor.

Yağları bimden aldım canım.
Aktardan da alabilirsiniz zamanında karden adlı markanın yağlarını kullandım memnun kalmistim.
Bunlarda gayet güzel etkili oldu.
Şampuan avonun güçlendirici sampuani.
Bundan da çok memnun kaldim
Canım o markalari ilk defa görüyorum aktardan mi aldin

Boş ver sen herkesi, tecrübe konuşuyor. Evet şampuanın içine çam terebentin koyduğumda saçlarım çok hızlı uzuyordu bu bir gerçek ama uçlarıda devamlı nokta nokta olup çekince pıt diye kopuyordu. Saçımda ne kimyasal işlem vardı, ne şekillendirme yapardım ve bir anlam veremiyordum doğrusu :KK48:Sonunda direkt kafa derisine uygulamaya başladım, hem etkisi daha iyi oldu hem artık saçlarım kurumuyor. Son 3 senedir böyle yapıyorum ben.

Şişe bitene kadar böyle kullan ama sana tavsiyem, banyoya girmeden 15-20 dakika önce uçlara evde bulunan zeytinyağı, ayçiçek yağı vs sür ki, en azından şampuanın uçlara olan tesiri hafiflesin...
canim banyoya girmeden zeytinyagi yerine Çörekotu ya da badem yagi sürsek uclara yine ise yarar mi

X