merhaba,
yeni üye oldum daha önce yazıldımı bilmiyorum ama bernardo'nun birçok ürünü biev ile aynı ama biev'in fiyatları daha uygun.. ben geçen ay aldım biev shopdan, birkaç parça birden alınca indirimde yapıyorlar.. aklınızda olsun bence almadan önce araştırın iice
öncelikle hepsini güle güle kullan damlacım.ben de bursa'dayım yaza düğünüm olacak kısmetse ve yeni yeni başladım çeyiz almaya.bursa da bievin mağazası nerede bilgi verirsen sevinirim.bu arada bursa'da olman iyi oldu benim için ,sen 1.5 yılda baya araştırma yaparak almışsındır ben de senin izinden gideyim çabucak hallederim:))
aklıma geldi bile:)benim şuan almayı düşündüklerim günlük yemek takımı,ütü ve günlük çatal bıçak seti.yemek takımını bernardo dan beğendim kırmızı siyah puanlı olanını alacağım 249 tl .ütü philips azur alacağım ama hangi modeli alsam karar veremedim ve en uygun nerede satılıyor.bir de çatal bıçak seti günlük 12 kişilik alacağım 6+6 da olabilir sandığına falan gerek yok narin düşünüyorum onu da başaranda falan var sanırım narinin ürünleri.sen nereden almıştın? bu arada bursa'dan olmana çok sevindim alacağım markalarda seninkiyle çok benziyor bu bakımdan da çok şanslıyım:))yerimsenibentekrar teşekkürler:))
offf ne zor iş valla.damlacım bugün gittim biev'e.hızlıca gezdik alışverişe pek fırsatım olmadı yerini öğrenmekti amacım sayende elimle koymuş gibi buldum:)) bu arada güzelevim.com sitesinden alışveriş yapan oldu mu hiç.fiyatları diğer sitelere ve alışveriş merkezlerine göre çok daha uygun geldi ama güvenemiyorum hiç bilmediğim bir site
bacım ne yapıon sen psikolojim bozulacak valla