Çeyizim

q0nca

Nişanlıııı:)
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
908
3
15301021003.jpg

45364805.jpg

45998254.jpg

krcckbimage.jpg

hghq.jpg

ffffrg.jpg

15303070050.jpg

153010210032.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa eklemeye çalıştım sorun yarattı ingilizcce anlamadım sonra acabqa sorun mu var dedim böle onayladım şimdide nerdsen silinio bulamadım

To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 12 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.
bu hata işte

To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 12 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.
bu hata işte

Dediğim gibi mesaj sayını 100'e çıkarman gerektiğini söylüyor yerimseniben

hmmmm tamam peki bu konuyu nerden silcem şöle el altında da değil ki konunun yanında olması lazım die biliyorum bn ama araştırdım bulamadım yada farketmedm

canım benim çeyizlerin çok güzel görunuyor ALLAH ım hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin inşallah​

ayy teşekkür edermm oraya yazamıyorumda büyük tencere takımı yemek takımı ve çatal bıçak karacanın 1398 di sanırım bi de kçk tencere var o da abim bi şirkette çalışıoda ona hediye gelmiş sağolsun bana verdi korkmazın toşt makinası mısır patlatmada abim sağlsunn:KK70: blenderida erkek arkadaşıla aldık gittigidiyordan 90tlye

Canım hepsi çok güzel güle güle kullan tost makinelerimiz filan aynı sempatiksalakcinni

aaa:KK70: hadi yaa küçk ama bnmki şeker bişi zaten koca ekmeği içine koyup tostyapcağın yok:KK70:

X