oh yandan yandan herşey tam güle güle kullan canım
bunları ne kadar zamanda yaptın bakalım
böyle bir liste ben de hazırladım aldıkça yanına fiyatını yazıyorum,(günün döviz kurunu falan dermişim)
Arkadaşlar bana gülüyorlardı.Ohh bee yalnız değilmişim :)
en çok da neyi takdir ettim canım biliyor musun, tek bir markaya bağlı kalmamanı.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
Öncelikle çok teşk ederim.Sizde aldıklarınızı iyi günlerinizde kullanırsınız inş.Valla ben hemen hemen herşeyimi araştırarak aldım.O yüzden tek bir markaya bağlı kalmadım.Bunların hepsini bir araya getirebilmek için ne yollar katettiğimi anlatamam.Çok meşakketli bir iş bu çeyiz işi:))Çeyiz odam var resmini yollamak istiyorum ama sanırım 100 msjı tamamlamadan resim yollanılamıyor.
acikcasi 23 yasindayim ama hic ceyizim meyizim yok benim galiba dunyadan bi haber yasiyorum ceyiz yani zorunlu bisey mi herkes yapmak zorundami??
Sen yine iyisin ben 25 yaşındayım, mayısta istemeye gelicekler ortalıkta bişey yok kaydirigubbakcemile3
hey maşallah seni tebrik ediyorum ofli arkadaşımne de olsa karadenizli kızın çeyizi eksiksiz olur dimi CADIARZU
güle güle kullan canım
Öncelikle çok teşk ederim.Sizde aldıklarınızı iyi günlerinizde kullanırsınız inş.Valla ben hemen hemen herşeyimi araştırarak aldım.O yüzden tek bir markaya bağlı kalmadım.Bunların hepsini bir araya getirebilmek için ne yollar katettiğimi anlatamam.Çok meşakketli bir iş bu çeyiz işi:))Çeyiz odam var resmini yollamak istiyorum ama sanırım 100 msjı tamamlamadan resim yollanılamıyor.
merhaba,
yeni üye oldum daha önce yazıldımı bilmiyorum ama bernardo'nun birçok ürünü biev ile aynı ama biev'in fiyatları daha uygun.. ben geçen ay aldım biev shopdan, birkaç parça birden alınca indirimde yapıyorlar.. aklınızda olsun bence almadan önce araştırın iice
nerdeki biev shoptan aldın arkadaşım?
biev in alışveriş merkezlerinde falanda mağazası yok. olsa ne güsel olur